SPREMNI ZA RAD KADA I VI

Ford transit chassis cab

POUZDAN I EFIKASAN

FORD TRANSIT ŠASIJA SA JEDNOSTRUKOM KABINOM

S NOSIVOŠĆU VEĆOM NEGO IKADA PRE

NOVA ŠASIJA S KABINOM, NADOGRADNJOM I TERETOM DO UKUPNE MASE OD PET TONA

TEŽAK POSAO ČINI LAKIM

ford transit chassis cab

NOVI FORD TRANSIT CHASSIS CAB

Ford Transit šasija sa kabinom je vrhunska fleksibilnost familije Transit. Ravni tovarni sanduk, kiper, vozilo-hladnjača ili skoro bilo šta drugo - prilagodite ga vašim specifičnim poslovnim potrebama. Sada dostupan sa opcionim inteligentnim pogonom na sve točkove (AWD) i kao verzija ukupne mase od pet tona. Imaćete samopouzdanja da postignete sve što je potrebno vašem poslovanju. Upoznajte najčvršću, najpouzdaniji Transit Chassis Cab ikada napravljen.

ODABERITE IZGLED KAROSERIJE

JEDNOSTRUKA KABINA

Transit Chassis Single Cab ima jedan red od dva ili tri sedišta kako bi se maksimalizovao prostor za konverziju. Svaka od četiri dužine međuosovinskog rastojanja je napravljena sa robustnom šasijom sa poprečnim gredama, poput merdevina. To obezbeđuje ravnu, snažnu osnovu na kojoj možete da napravite savršenu konverziju. A sa maksimalnom bruto masom vozila (GVM) od 5.000 kg, vozilo možete konfigurisati da tačno odgovara vašim potrebama.

DVOSTRUKA KABINA

Osmišljena da bez napora prevozi i vaš teret i vaš tim, Double Cab je
idealna za konverziju u vozilo za radnu ekipu. Prevozi do sedam osoba, a zadnja sedišta se podižu kako bi se pristupilo dodatnom skladištu za alat i druge potrepštine. Šasija Double Cab je dostupna u četiri opcije međuosovinskog rastojanja, s maksimalnom ukupnom masom (GVM) od 5.000 kg. Napravljena sa robustnom šasijom sa poprečnim gredama, poput merdevina, Double Cab je čvrsta osnova za vaše sledeće vozilo za prevoz posade i tereta.

Pogledajte šta ga čini drugačijim

Ključne karakteristike

DODATAN KAPACITET SA PET TONA

Nova varijanta od pet tona GVM (bruto masa vozila) nudi najveću nosivost ikada do sada u verziju Transit Chassis, omogućavajući vam da efikasno prevozite terete do 2.960 kg.

Ova dodatna snaga čini „petotonca“ idealnim
kandidatom za konverzije u teža vozila. A sa svim trenutnim dostupnim međuosovinskim rastojanjem šasija (L3, L4, L5), pruža vrhunsku
svestranost za sve što vam je potrebno.

S većom korisnom nosivošću nego ikada pre, nova šasija s kabinom Transit Chassis je
spremna za sve izazove.

INTELIGENTNI AWD

Zaleđeni zimski putevi, blatnjave pristupne staze – gde god da vas posao odvede, pogon na sva četiri točka (AWD) vam daje samopouzdanje da idete tamo. Inteligentni pogon na svim točkovima je sistem obrtnog momenta na zahtev koji obezbeđuje siguran napredak na izazovnim površinama. Pritiskom na dugme ili kao odgovor na uslove vožnje, AWD drži vas i vaš teret na putu. A za povećanje mase od samo 60 kg, dobijate dodatnu svestranost bez žrtvovanja nosivosti.

FORD ECOBLUE DIZEL MOTOR

Sa nizom naprednih hibridnih ili dizel pogonskih agregata, šasija sa jednom kabinom je savršen spoj snage i efikasnosti. Četiri 2,0-litarska Ford EcoBlue dizel motora nude do 170 konjskih snaga i 415 Nm obrtnog momenta. Po prvi put, takođe možete izabrati Ford EcoBlue Hybrid pogon, koji pomaže da se maksimilizuje efikasnost i minimalizuje emisija štetnih gasova.. A da bi se ispunili strogi propisi o emisiji izduvnih gasova, Transit Chassis Single Cab je takođe dostupna sa 130 KS ili 170 KS Heavi Duti dizel motorom.

ADAPTIVNI TEMPOMAT

Postavite sopstveni tempo pomoću inteligentnog prilagodljivog tempomata. Sistem može da identifikuje preovlađujuće ograničenje brzine i automatski održava odabranu brzinu u okviru otkrivenog ograničenja. Napredna radarska tehnologija skenira sporiji saobraćaj ispred vas i može automatski da prilagodi vašu brzinu kako bi održala unapred podešeni razmak od vozila ispred vas. Kada se saobraćaj normalizuje, vaš Transit Chassis s jednostrukom kabinom će nastaviti svojom unapred izabranom brzinom.

MAKSIMALNA KONTROLA UPRAVLJIVOSTI

Kontrola vektorskog momenta reaguje na površinu puta 100 puta u sekundi. (To je 33 puta brže od treptaja oka.) Koristeći ove informacije, balansira količinu snage koja se isporučuje na svaki od dva prednja točka vozila Transit Chassis Single Cab. To maksimalizuje prianjanje a upravljivost čini preciznijom, pomažući vam u nagnutim krivinama i kada vozilo prelazi preko neravnina

STABILIZACIJA PRI BOČNOM VETRU

Transit Chassis s jednostrukom kabinom oprema se sistemom koji pomaže vozaču da ostane u traci pri jakim bočnim naletima vetra. Koristeci sistem elektronske kontrole stabilnosti, taj pomoćnik "oseća" kada na vozilo utiče bočni vetar i pomaže mu da se stabilizuje.

ŠIROK SPEKTAR KONVERZIJA

Ford Transit kabina sa šasijom je poznata po svojoj svestranosti i fleksibilnosti. Dostupan u pet opcionih varijanti bruto mase vozila (GVM), idealna je platforma za širok spektar konverzija po meri. Nova verzija od pet tona povećava maksimalnu nosivost na 2.960 kg, što je idealno za teške konverzije i obavljanje bilo kog posla.