NE PRISTAJE NA KOMPRPOMIS

FORD TRANZIT CUSTOM TRAIL

SPORTSKE KONVERZIJE PO MERI

novi ford tranzit custom ms-rt

FORD TRANSIT CUSTOM

Transit Custom je oduvek bio poznat po svojoj čvrstoj, funkcionalnoj pouzdanosti i vrhunskim nivoima dizajna i izrade. Sada nudi još širi spektar inovativnih funkcija i pametnih tehnologija. Plus veća efikasnost zahvaljujući nizu naprednih dizel ili dostupnih hibridnih opcija. Rezultat je: kombi koji je prefinjeniji i sofisticiraniji nego ikada ranije.

ODABERITE IZGLED KAROSERIJE

FURGON

Transit Custom Van je funkcionalan prevoznik tereta, sa pregradom pune visine i pune širine (zastakljena ili nezastakljena), koja odvaja tovarni prostor od kabine sa izborom između dva ili tri sedišta u prednjem delu. Možete odrediti jednostruka ili dvostruka klizna vrata i izabrati zadnja vrata sa šarkama ili podizna vrata tovarnog prostora.

KOMBI FURGON

Kao i kod furgona, možete izabrati dva ili tri sedišta u prvom redu. Pored toga, Double-Cab-in-Van nudi dodatni fiksni red od tri sedišta, iza prednjeg reda. Zatim fiksna zastakljena pregrada odvaja drugi red sedišta od tovarnog prostora.

KOMBI

Raznovrsnost je standardna s kombijem klase M1. Sa tri reda sedišta kao standard, može da primi do devet osoba. Sva sedišta se mogu preklopiti ili ukloniti, omogućavajući da se alati ili oprema prevoze umesto putnika.

Pogledajte šta ga čini drugačijim

Ključne karakteristike

MOTOR ZA SVAKI POSAO

Izaberite iz niza naprednih pogonskih agregata. Transit Custom Plug-in Hybrid (PHEV) može da pređe do 42 km bez emisije štetnih gasova, dok EcoBlue Hybrid ima električnu pomoć za poboljšanje efikasnosti potrošnje goriva. I, naravno, postoji niz naprednih Ford EcoBlue dizel motora visokih performansi.

TERETNI PROSTOR I PRISTUP

Tri stila karoserije, tri pristupa teretnom prostoru. Furgon nudi maksimalnih 8,3 m3, što dopušta prevoz tri euro palete. Dvostruka kabina u kombi-furgonu ima mesta za šest osoba i teretni prostor od 4,3 m3, u koji se lako se uklapa u jedna euro paleta. Kombi sa devet sedišta i dalje ima 2,5 m3 tovarnog prostora. S kliznim bočnim vratima širine palete, zadnjim vratima koja se širom otvaraju i malom visinom praga, pristup svom tom tovarnom prostoru je lak.

KLJUČ ZA POVEZANIJI SVET

Transit Custom je sada dostupan sa FordPass Connect modemom. Sistem otključava niz moćnih prednosti, uključujući do 4G WiFi za do deset uređaja i ažuriranja saobraćaja u realnom vremenu, koja se isporučuju direktno u vaš SYNC 3 navigacioni sistem. Kada se kombinuje sa aplikacijom za pametne telefone FordPass Pro, moći ćete da proverite da li ste zaboravili da zaključate vrata, a zatim da ih zaključate ili otključate daljinski. Takođe, možete pratiti status do pet povezanih poslovnih vozila i čak proveriti da li je potrebno održavanje.

AKTIVNA POMOĆ ZA PARKIRANJE OLAKŠAVA PARKIRANJE

Zaustavljanje radi isporuke na prometnoj ulici nije uvek lako. Naročito sa zatvorenim zadnjim tovarnim prostorom i ograničenom vidljivošću. Aktivna pomoć pri parkiranju može da identifikuje odgovarajuća mesta, a zatim bezbedno usmeri vaš Transit Custom. Potrebno je samo da kontrolišete kočnice i menjač. Kada završite posao, Assist vas može čak i izvesti iz paralelnih prostora.

NAPREDNI SISTEM KOJI POMAŽE DA OSTANETE U TRACI

Ako otkrije da slučajno napuštate traku, upozorenje o održavanju pravca može vas upozoriti vibriranjem volana i prikazivanjem vizuelnog upozorenja.

GEOFENCING TECHNOLOGIJA

Dostupna u vozilima sa hibridnim pogonom, tehnologija geofencinga je osmišljena da pomogne u poboljšanju kvaliteta  lokalnog vazduha. Transit Custom može da otkrije kada uđe u zonu zagušenja ili zonu niske emisije, a zatim automatski pređe u režim samo električne vožnje. Korisnici takođe mogu kreirati prilagođene „zelene zone“ kako bi smanjili emisije u blizini škola, u urbanim sredinama i skladištima.

Katalozi i cenovnici

Više informacija i aktuelni cenovnik modela.