PREDNOSTI KADA VAŠ FORD SERVISIRATE KOD NAS

Servis i popravka vozila

Ford je tu za Vas pred servisne provere vozila!
Za vozila starija od 5 godina, nudimo specijalnu cenu delova i radnog sata. 
 
Redovno servisiranje Vašeg Forda u jednom od naših ovlašćenih servisa može Vam pomoći da budete bezbrižni tako što će eventualni problemi biti identifikovani na vreme. Takođe, time se može maksimalno smanjiti rizik od velikih troškova popravke, održavanjem "zdravlja" Vašeg vozila, povećava se njegova vrednost prilikom dalje prodaje.

Ford servis

Servisiranje Vašeg putničkog ili komercijalnog vozila u skladu sa našim preporukama za redovni servis znači i da će detalji biti zabeleženi u servisnoj knjižici Vašeg vozila i/ili u sistemu Ford Digital Service Record (DSR). 

Fordove redovne servisne usluge su posebno prilagođene tipu Vašeg vozila, njegovom motoru i menjaču, a na osnovu kilometraže i starosti. Sve radove obavljaju naši tehničari obučeni za servisiranje i poravke Ford vozila,  koristeći originalne Ford delove.

PNEUMATICI

Najbolje mesto za nabavku novih pneumatika za Vaše vozilo je Vaš lokalni Ford diler. Nudimo mnoge brendove po atraktivnim cenama, a naši stručnjaci mogu da Vam pruže sve potrebne informacije, uključujući izbor pravih pneumatika za Vaš Ford.

Ford servis Pro

Ford Service Pro je Fordovo obećanje o servisiranju komercijalnih vozila, posvećeno maksimalnom smanjenju zastoja Vašeg vozila i troškova Vašeg poslovanja, kada Vam to odgovara. Iskoristite niz stručnih mogućnosti, uključujući inspekciju istog dana, ekspresno servisiranje dok čekate i lako dostupnu onlajn rezervaciju usluga.

Planovi servisa i održavanja

Naš sveobuhvatan asortiman Ford planova servisa i održavanja je koncipiran da Vam pomogne da budžetirate troškove servisiranja Vašeg vozila, što znači da posedovanje Vašeg Forda nikada nije bilo tako lako i praktično.

Servisni intervali

Održavanje po programu - intervalima i obimu - koji savetuje Ford, garantuju da će Vaše vozilo uvek biti u punoj pogonskoj spremnosti i da će trajati duže.  Trebalo bi da Vaš Ford servisirate bilo po kilometraži ili po godišnjim intervalima (šta god se dogodi ranije) da biste ga održali u vrhunskom stanju.

Grand Motors asistencija

U slučaju potrebe, na raspolaganju Vam je besplatna pomoć na putu, šlepovanje i niz dodatnih pogodnosti u prve dve godine garantnog roka za Vaše vozilo. Na bilo kom javnom putu, bilo gde u Evropi, dovoljno je da pozovete Grand Motors Asistenciju na +381 11 333 12 66 i pomoć dolazi.

Ako posle isteka osnovne garancije (prve dve godine od dana preuzimanja vozila) nastavite da održavate svoje vozilo u mreži ovlašćenih dilera Grand Motorsa, na raspolaganju Vam je besplatna pomoć na putu i šlepovanje do najbližeg ovlašćenog servisa, pozivom Grand Motors Asistencije na broj +381 11 333 12 66.

Odgovori na vaša pitanja o servisiranju

Ako imate upit za uslugu, molimo da se obratite servisnim savetnicima Vašeg ovlašćenog
dilera.

ZAKAŽITE SERVIS

Kontaktirajte najbližeg dilera.