BESPLATNa PRODUŽENA GARANCIJA I ASISTENCIJA NA PUTU U TRAJANJU OD 5 GODINA ZA SVE FORD MODELE U SRBIJI

Prilikom kupovine bilo kog novog Fordovog vozila u mreži ovlašćenih dilera Grand Motorsa, kupac bez doplate ostvaruje pravo na Fordovu fabričku garanciju u trajanju od 5 godina, kao i na uslugu pomoći na putu.

Produžena garancija i pomoć na putu pokrivaju usluge na teritoriji cele Evrope.

Prilikom kupovine novog vozila se, pored garancije od 5 godina, svim korisnicima aktivira i RSA asistencija u trajanju od 2 godine od dana kupovine.

RSA asistencija podrazumeva neograničen broj primarnih usluga kao što su pomoć na putu i šlepovanje do ovlašćenog servisa, kao i sekundarne usluge koje obuhvataju nastavak putovanja, zamensko vozilo u trajanju od dva radna dana, hotelski smeštaj i povratak u mesto stanovanja.

Posle isteka dvogodišnjeg perioda, kompanija Grand Motors za svako Ford vozilo za koje se obavi redovan servis u bilo kom ovlašćenom servisu u mreži, besplatno aktivira SARA asistenciju u trajanju od godinu dana. Usluge SARA asistencije obuhvataju pomoć na putu i šlepovanje do najbližeg ovlašćenog servisa. I ovaj program važi u čitavoj Evropi, a broj intervencija nije ograničen.