Volite ono što radite
FORD TRANSIT CONNECT AKTIVAN
Prostorija za celu posadu
FORD TRANSIT CONNECT DOUBLE CAB-IN-VAN
2 godine servisiranja od samo 425 GPB ek. PDV
FORD TRANSIT CONNECT
Neka vaš kombi brine o bezbednosti. Ti se baviš poslom.
FORD TRANSIT CONNECT + SECUIRIALERT
TRANSIT CONNECT
Uz sofisticirani novi izgled, sveobuhvatno ažuriranu unutrašnjost i napredniju tehnologiju nego ikada ranije, Transit Connect je evoluirao.

Zaštitni znak Transit čvrstina, izdržljivost i funkcionalnost i dalje ostaju, u karakteristikama uključujući genijalnu pregradu koja prolazi kroz teret i fleksibilna sedišta suvozača. Sa opcijama sa kratkim i dugim međuosovinskim rastojanjem koje obezbeđuju zapreminu tereta do 3,6 m³ (VDA), nosivost do 982 kg i stilove karoserije uključujući kombi i kombi sa duplom kabinom. Ali ovo je sada izuzetno sofisticiran srednji kombi opremljen vrednim tehnologijama za pomoć pri vožnji od kojih mnoge danas nisu dostupne u automobilima. Drugi pomažu da vozači ostanu povezani, bez upotrebe ruku; da im pomogne da kontrolišu i prate njihovu brzinu; pa čak i da pomogne u zaštiti pešaka na njihovom putu.

Tehnologija je takođe poboljšala ekonomičnost goriva i smanjila emisije.

KOMBI
Prostran, dobro raspoređen i veoma funkcionalan: prtljažni prostor ima pregradu pune visine pune širine (zastakljena ili nezastakljena) i izbor između dva ili tri sedišta u kabini. Klizna bočna vrata za teret i simetrična zadnja vrata za teret su standardno ugrađena. Pored toga, možete da odredite zastakljenu zadnju podiznu kapiju sa opcijom pranja/brisanja i grejanja odmagljivanja.
dupla CAB-IN-VAN
Pored dva sedišta u prvom redu, Double-Cab-in-Van ima dodatni red od tri sedišta iza sebe. Pokretna mrežasta pregrada bezbedno odvaja drugi red sedišta od prtljažnog prostora.
POGLEDAJTE ŠTA MOŽE TRANSIT CONNECT
Pogledajte šta ga čini drugačijim
Ključne karakteristike
POSLOVNA APLIKACIJA ZA POVEZANA VOZILA
Bez obzira da li posedujete jedan kombi ili upravljate voznim parkom od do pet, FordPass Pro aplikacija otključava njihovu pametnu stranu. Dizajniran posebno za poslovna vozila, sa funkcijama kao što su SecuriAlert i upozorenja o zdravstvenom stanju vozila, FordPass Pro vam pomaže da vaša kombi vozila budu na putu, da vaš teret bude siguran i da se vaše poslovanje kreće u ovom povezanom svetu.
HIDROTRETOVANO BILJNO ULJE (HVO)
 HVO se zasniva na otpadnim uljima, to je oblik obnovljivog parafinskog dizel goriva proizvedenog od širokog spektra sirovina, uključujući otpadno jestivo ulje korišćenjem konvencionalnih procesa prečišćavanja ulja. Takođe poznato kao obnovljivi dizel, hidrotretirano biljno ulje može se koristiti u Ford Transit kombijima umesto običnog dizela, bez ikakvih modifikacija vozila. HVO daje transparentna vremena pokretanja na niskim temperaturama u odnosu na uobičajeno dizel gorivo. Može se čak i mešati sa običnim dizelom u vašem rezervoaru za gorivo, tako da ne brinite ako u blizini nema HVO-a. U poređenju sa konvencionalnim fosilnim gorivima, HVO je ekološki prihvatljivija alternativa koja može značajno smanjiti emisije gasova staklene bašte u poređenju sa dizel dizelom, posebno ako je napravljen od recikliranih sirovina. 
FORD ECOBLUE DIZEL MOTOR
Naši TDCi dizel motori od 75 KS, 100 KS i 120 KS impresioniraju svojom prefinjenom snagom i vrhunskom efikasnošću. Bilo da se vaš Transit Connect kombi nalazi na gradskim ili gradskim putevima ili duge vožnje autoputem, njihova glatka isporuka obrtnog momenta je neprocenjiva na usponima ili pri preticanju.
LOAD-THROUGH skladište
Nosite predmete dužine do 3,0 metra u kombiju L1, zahvaljujući pametnoj opcionoj pregradi za utovar. L2 modeli mogu da drže predmete duge 3,4 metra
ACTIVE PARK ASSIST
Active Park Assist može da vas usmeri na paralelna ili okomita parking mesta. Jednostavno pritisnite dugme i senzori ovog inovativnog sistema lociraju odgovarajući prostor dok prolazite. Zatim automatski upravlja vašim Transit Connect kombijem. Sve što treba da uradite je da koristite gas, brzinu i kočnicu (prateći uputstva na ekranu i zvučne signale). Izvući će se i iz paralelnih prostora.
PRE-COLLISION ASISTENCIJA
Pre-Collision Assist detektuje vozila i pešake na putu ispred vas ili one koji bi mogli da pređu put vašeg kombija i upozorava vas na njihovo prisustvo. Ako ne odgovorite, sistem automatski aktivira kočnice. Ova tehnologija je dizajnirana da pomogne u smanjenju ozbiljnosti nesreća ili da ih u potpunosti izbegne, a funkcioniše pri brzinama do 80 km/h (50 mph).