Više stila. Više važnosti

Novi ford transit custom ms-rt

Transit Custom Plug-In Hybrid

Ne prihvatajte ništa manje

Novi ford transit custom trail

FORD TRANSIT CUSTOM KOMBI

Ford Transit Custom kombi je oduvek bio poznat po svojoj čvrstini, funkcionalnosti i pouzdanosti. Sada, kombi srednje veličine pruža još širi spektar inovativnih karakteristika i pametnih tehnologija.

Ford Transit Custom kombi  je dostupan u velikom broju pogonskih agregata, uključujući i kao plug-in hibridni kombi. Kao i različite kombinacije krova i međuosovinskog rastojanja, u slučaju da vam je potreban kombi sa visokim krovom ili prevozite duže terete. Sve potrebe koje su jedinstvene za vaše poslovanje, Ford Transit Custom kombi  je napravljen da poboljša način na koji radite.

PRVI POGLED NA TRANSIT CUSTOM KOMBI

POGLEDAJTE ŠTA GA ČINI RAZLIČITIM

KLJUČNE KARAKTERISTIKE

PREVENCIJA SUDARA

Pre-Collision Assist budno prati put ispred vas tako što nadgleda blizinu vašeg kombija pešacima i drugim vozilima. Sistem vas može upozoriti na potencijalni sudar, a zatim može automatski kočiti ako ne reagujete. Dizajniran za brzine do 80 km/h (u normalnim uslovima na putu).

VEZE ZA POD

Niže tačke za vezivanje postavljene na bočne zidove olakšavaju pristup kada pokušavate da obezbedite teret. Održavanje prtljažnog poda bez prepreka takođe omogućava novu oblogu teretnog poda koja se lako čisti. Dodatne tačke za pričvršćivanje ugrađene u strukturu kombija srednje veličine u visini struka i ramena, mogu da izdrže impresivnih 30 kg opterećenja.

KRUG OBRTANJA

Krug okretanja od samo 10,9 metara znači da su uski manevri u novom Transit Custom kombiju impresivno laki za kombi kombi njegove veličine. Samo još jedan razlog zašto je Transit Custom Van savršen poslovni kombi, posebno ako redovno poslujete u gradu, sa puno utovara i isporuka.

AKTIVNA POMOĆ ZA PARKIRANJE Olakšava parkiranje

Zaustavljanje radi isporuke na prometnoj ulici nije uvek lako. Naročito sa zatvorenim zadnjim tovarnim prostorom i ograničenom vidljivošću. Aktivna pomoć pri parkiranju može da identifikuje prikladna mesta, a zatim bezbedno usmeri vaš Transit Custom kombi. Potrebno je samo da kontrolišete kočnice i brzine. kada završiš posao, Parkiraj se. Pomoć može čak i da vas vrati iz paralelnih prostora.

GEOFENCING TEHNOLOGIJA

Dostupna u Transit Custom plug-in hibridu, tehnologija geofencinga je dizajnirana da pomogne u poboljšanju lokalnog kvaliteta vazduha. Transit Custom Van može da otkrije kada uđe u zonu zagušenja ili zonu niske emisije, a zatim automatski pređe na režim samo električne vožnje. Korisnici takođe mogu da kreiraju prilagođene „zelene zone“ za smanjenje emisija u blizini škola, u urbanim sredinama i skladištima.

DOSTUPAN KAO PLUG-IN HYBRID KOMBI

Transit Custom Plug-in hibridni kombi kombinuje električni motor na baterije sa svojim 1,0-litarskim EcoBoost motorom. Odabirljivi EV režimi vam omogućavaju da prebacite pogonsku snagu između elektromotora, benzinskog motora ili kombinacijom oba načina koja štede gorivo. Mogućnost nulte emisije, samo električna vožnja do dometa do 27 milja. Idealno ako poslujete u gradu, čak i u novom ULEZ-u.