NOVA RAVNOTEŽA IZMEĐU POSLA I ŽIVOTA

NOVI FORD TOURNEO CONNECT

POBEGNI IZ GRADA

NOVI FORD TOURNEO CONNECT

SVESTRAN, KAO ŠTO STE VI

NOVI FORD TOURNEO CONNECT

UDOBAN, SPOSOBAN, SVESTRAN,

NOVI FORD TOURNEO CONNECT

ZA MALA PREDUZEĆA I VELIKE IZLETE

NOVI FORD TOURNEO CONNECT

FORD TOURNEO CONNECT

Potpuno novi Tourneo Connect je dizajniran da bude svestran kao i vi. Dovoljno veliki da odgovori vašem poslu. Dovoljno fleksibilan za vašu porodicu. Dovoljno agilan da se nosi sa gradskim ulicama. Dovoljno udoban da svi budu srećni. Potpuno iznova osmišljen, potpuno novi Tourneo Connect ima dinamičan stil, prefinjenu unutrašnjost i potpuno digitalno iskustvo vožnje. U ponudi je širok izbor naprednih EcoBoost benzinskih i EcoBlue dizel-motora sa niskim emisijama.

Tourneo Connect sa pet i sedam sedišta dostupni su sa dugim ili kratkim međuosovinskim rastojanjem i super fleksibilnim unutrašnjim prostorom, tako da s njime možete žuriti u školu, obaviti neku dostavu, zabaviti se vikendom i sve to ponavljati sa
lakoćom. S verzijama Active, Sport i Titanium, Tourneo Connect je kod kuće gde god da ga povezete

POGLEDAJ GA NA DELU

Napredni dizel-motori s povećanom snagom i obrtnim momentom i efikasnijom potrošnjom.
Opremljen AdBlue sistemom dvostrukog doziranja za značajno smanjenje
štetnih emisija NOx.

Prenos(i): 7-STEPENI POWERSHIFT AUTOMATIC; 6-STEPENI RUČNI

Pogon: NA PREDNJE TOČKOVE

Emisije CO2: 128-145 g/km

Potrošnja goriva: 4,4-3,9 l/100 km

Izuzetna snaga, direktno ubrizgavanje goriva sa izuzetnom efikasnošću.

Prenos(i): 7-STEPENI POWERSHIFT AUTOMATIC; 6-STEPENI RUČNI

Pogon: NA PREDNJE TOČKOVE

Emisije CO2: 146-156 g/km

Potrošnja goriva: 4,9-4,8 l/100 km


ESTETSKI NOVI DIZAJN

Potpuno novi Tourneo Connect ima redizajnu formu, uključujući novu sportsku spoljašnjost, sa dinamično izvajanim linijama, smelim prednjim rešetkama, izbor boja karoserije koje će vam zaokupiti glavu, plus elegantan i prostran enterijer.

DIGITALNI INTERFEJS

Digitalna instrument tabla u modelu Tourneo Connect, veličine 10,25”, vam omogućava da prilagodite ekran sa nizom podataka o vozilu, dok se ekran osetljiv na dodir u boji od 8,25” ili 10” neprimetno povezuje sa vašim pametnim telefonom.

FLEKSIBILNA SEDIŠTA

Toureno Connect je dostupan sa dva ili tri reda sedišta za do pet ili sedam putnika. Sva zadnja sedišta se mogu preklopiti, prevrnuti napred ili ukloniti. Sedište suvozača se takođe može preklopiti za prevoz izuzetno dugačkih tereta.

FORDPASS

Otključajte mnoštvo funkcija povezivanja preko svog pametnog telefona. Aplikacija FordPass vam omogućava da nadgledate lokaciju vašeg vozila i podatke o vožnji, dobijate ažuriranja o saobraćaju u realnom vremenu, plus upozorenja o "zdravstvenom" stanju vozila koja se šalju na vaš telefon.

X PACK

Dodatne funkcije X paketa uključuju nova LED prednja svetla sa automatskim dugim svetlima, kameru s pogledom unazad i dvozonsku elektronsku automatsku kontrolu temperature (DEATC).