IDEMO NA POSAO

FORD TRANSIT CUSTOM KOMBI

NOVI FORD TRANSIT CUSTOM KOMBI

Bez obzira da li na gradilište vodite kvalifikovanu radnu ekipu; školski sportski tim na njihovu veliku utakmicu; ili polubudni turiste koji lete u 4 ujutro... Sa dovoljno mesta za do 8 putnika plus teret: svestrani Transit Custom Kombi bez napora preuzima zadatak.

Transit Custom Kombi je dostupan u različitim visinama krova, ako vam je potreban dodatni prostor za glavu i dužina međuosovinskog rastojanja, u slučaju da vam je potreban MPV sa više prtljažnika. A sa fleksibilnim sedištima u drugom i trećem redu, možete da ponesete do 8 putnika ili bez napora da rekonfigurišete zadnji prtljažni prostor prema vašim jedinstvenim poslovnim potrebama.

POGLEDAJTE ŠTA GA ČINI RAZLIČITIM

Ključne karakteristike

SEDIŠTA DIZAJNIRANA ZA UDOBNOST PUTOVANJA

Transit Custom Kombi dolazi sa dizajnom prednjih sedišta koji sadrži revidiranu geometriju sedišta, deblje tkanine od pređe i finije, ali izdržljivije ukrase za veću podršku, dodatnu udobnost i opuštenija putovanja. Što se tiče konfiguracija sedišta, Transit Custom Kombi varijante imaju drugi i treći red 2+1 flamingo sedišta.

GEOFENCING TEHNOLOGIJA

Dostupna u Transit Custom plug-in hibridu, tehnologija geofencinga je dizajnirana da pomogne u poboljšanju lokalnog kvaliteta vazduha. Transit Custom Kombi može da otkrije kada uđe u zonu zagušenja ili zonu niske emisije, a zatim automatski pređe u režim samo električne vožnje. Korisnici takođe mogu da kreiraju prilagođene „zelene zone“ za smanjenje emisija u blizini škola, u urbanim sredinama i skladištima.

FORD ECOBLUE DIZEL MOTORI

Poboljšanu snagu i obrtni moment Transit Custom Kombi-a isporučuje niz Ford EcoBlue motora od 2,0 litara. Pošto su već u skladu sa strogim zakonima o emisiji izduvnih gasova Euro Stage 6.2, prednosti ovih naprednih pogonskih agregata su poboljšane nizom pametnih, ekonomičnih tehnologija.