Pametno, na svakom nivou

FORD PUMA

Svakako dinamično koliko i izgleda

FORD PUMA

Anything but ordinary

PUMA ST-LINE X GOLD EDITION

FORD PUMA ECOBOOST HYBRID

Inovativni dizajn „usmeren na čoveka“, smeli spoljašnji stil SUV-a i sofisticirani hibridni pogonski sklop.

Ford Puma je dostupna kao blagi hibrid sa samopunjačem i EcoBoost benzinskim motorom koji pomaže i da povećate broj pređenih kilometara s malom količinom goriva i da smanjite emisije izduvnih gasova.

TEHNOLOGIJA KOJA VOŽNJU ČINI UŽITKOM

Da biste poboljšali vaše zadovoljstvo u vožnji, Ford Puma nudi niz tehnologija, uključujući Ford Co-Pilot 360, izborni režimi vožnje, prilagodljivi tempomat, impresivan skup pomoćnika koji rade zajedno kako bi pomogli u nadzoru ubrzanja, kočenja, i upravljanja.

ČIŠĆA HIBRIDNA TEHNOLOGIJA

Ford Puma nudi izbor između blagog hibrida koji se samo puni ili EcoBoost benzinca. Pruža impresivnu ekonomičnost u potrošnji goriva i primetno niže emisije CO2 u odnosu na druge nehibridne motore, i sve to bez kompromisa u pogledu njegovih izvanrednih performansi zabavne vožnje.

Novo doba hibridnih električnih vozila je tu.

Moderan i inovativan

Kabina modela Ford Puma vas obavija elegantnim dizajnom i prefinjenošću, dok vam mnoštvo pametnih funkcija i inovativnih tehnologija daje potpunu kontrolu. Povežite svoju Pumu sa aplikacijom FordPass da biste otključali još više funkcija pametne vožnje. 

TU - DA TE ZAŠTITIM

Ford Puma se isporučuje sa pametnim tehnologijama za pomoć, koje su sve osmišljene da zaštite vas, vašu porodicu i druge učesnike u saobraćaju.

Od upozorenja na potencijalne opasnosti od sudara, do pametnih sistema koji vam pomažu da održite prianjanje za podlogu i stabilnost.

Pametno korišćenje prostora

Prelepo izvajana spoljašnjost Ford Pume je izbalansirana sa promišljenom funkcionalnošću. Ona uključuje beskompromisnu ​​prostranost prtljažnika sa inovativanim pristupom prostoru, koji, zahvaljujući inventivnom sistemu MegaBox, obezbeđuje dodatnih 80 litara prostora za odlaganje. (68 litara zapremine s MegaBoxom u kombinaciji sa mHEV pogonskim sklopom).

Katalozi i cenovnici

Više informacija i aktuelni cenovnik modela.