A new age
potpuno novi ford e-transit
Pravi svu razliku
potpuno novi ford e-transit
Isporuke sa nultom emisijom
potpuno novi ford e-transit
POTPUNO NOVI FORD E-TRANSIT
Potpuno električni. Nula kompromisa. Potpuno novi Ford E-Transit je naš prvi potpuno električni kombi.

Baterija od 400 volti sa 68 kVh upotrebljive snage obavlja sav težak posao, tako da više nikada nećete morati da brinete o zonama niske emisije.

E-Transit baterija isporučuje impresivan domet do 166-196 milja (rezultati VLTP testa. 196 milja VLTP Ukupni domet odražava kombinovani ciklus vožnje, a VLTP Ektra High domet od 166 milja odražava vožnju autoputem)* uz puno punjenje.

Dostupan u dve varijacije visine i tri dužine, E-Transit će ponuditi do 15,1 kubnih metara tovarnog prostora**. U stvari, postoji 25 različitih konfiguracija, tako da bez obzira na vaše zahteve, postoji E-Tranzit koji odgovara vašem poslu.

IZABERITE SVOJ E-TRANSIT
Bilo da dajete prednost dodatnim putnicima ili povećanom tovarnom prostoru, zatvorenom kombiju ili otvorenoj kabini sa šasijom – možete izabrati i konfigurisati savršeni Ford E-Transit za svoje poslovanje
KOMBI
Bruto masa vozila (GVM): 3,5 tona,
3.9 tona, 4.25 tona

Dužina : L2, L3, L4

 Visina : H2, H3

Dupli cab-in-van
Bruto masa vozila (GVM): 3.9 tona, 
4.25 tona

Dužina: L3

Visina: H2, H3

Jedna šasija
 Bruto masa vozila (GVM): 3.5 tona, 3.9 tona, 4.25 tona

Dužina : L3, L4

Visina : N/A

POGLEDAJTE ŠTA GA ČINI DRUGAČIJIM
PUNJENJE E-TRANSIT-a
NA DEPO-U
U saradnji sa našim partnerima, možemo vam pomoći da instalirate sav vaš hardver i softver za punjenje. Sa punjačom za električni kombi u vašim prostorijama, možete da dopunite svoj E-Transit od 0 – 100% za oko 8 sati*.
JAVNO
Punjenje vašeg E-Transita na javnoj stanici za punjenje je lako. BlueOvalTM mreža za punjenje ima preko 300.000 punjača širom Evrope. A stanice za brzo punjenje velike snage kompanije IONITI imaju 450 lokacija, svaka sa više punjača.
KOD KUĆE
Samo uključite svoj E-Transit u električnu mrežu za jednostavan način za punjenje. Alternativno, instalirajte Ford Connected Vallbok kućno punjenje za veću udobnost, brže vreme punjenja i da biste bili sigurni da je vaš električni kombi spreman kada ste.
Nema kompromisa u pogledu sposobnosti
SYNC 4
SYNC 4** je informaciono-zabavni sistem povezan sa oblakom, sa naprednim planiranjem rute i glasovnim prepoznavanjem u razgovoru. Povezivanje sa oblakom omogućava ažuriranje softvera Ford Pover-Up kako bi se osiguralo da se vaš električni kombi uvek razvija. Takođe dolazi sa integracijom bežičnog pametnog telefona, novim ekranom osetljivim na dodir od 12” i još mnogo toga.
FORD TELEMATICS
Da upravljate voznim parkom od više od 5 vozila? Ford Telematika može pomoći u povećanju produktivnosti i minimiziranju zastoja vozila. Moćni uvidi zasnovani na podacima omogućavaju vam da razumete dnevne operacije vaše flote. Možete brzo da vidite zdravstveno stanje vozila i poboljšate produktivnost tako što ćete blagovremeno rešiti sve identifikovane probleme koji zahtevaju pažnju.**
FORDPASS PRO
Bez obzira da li radite sa jednim vozilom ili upravljate sa do pet, FordPass Pro vam daje alate da ih održite zdravim, sigurnim i neometanim radom. Besplatna aplikacija vam omogućava da vidite lokaciju i zdravstveni status vašeg vozila, daljinski zaključavate ili otključavate vrata, upravljate rasporedom punjenja i još mnogo toga
REMOTE START
Koristite FordPass Pro aplikaciju na svom telefonu da biste podesili željenu temperaturu u kabini i aktivirali kontrolu klime iz kuće ili kancelarije. Vaš E-Transit će biti unapred pripremljen i čekaće vas kada dođe vreme da sednete za volan.
Nema kompromisa u pogledu sposobnosti
PRO POWER ONBOARD
E-Transit vam omogućava da napajate svoje alate gde god da vas posao odvede. Dostupan kao opcioni dodatak, Pro Pover Onboard isporučuje 2,3 kV snage bez potrebe za generatorom. Dakle, možete da priključite svoje bušilice, testere, laptopove i većinu ručnih alata u ugrađenu utičnicu i da počnete da radite.
NEZAVISNO ZADNJE VEŠANJE
Zadnje vešanje E-Transita je redizajnirano kako bi se maksimizirao nosivost i poboljšale performanse. Možete da ponesete do 1.758 kg tereta, a nezavisno zadnje vešanje za teške uslove rada poboljšaće rukovanje i vuču kako u opterećenom tako iu neopterećenom stanju.


GENEROUS LOADSPACE
Inteligentno dizajnirana baterija se nalazi ispod glavnog tela električnog kombija kako bi maksimizirala prostor. E-Transit dolazi u izboru od pet konfiguracija karoserije, tako da ćete imati između 9,5 i 15,1 m3 tovarnog prostora.


VOŽNJA SA NULA EMISIJA
NULA EMISIJA IZDUVNE CIJEVI
Ako često radite u prometnim gradovima, potpuno električni E-Transit je savršen kombi za posao. Uz nultu emisiju tokom vožnje, biće vam dozvoljen nesmetan pristup gradskim centrima i drugim zonama sa niskim emisijama.
REŽIMI VOŽNJE KOJI SE ODABRAJU
Prilagodite kako vaš E-Transit vozi sa 3 izabrana režima vožnje. Svaki od njih prilagođava različita podešavanja kako bi optimizovao performanse za uslove. Normalno je za svakodnevnu vožnju; Klizavo poboljšava upravljanje u mokrim ili ledenim uslovima; a Eco vam pomaže da izvučete maksimum iz baterije.
ECO MODE
Eko režim povećava preostalu snagu baterije. Sistem ograničava maksimalnu brzinu, smanjuje brzinu ubrzanja i koristi manje energije za kontrolu klime. Da biste maksimalno povećali domet svog E-Transita i izvukli maksimum iz baterije, aktivirajte L-režim da povećate brzinu kojom se baterija puni kada pritisnete kočnicu.
ROTACIONI MENJAČ
Rotacioni menjač brzina vam daje potpunu kontrolu nad naprednim menjačem, omogućavajući vam da izaberete stepen prenosa jednostavnim okretanjem točkića. Zamena konvencionalnog ručice menjača takođe oslobađa prostor za čistiju, prostraniju unutrašnjost.
ELEKTRIČNA PARKIRNA KOČNICA
Parkirna kočnica E-Transita oslobađa prostor u kabini i lakša je za primenu. Da biste aktivirali kočnicu, samo povucite prekidač na instrument tabli prema sebi.
TROŠKOVI VLASNIŠTVA
DRŽAVNE DONACIJE
Grant do 5.000 funti dostupan je i za N1 i za N2 kroz vladinu šemu podsticaja za nove električne kombije, uključujući E-Transit. Ne morate ništa da radite da biste dobili grant, vaš diler će se pobrinuti za svu papirologiju umesto vas.
SMANJENI TEKUĆI TROŠKOVI
Prelazak na električni kombi omogućava vašem preduzeću da iskoristi prednosti jeftinijih operativnih troškova vozila. Punjenje košta znatno manje od dopunjavanja goriva, a ako svoj E-Transit punite kod kuće ili na poslu, a ne u javnosti, troškovi će biti još niži. Naročito ako iskoristite snižene tarife za energiju preko noći
SMANJENI TROŠKOVI ODRŽAVANJA
Uživajte u smanjenju do 40%1 na cenu usluge vlasništva. Sa manje pokretnih delova, električni kombiji obično koštaju manje za servis od dizel kombija. Ovo pomaže da se minimizira vreme zastoja vozila i povećava produktivnost vašeg poslovanja.
E-TRANSIT GARANCIJA
E-Transit je pokriven osnovnom garancijom od 3 godine/100.000 milja. Dodatna garancija na bateriju od 8 godina/100.000 milja i 12-godišnja garancija protiv perforacije.