VOLITE ONO ŠTO RADITE

FORD TRANSIT CONNECT ACTIVE

Prostorija za celu posadu

FORD TRANSIT CONNECT DOUBLE CAB-IN-VAN

2 godine servisiranja od samo 425 GPB ek. PDV

FORD TRANSIT CONNECT

Neka vaš kombi brine o bezbednosti. Ti se baviš poslom.

FORD TRANSIT CONNECT + SECUIRIALERT

TRANSIT CONNECT

Uz sofisticirani novi izgled, sveobuhvatno ažuriranu unutrašnjost i tehnologiju napredniju nego ikada ranije, Transit Connect je evoluirao.

Zaštitni znak Transita - čvrstina, izdržljivost i funkcionalnost i dalje ostaju, a nove karakteristike uključuju genijalnu pregradu iza vozača i suvozača i fleksibilna sedišta suvozača. U ponudi su opcije sa kratkim i dugim međuosovinskim rastojanjem, koje nude zapreminu tovarnog prostora do 3,6 m³ (VDA), nosivost do 982 kg i stilove karoserije uključujući kombi i kombi sa duplom kabinom. Ali ovo je sada izuzetno sofisticiran srednji kombi opremljen vrednim tehnologijama za pomoć pri vožnji od kojih mnoge danas nisu dostupne u automobilima. Neke od njih pomažu da vozači ostanu povezani, da određenim funkcijama upravljaju bez upotrebe ruku, da pomognu da kontrolišu i prate brzinu, pa čak i da pomognu u
zaštiti pešaka ispred vozila.

Tehnologija je takođe poboljšala ekonomičnost u potrošnji goriva i smanjila emisije.

FURGON

Prostran, dobro raspoređen i veoma funkcionalan prtljažni prostor ima pregradu pune visine pune širine (zastakljena ili nezastakljena) i izbor između dva ili tri sedišta u kabini. Klizna bočna vrata i simetrična zadnja vrata za utovar/istovar tereta teret su standardno ugrađena. Pored toga, možete da odaberete zastakljena zadnja vrata s opcijom pranja/brisanja i grejanog odmagljivanja.

DUPLA KABINA

Pored dva sedišta u prvom redu, Double-Cab-in-Van ima dodatni red od tri sedišta iza vozača i suvozača. Pokretna mrežasta pregrada bezbedno odvaja drugi red sedišta od prtljažnog prostora.

POGLEDAJTE ŠTA MOŽE TRANSIT CONNECT

Pogledajte šta ga čini drugačijim

Ključne karakteristike

POSLOVNA APLIKACIJA ZA POVEZANA VOZILA

Bez obzira da li posedujete jedan kombi ili upravljate voznim parkom do pet vozila, FordPass Pro aplikacija otključava njihovu pametnu stranu. Osmišljen posebno za poslovna vozila, sa funkcijama kao što su SecuriAlert i upozorenja o "zdravstvenom" stanju vozila, FordPass Pro vam pomaže da vaša kombi vozila budu na putu, da vaš teret bude siguran i da se vaše poslovanje kreće u ovom povezanom svetu.

HIDROTRETIRANO BILJNO ULJE (HVO)

 HVO se zasniva na otpadnim uljima, to je oblik obnovljivog parafinskog dizel goriva proizvedenog od širokog spektra sirovina, uključujući otpadno jestivo ulje korišćenjem konvencionalnih procesa prečišćavanja ulja. Takođe poznato kao obnovljivi dizel, hidrotretirano biljno ulje može se koristiti u Ford Transit kombijima umesto običnog dizela, bez ikakvih modifikacija vozila. HVO ima transparentna vremena pokretanja na niskim temperaturama u odnosu na uobičajeno dizel gorivo. Može se čak i mešati sa običnim dizelom u vašem rezervoaru za gorivo, tako da ne brinite ako u blizini nema HVO-a. U poređenju sa konvencionalnim fosilnim gorivima, HVO je ekološki prihvatljivija alternativa koja može značajno smanjiti emisije gasova staklene bašte u poređenju sa dizelom, posebno ako je napravljen od recikliranih sirovina. 

FORD ECOBLUE DIZEL MOTOR

Naši TDCi dizel motori od 75, 100 i 120 KS impresioniraju svojom prefinjenom snagom i vrhunskom efikasnošću. Bilo da se vaš Transit Connect kombi nalazi na gradskim ili prigradskim
putevima ili u dugoj vožnji autoputem, njihova glatka isporuka obrtnog momenta je neprocenjiva na usponima ili pri preticanju.

LOAD-THROUGH skladište

Nosite predmete dužine do 3,0 metra u kombiju L1, zahvaljujući pametnoj opcionoj pregradi za utovar. L2 modeli mogu da drže predmete duge 3,4 metra

ACTIVE PARK ASSIST

Active Park Assist može da vas usmeri na paralelna ili okomita parking mesta. Jednostavno pritisnite dugme i senzori ovog inovativnog sistema lociraju odgovarajući prostor dok prolazite. Zatim automatski upravlja vašim Transit Connect kombijem. Sve što treba da uradite je da koristite gas, brzinu i kočnicu (prateći uputstva na ekranu i zvučne signale). Izvući će se i iz paralelnih prostora.

PRE-COLLISION ASISTENCIJA

Pre-Collision Assist detektuje vozila i pešake na putu ispred vas ili one koji bi mogli da pređu put vašeg kombija i upozorava vas na njihovo prisustvo. Ako ne odgovorite, sistem automatski aktivira kočnice. Ova tehnologija je dizajnirana da pomogne u smanjenju ozbiljnosti nesreća ili da ih u potpunosti izbegne, a funkcioniše pri brzinama do 80 km/h (50 mph).