Spremni za rad kada i vi
Ford transit chassis cab
Pouzdan i efikasan
Ford transit šasija sa jednom kabinom
Jača nego ikad
nova kabina za tranzit od 5 tona
Čini težak posao lakim
ford transit chassis cab
NOVI FORD TRANSIT CHASSIS CAB
Ford Transit šasija kabina je vrhunska fleksibilnost Transit. Ravni krevet, kiper, vozilo sa hladnjačama ili skoro bilo šta drugo, prilagodite ga vašim specifičnim poslovnim potrebama. Sada dostupan sa opcionim inteligentnim pogonom na sve točkove (AVD) i kao model od 5 tona, imaćete samopouzdanja da postignete sve što je potrebno vašem poslovanju. Upoznajte najčvršću, najpouzdaniju kabinu Transit Chassis Cab ikada.
ODABERITE IZGLED KAROSERIJE
SINGLE CAB
Transit Chassis Single Cab ima jedan red od dva ili tri sedišta kako bi se maksimizirao prostor za konverziju. Svaka od četiri dužine međuosovinskog rastojanja je izgrađena sa robusnom šasijom merdevina. Ovo obezbeđuje ravnu, snažnu osnovu na kojoj možete da napravite savršenu konverziju kombija. A sa maksimalnom bruto masom vozila (GVM) od 5000 kg, možete je konfigurisati da tačno odgovara vašim potrebama.
DOUBLE CAB
Dizajnirana da bez napora pomera i vaš teret i vaš tim, Double Cab je idealna za konverziju kombija za posadu. Nosi do sedam putnika, a zadnja sedišta se podižu kako bi se otkrilo dodatno skladište. Dostupan u četiri opcije međuosovinskog rastojanja, sa maksimalnom GVM od 5000 kg. Izgrađena sa robusnom šasijom sa merdevinama, Double Cab je čvrsta osnova za vaš sledeći kombi za posadu.
Pogledajte šta ga čini drugačijim
Ključne karakteristike
DODATNA ČVRSTOĆA SA 5 ​​TONA
Nova varijanta GVM od 5 tona (bruto mase vozila) donosi najveću nosivost ikada u kabinu Transit Chassis, omogućavajući vam da efikasno nosite nosivost do 2.960 kg.

Ova dodatna snaga čini 5-Tonne idealnim kandidatom za teške konverzije. A sa svim trenutnim dostupnim međuosovinskim rastojanjem šasije (L3, L4, L5), pruža vrhunsku svestranost za sve što vam je potrebno.

Jače nego ikad. Ovaj novi, ultra jak Transit je spreman za rad.
INTELIGENTNI AWD
Zaleđeni zimski putevi, blatnjave pristupne staze – gde god da vas posao odvede, pogon na sva četiri točka (AVD) vam daje samopouzdanje da idete tamo. Inteligentni pogon na svim točkovima je sistem obrtnog momenta na zahtev koji obezbeđuje siguran napredak na izazovnim površinama. Pritiskom na dugme ili kao odgovor na uslove vožnje, AVD drži vas i vaš teret na putu. A za povećanje težine od samo -60 kg, dobijate dodatnu svestranost bez žrtvovanja nosivosti.
FORD ECOBLUE DIZEL MOTOR
Sa nizom naprednih hibridnih ili dizel pogonskih agregata, šasija sa jednom kabinom je savršen spoj snage i efikasnosti. Četiri 2,0-litarska Ford EcoBlue dizel motora nude do 170 konjskih snaga i 415 Nm obrtnog momenta. Po prvi put, takođe možete izabrati Ford EcoBlue Hibrid pogon, koji pomaže da se maksimizira efikasnost i minimizira emisija. A da bi se ispunili strogi propisi o emisiji izduvnih gasova, Transit Chassis Single Cab je takođe dostupna sa 130 KS ili 170 KS Heavi Duti dizel motorom.
ADAPTIVNI TEMPOMAT
Postavite sopstveni tempo pomoću inteligentnog prilagodljivog tempomata. Sistem može da identifikuje preovlađujuće ograničenje brzine i automatski održava odabranu brzinu u okviru otkrivenog ograničenja. Napredna radarska tehnologija skenira sporiji saobraćaj ispred vas i može automatski da prilagodi vašu brzinu kako bi održala unapred podešeni razmak od vozila ispred vas. Kada se saobraćaj nestane, vaša jednokrevetna kabina Transit Chassis će nastaviti svoju unapred izabranu brzinu.
MAKSIMALNA KONTROLA UGLA
Kontrola vektorskog momenta reaguje na površinu puta 100 puta u sekundi. (To je 33 puta brže od treptaja oka.) Koristeći ove informacije, balansira količinu snage koja se isporučuje na svaki od dva prednja točka vaše Transit Chassis Single Cab. Ovo maksimizira prianjanje i izoštrava upravljivost, pomažući vam u zaobljenim uglovima i preko talasa na putu.
STABILIZACIJA BOČNOG VETRA
Jednostruka kabina za tranzitnu šasiju pomaže vozaču da ostane u traci u jakim, naletnim uslovima koristeći sistem elektronske kontrole stabilnosti. Sistem oseća kada na kombi utiče bočni vetar i pomaže da se stabilizuje.
TRANZITNE KONVERZIJE
Ford Transit kabina sa šasijom je poznata po svojoj svestranosti i fleksibilnosti. Dostupan u pet opcionih varijanti bruto mase vozila (GVM), idealna je platforma za širok spektar konverzija po meri. Novi model od 5 tona povećava maksimalnu nosivost na 2.960 kg, što je idealno za teške konverzije i obavljanje bilo kog posla na kratko.
NEW FORD RANGER CHASSIS CAB
For industries that rely on rugged, dependable, go-anywhere vehicles, Ford's newest Chassis Cab offers an alternative conversion platform. The Ranger is Europe's best-selling Pick-up and winner of the International Pick-up Award 2020. Tough body-on-frame construction provides a solid foundation for specialist conversions up to 3,270 kg Gross Vehicle Mass, with towing capacity of 3,500 kg. Selectable four-wheel drive delivers signature Ranger off-road capability. For the most demanding conditions, the new Ranger Chassis Cab could be your smartest conversion option.