Big on versatility

ford transit double cab-in-van

FORD TRANSIT CONNECT DOUBLE CAB-IN-VAN

Uz dodatak drugog reda sedišta, Transit Connect Double Cab-in-Van udobno može da sedi do pet odraslih osoba, što ga čini odličnim kombijem za posadu. Čak i kada su sva sedišta zauzeta, još uvek ima dovoljno prtljažnog prostora za standardnu evropalu pozadi.

Transit Connect dupla kabina je takođe prepuna naprednih tehnologija, uključujući prilagodljivi tempomat sa podesivim limiterom brzine, pomoć pri sudaru sa detekcijom pešaka i Ford SYNC 3. Dakle, bilo da ste u prometnom gradu, krstarite autoputem, ili pregovarajući o školskom trku, ovaj kombi sa posadom je uvek spreman da pruži ruku.

Pogledajte šta ga čini drugačijim

Ključne karakteristike

FORD ECOBLUE DIZEL MOTOR

Naši TDCi dizel motori od 75 PS, 100 PS i 120 PS impresioniraju svojom prefinjenom snagom i vrhunskom efikasnošću. Bilo da se vaša Transit Connect Double Cab nalazi na gradskim ili gradskim putevima ili duge vožnje autoputem, njihova glatka isporuka obrtnog momenta je neprocenjiva na usponima ili pri preticanju.

ZADNJI PARKING SENZORI

Prednji i zadnji parking senzori pomažu vam da procenite rastojanje između vašeg kombija i prepreka ispred ili iza vas. Kada senzori detektuju objekat, aktiviraju vizuelno i zvučno upozorenje koje se pojačava što mu se više približavate.

KONTROLA UBRZANJA

Ova inovativna opcija kontroliše brzinu ubrzanja u zavisnosti od toga da li je vaš kombi neopterećen ili delimično opterećen. Kao rezultat toga, možete očekivati smanjenje potrošnje goriva do 15%, u zavisnosti od vašeg stila vožnje. Tehnologija takođe može pomoći u smanjenju habanja motora, kočnica i guma vaše Transit Connect Double Cab, zajedno sa drugim komponentama.

OPCIJE SEDENJA

Dvostruka kabina u kombiju nudi visok nivo fleksibilnosti između tovarnog prostora i smeštaja putnika. Nasloni sedišta se mogu preklopiti i celo sedište se prevrnuti napred ili se mogu potpuno ukloniti kako bi se omogućilo maksimalno korišćenje prostora za teret.