Stvoren za životne avanture

FORD EXPLORER PLUG-IN HYBRID

Elegantan dizajn. Sofisticirana tehnologija

FORD EKSPLORER PLUG-IN HIBRID

Nadogradite na poslovnu klasu

FORD EKSPLORER PLUG-IN HIBRID

Bez napora sposoban

FORD EKSPLORER PLUG-IN HIBRID

Započnite avanturu u udobnosti

FORD EKSPLORER + DALJINSKO KLIMA

FORD EXPLORER PLUG-IN HYBRID

Ford Explorer Plug-In Hybrid predstavlja orijentir u izvrsnosti među vozilima SUV kategorije. Ford Explorer PHEV je pomno konstruisan za vas da uđete u svet udobnosti i prefinjenog stila.

Prelepo dovršena i raznovrsna unutrašnjost omogućava da se udobno vozi do sedam putnika , dok i dalje raspolaže izdašnom zapreminom prtljažnog prostora. Napredni Plug-in hibridni pogon, u kombinaciji sa inteligentnim sistemom pogona na sva četiri točka, pruža impresivnu snagu na zahtev sa izvanrednim nivoima efikasnosti.

Sa mnoštvom dodatnih funkcija i pametnih tehnologija, Ford Explorer je pomno konstruisan za vas da uđete u svet udobnosti i prefinjenog stila.

I sada možete naručiti Explorer iz udobnosti svoje sofe. Izaberite svoj omiljeni model, proverite na mreži i isporučiće vam ga na vaša vrata. *

JEDNOSTAVNO, KAO DA PUNITE VAŠ PAMETNI TELEFON

KUĆNO PUNJENJE

Kod kuće, Explorer PHEV se puni za oko 6 sati** iz standardne kućne utičnice pomoću priloženog kabla za kućno punjenje. Ili, za brže punjenje, između 3 sata i 3 sata i 30 minuta** uz opcioni Ford Vallbok.

JAVNO PUNJENJE

Punite Explorer PHEV i kada se van kuće, na javnim mestima pomoću javnog kabla za punjenje. Pristupite mreži sa više od 200.000 javnih punjača širom Evrope uz aplikaciju NewMotion, koja vam omogućava da upravljate i plaćate punjenje pomoću pametnog telefona. Takođe, možete pronaći informacije o punjenju i upravljati vremenom punjenja putem vaše aplikacije FordPass.

Potpuno novi All-Electric Explorer

SPOSOBAN, BEZ NAPORA

Ford Explorer je elegantan spoj robusnih mogućnosti sa sofisticiranom hibridnom efikasnošću. Precizno projektovani Plug-In hibridni sistem, sa 3,0-litarskim V6 EcoBoost benzinskim motorom, pomaže vam da uđete u svet udobnosti i prefinjenog stila efikasnije nego ikada. A napredni 10-stepeni automatski menjač sa Rotary Gear Shift Dial sa tasterom koji se okreće stara se da ste uvek u pravom stepenu prenosa u pravo vreme. Ovo je SUV koji je namenski napravljen da pruži nagrađivanu dinamiku vožnje, izvanrednu kontrolu i neuporedivo upravljanje putem.

MOĆ PRIKLJUČNOG HIBRIDA

Kod kuće ili u pokretu, punjenje Explorera PHEV-a je jednostavno. Sasvim napunjen, ima autonomiju potpuno električne vožnje do 42 km***. Kod kuće, punite za manje od 6 sati** iz standardne kućne utičnice. Ili, sa instaliranim opcionim sistemom
Ford Vallbok, punite između 3 sata i 3 sata i 30 minuta**. Na putu, punite na bilo kojoj od 200.000 NewMotion javnih stanica za punjenje širom Evrope. Zaustavite se radi brzog dopunjavanja ili potpunog punjenja za između 3 sata i 3 sata i 30 minuta**. Explorer PHEV takođe koristi regenerativno punjenje u pokretu, dopunjujući bateriju dok se vozilo kreće.

INŽENJERING ZA IZVRSNOST

Smestite se u kokpit Explorera i okružite se paketom najsavremenijih tehnologija. Prilagodite svoje performanse za gradske puteve, planinske staze i sve između sa naprednim sistemom upravljanja na terenu. Ili se opustite u dugim vožnjama tako što ćete aktivirati prilagodljivi tempomat sa Stop and Go funkcijom. Možete čak i da izaberete da li ćete dati prednost električnoj energiji, snazi na benzin ili kombinaciji ovo dvoje. Svi ovi sistemi rade zajedno besprekorno, unapređujući vaše iskustvo svaki put kada sednete za volan.

BOLJI NAČIN PUTOVANJA

Svaka linija na kontrolnoj tabli, svaki šav na raskošnim kožnim sedištima, svaki materijal koji se koristi u celoj kabini - nijedan detalj nije bio suviše mali prilikom izrade predivno dovršenog i raznovrsnog enterijera Explorera. U njega su ugrađeni B&O zvučni sistem po meri i 12,3” digitalni klaster, plus sofisticirano povezivanje na putu sa FordPass aplikacijom. Pronaći ćete svaki izgovor da se provozate.

PAMETNA BEZBEDNOSNA TEHNOLOGIJA

Ford Explorer sadrži mnoštvo naprednih tehnologija osmišljenih da pomognu da vi, vaša porodica i drugi učesnici u saobraćaju budu što bezbedniji. Sistemi, kao što su Pre-Collision Assist sa detekcijom pešaka i kontrola stabilnosti koja predupređuje prevrtanje, kotrljanju, aktivno pomažu u sprečavanju nesreća. Dok drugi, kao što je kočenje nakon udara, mogu smanjiti ozbiljnost posledica ako se nesreća dogodi.

NAPRAVLJEN ZA AVANTURU

Ford Explorer je od temelja projektovan za pouzdanost i prefinjenost. Ima mesta za do sedam putnika da udobno sede. A sa svim spuštenim sedištima imaćete pristup raznovrsnom prtljažnom prostoru zapremine 2.274 litara. Više od 800 Nm obrtnog momenta znači da možete da vučete prikolice i do 2.500 kg. Dakle, bilo da planirate vikend za golf ili dugo putovanje sa porodicom, nikada vam neće nedostajati prostora.

Katalozi i cenovnici

Više informacija i aktuelni cenovnik modela.