POVEŽITE SE SA SVOJIM AUTOMOBILOM - KAO NIKADA RANIJE

Ford SYNC tehnologija

Ford SYNC tehnologija vam omogućava da upravljate nizom povezanih karakteristika vozila. Bilo preko ekrana osetljivog na dodir ili korišćenjem izuzetno jednostavnih glasovnih komandi, možete da kontrolišete sve, od telefonskih poziva i tekstualnih poruka, do navigacije vozila ili puštanja omiljene muzike.

Ford SYNC 4A

Trenutno ekskluzivna ponuda za potpuno električni Mustang Mach-E. Ford SYNC 4A je sistem za komunikaciju i zabavu u automobilu povezan sa "oblakom". Povezivanje u "oblaku" daje SYNC 4A naprednije planiranje rute i prepoznavanje glasovnih komandi, dok mogućnost bežičnog ažuriranja osigurava da se vaš automobil kontinuirano razvija. A sa integracijom bežičnog pametnog telefona, upravljanjem punjenjem električnih vozila, novim ekranom osetljivim na dodir od 15,5” i još mnogo toga, iskusićete potpuno novi svet povezivanja svog automobila sa SYNC 4A.

Ford SYNC 3 sa AppLink

Sadrži sve prednosti SYNC 1.0 i 2.0, plus pokreti dodira i prevlačenja, ultra brze performanse i mogućnost povezivanja na Apple-ov CarPlay i Android Auto.