Prihvatite ništa manje
Ford tranzit prilagođeni trag
Sportske konverzije po meri
novi ford tranzit custom ms-rt
FORD TRANSIT CUSTOM
Transit Custom je oduvek bio poznat po svojoj čvrstoj, funkcionalnoj pouzdanosti i vrhunskim nivoima dizajna i izrade. Sada nudi još širi spektar inovativnih funkcija i pametnih tehnologija. Plus veća efikasnost zahvaljujući nizu naprednih dizel ili dostupnih hibridnih opcija. Rezultat je: kombi koji je prefinjeniji i sofisticiraniji nego ikada ranije.
ODABERITE IZGLED KAROSERIJE
KOMBI
Transit Custom Van je funkcionalan nosač tereta, sa pregradom pune visine, pune širine (zastakljena ili nezastakljena), koja odvaja tovarni prostor od kabine, i izbor između dva ili tri sedišta u prednjem delu. Možete odrediti jednostruka ili dvostruka klizna vrata i izabrati zadnja vrata sa šarkama ili vrata prtljažnika.
dupla kabina u kombiju
Kao i kod kombija, možete izabrati dva ili tri sedišta u prvom redu. Pored toga, Double-Cab-in-Van nudi dodatni fiksni red od tri sedišta, iza prednjeg reda. Zatim fiksna zastakljena pregrada odvaja drugi red sedišta od tovarnog prostora.
KOMBI
Raznovrsnost je standardna sa Kombi M1. Sa tri reda sedišta kao standard, može da primi do 9 osoba. Sva sedišta se mogu preklopiti ili ukloniti, omogućavajući da se alati ili oprema nose umesto putnika.
Pogledajte šta ga čini drugačijim
Ključne karakteristike
MOTOR ZA SVAKI POSAO
Izaberite iz niza naprednih pogonskih agregata. Transit Custom Plug-in Hibrid (PHEV) može da pređe do 42 km [26 milja] vožnje bez emisija, dok EcoBlue Hibrid ima električnu pomoć za poboljšanje efikasnosti potrošnje goriva. I, naravno, postoji niz naprednih Ford EcoBlue dizel motora visokih performansi.
TERETNI PROSTOR I PRISTUP
Tri stila karoserije, tri pristupa prtljažnom prostoru i pristupu. Kombi nudi maksimalnih 8,3 kubnih metara, što odgovara tri evro palete. Dvostruka kabina u kombiju ima šest osoba i do 4,3 kubna metra tereta, lako se uklapa u jednu evro paletu. Kombi je kombi sa 9 sedišta koji i dalje ima 2,5 kubnih metara tovarnog prostora. Sa kliznim bočnim vratima širine palete, zadnjim vratima koja se širom otvaraju i malom visinom stepenica, pristup svom tom tovarnom prostoru je lak.
KLJUČ ZA POVEZANIJI SVET
Transit Custom je sada dostupan sa FordPass Connect modemom. Sistem otključava niz moćnih prednosti, uključujući do 4G ViFi za do deset uređaja, i ažuriranja saobraćaja u realnom vremenu koja se isporučuju direktno u vaš SINC 3 navigacioni sistem. Kada se kombinuje sa aplikacijom za pametne telefone FordPass Pro, moći ćete da proverite da li ste zapamtili da zaključate vrata, a zatim da ih zaključate ili otključate daljinski. Takođe možete pratiti status do pet povezanih poslovnih vozila i čak proveriti da li je potrebno održavanje.
AKTIVNA POMOĆ ZA PARKIRANJE Olakšava parkiranje
Zaustavljanje radi isporuke na prometnoj ulici nije uvek lako. Naročito sa zatvorenim zadnjim tovarnim prostorom i ograničenom vidljivošću. Aktivna pomoć pri parkiranju može da identifikuje odgovarajuća mesta, a zatim bezbedno usmeri vaš Transit Custom. Potrebno je samo da kontrolišete kočnice i brzine. Kada završite posao, Assist vas može čak i odvesti iz paralelnih prostora.
NAPREDNI SISTEM KOJI TI POMAŽE DA OSTANETE U TRACI
Ako otkrije da slučajno napuštate traku, upozorenje o održavanju trake može vas upozoriti vibriranjem volana i prikazivanjem vizuelnog upozorenja.
GEOFENCING TECHNOLOGIJA
Dostupna u vozilima sa hibridnim pogonom, tehnologija geofencinga je dizajnirana da pomogne u poboljšanju lokalnog kvaliteta vazduha. Transit Custom može da otkrije kada uđe u zonu zagušenja ili zonu niske emisije, a zatim automatski pređe u režim samo električne vožnje. Korisnici takođe mogu kreirati prilagođene „zelene zone“ kako bi smanjili emisije u blizini škola, u urbanim sredinama i skladištima.