Takes team and tools

ford transit custom double cab-in-van

FORD TRANSIT CUSTOM DOUBLE CAB-IN-VAN

Čvrst, svestran i prilagodljiv. Transit Custom Double-Cab-in-Van kombinuje udobnost putnika sa poznatom Ford Transit izdržljivošću. Dakle, u ovom kombiju za posadu srednje veličine možete lako povesti svoj tim i njihove alate na posao.

Izaberite između dva ili tri sedišta napred. Plus, prostrani drugi red sedišta omogućava troje dodatnih putnika. Fiksna pregrada zatim odvaja drugi red sedišta od zadnjeg tovarnog prostora.

I sa dve dostupne opcije međuosovinskog rastojanja, Transit Custom Double Cab-in-Van ima do 4,4 kubna metra nosivosti u varijanti L2 (dugo međuosovinsko rastojanje). To je dovoljno prostora za dve standardne evropalete, dovoljno za kombi za posadu srednje veličine.

PRVI POGLED NA TRANSIT CUSTOM DOUBLE CAB-IN-VAN

Ključne karakteristike

FORDPASS CONNECT JE KLJUČ ZA POVEZANIJI SVET

Nova Transit Custom Double Cab-in-Van sada je dostupna sa FordPass Connect modemom. Sistem pruža niz neprocenjivih prednosti, uključujući do 4G WiFi za do deset uređaja, tako da je ceo vaš tim srećan i ažuriranja saobraćaja u realnom vremenu se isporučuju direktno u vaš navigacioni sistem u automobilu. Kada se kombinuje sa aplikacijom FordPass na vašem telefonu, moći ćete da proverite da li ste zapamtili da zaključate vrata, a zatim ih zaključate ili otključate daljinski. Možete čak i da vidite lokaciju svog kombija na mapi – tako da ne morate da brinete da ćete zaboraviti gde ste parkirali kada ste na nepoznatim lokacijama.

SYNC 3. ZA HANDS-FREE ISKUSTVO

Ford SYNC 3 je napredni sistem koji vam omogućava da ostanete povezani i kontrolišete telefon, muziku i navigacioni sistem unutar vaše Transit Custom Double Cab. Izaberite ili glasovne komande ili 8-inčni ekran u boji osetljiv na dodir sa pokretima stiskanja i prevlačenja za intuitivnu navigaciju. Saobraćaj uživo može vam pomoći da izbegnete gužve. Možete čak i da pozovete listu lokalnih restorana jednostavnim rečima „Gladan sam“

TRANSIT CUSTOM DOUBLE CAB-IN-VAN E VAŠA KANCELARIJA U POKRETU

Fleksibilno dvostruko suvozačevo sedište u Transit Custom Double Cab dolazi sa lako dostupnim odlagačem ispod sedišta koje je dovoljno veliko za skladištenje laptopa, fajlova i drugih korisnih kancelarijskih dodataka. Na serijama Trend, Limited i Sport, sedište je dostupno sa stolom na rasklapanje, smeštenim na gornjem delu naslona srednjeg sedišta. Ovaj sto ima korisnu površinu od 345 mm x 240 mm što znači da na njega lako možete postaviti laptop ili međuspremnik. Rasklopivi sto takođe ima dva držača za čaše, udubljenje za olovku i elastičnu traku za vezivanje.

UTIČNICE, ULAZI I PORTOVI: SVE PRI RUCI

Postoji odeljak iznad volana / instrument table Transit Custom Double Cab koji stavlja niz korisnih funkcija na dohvat ruke. Na primer, postoji utičnica od 12 V, pomoćni ulaz i standardni USB port. Druga utičnica od 12 V i USB port su takođe zgodno postavljeni pored mjenjača. Možete čak imati ugrađenu utičnicu od 240 V, koja obezbeđuje snagu od 150 V.

MAKSIMALNA ZAŠTITA SA JAKOM KAROSERIJOM

Bor i drugi čelici visoke ili ultra-visoke čvrstoće čine više od 40% karoserije New Transit Custom, uključujući delove ćelije za bezbednost putnika. To ga čini izuzetno laganim i otpornim na udarce kombijem srednje veličine. Dizajn karoserije je takođe optimizovan, koristeći preko 4.500 kompjuterskih simulacija i 30 testova sudara celog vozila.