Ne prihvatajte ništa manje

ford transit custom trail

FORD TRANSIT CUSTOM TRAIL

Sa robusnim, novim dizajnom i poboljšanim mogućnostima, Ford Transit Custom Trail je dizajniran da osigura da vaše poslovanje nastavi da se kreće.

Njegov mehanički diferencijal sa ograničenim proklizavanjem (samo ručni menjač) poboljšava upravljivost Transit Custom Trail-a pri vožnji van utabanih staza tako što šalje snagu na točkove sa najvećom vučom. Dok niz sofisticiranih motora poboljšava efikasnost i smanjuje emisije.

Upečatljiv spoljašnji stil Transit Custom Trail-a, uključujući jedinstvenu prednju rešetku sa podebljanim FORD slovima, osigurava da ćete se istaći gde god da se nalazite. A 16-inčni aluminijumski felni sa 10 krakova upotpunjuju izgled.

KLJUČNE KARAKTERISTIKE

Kada vas posao odvede izvan uobičajenog, potreban vam je kombi na koji se možete osloniti. Sa mehaničkim diferencijalom sa ograničenim proklizavanjem (samo ručni menjač), Transit Custom Trail vam pomaže da stignete čak i do najudaljenijih destinacija. I impozantan novi dizajn sa opcionim krovnim šinama i bočnim stepenicama osigurava da ćete se izdvojiti iz gomile.

FORD ECOBOOST HIBRIDNI MOTOR

Transit Custom Trail je dostupan kao EcoBoost Hibrid. Ova hibridna tehnologija pomaže u smanjenju potrošnje goriva i smanjenju emisija, sa malim električnim motorom na baterije koji pruža dodatnu podršku motoru sa unutrašnjim sagorevanjem kada je to potrebno. Kinetička energija i regenerativno kočenje pune 48-voltnu hibridnu bateriju dok vozite.

MEHANIČKI DIFERENCIJAL SA OGRANIČENIM KLIZANJEM

Transit Custom Trail je napravljen da vam pomogne da se nosite sa izazovnim terenima sa lakoćom. Dostupan na vozilima sa ručnim menjačem, mehanički diferencijal sa ograničenim proklizavanjem smanjuje neželjeno okretanje točkova, posebno na labavim ili neravnim površinama, usmeravajući snagu na točak sa najvećom vučom. Ovo vam pomaže da se krećete napred i poboljšava stabilnost kombija kada vam je najpotrebnije.

Ford ecoblue dizel motor

Novi Transit Custom Trail sadrži niz moćnih, čistih i prefinjenih 2,0-litarskih Ford EcoBlue dizel motora, sa četiri dostupna pogonska agregata koji nude do 185 PS. Svaki motor ispunjava stroge Euro 6.2 standarde emisije.