Nova Ford Puma

IDEALNA ZA GRADSKU VOŽNJU! 

Nova Ford Puma EcoBoost hybrid – mali SUV stvoren za vožnju i uživanje. Uz inovativni dizajn i unutrašnjost dizajniranu radi potpunog užitka vožnje, Ford Puma dolazi i sa velikim Megabox prostorom u prtljažniku. 

SYNC®4 ekran osetljiv na dodir (1) Prtljažni prostor (2)
12 inča 456 litara

ENTERIJER

12.8” digitalna instrument tabla
Pratite sve o vašoj vožnji.

12” SYNC ekran osetljiv na dodir [1] 
Budi uvek u toku! Pratite promet, vreme i uživajte u omiljenoj muzici.
                                             
Bežično punjenje [3]          
Napunite svoj telefon Puminim bežičnim punjačem. Prostor smešten u sredini održava unutrašnjost vašeg vozila čistim i preglednim. 

VRHUNSKA UDOBNOST

Nova Puma ima dovoljno mesta za vas i vaše putnike. Moderno dizajnirana sedišta za maksimalnu udobnost dolaze sa ergonomskim naslonima za glavu i elegantnim završnim detaljima. 

B&O OZVUČENJE

Integrisani B&O zvučni sistem pruža vrhunsko ozvučenje i zabavu. 

KLIZNI NASLON ZA RUKU

Za dodatnu udobnost tokom vožnje, nova Ford Puma dolazi sa podesivim naslonom za ruku. 

PANORAMSKI KROV**

Samo nebo je granica! Panoramski krov preplaviće vašu Pumu prirodnim svetlom. 

VIŠE PROSTORA ZA VAŠE STVARI

Nova Ford Puma nudi 456 litara prtljažnog prostora [2]  ili 1126 litara sa preklopljenim zadnjim sedištima. To uključuje i 80 litara dodatnog MegaBox prostora za visoke stvari. 

Ne samo što nudi dodatnih 80 litara prostora za skladištenje i može primiti do 115cm visoke predmete, MegaBox ima i vodootpornu košuljicu i čep za odvod, što ga čini izuzetno lakim za čišćenje vodom i idealnim mestom za odlaganje mokrih čizama i blatnjave sportske opreme. 

Spremna za grad!

MAKSIMALNA POVEZANOST

BEŽIČNO POVEZIVANJE UREĐAJA

Zahvaljujući Cloud povezivanju nikada nećete propustiti bežično ažuriranje softvera. 

360º KAMERA

Bez obzira na izazove gradske vožnje, sada ste sigurni iz svakog ugla. 

INTELIGENTNI PRILAGODLJIVI TEMPOMAT

Adaptivni tempomat prilagođava brzinu vožnje prema vozilu ispred vas. Jednostavno unesite željenu brzinu i sigurnosnu udaljenost, a ako vam vremenski uslovi ne dopuštaju vožnju zadatom brzinom, adaptivni tempomat automatski će se pobrinuti za održavanje zadate udaljenosti. Uz to inteligentno ograničenje brzine prepoznaje prometne znakove i automatski prilagođava brzinu prema ograničenjima u prometu. 

ASISTENCIJA ZA OTKRIVANJE MRTVOG UGLA

Asistencija vam može pomoći da sigurnije promenite saobraćajnu traku, jer koristi radarske senzore koji otkrivaju vozila koja mogu biti sakrivena u vašem mrtvom uglu sa obe strane vozila. Prilikom otkrivanja vozila, upozoravaju vas uključivanjem narandžastog svetla, koje se jasno vidi na spoljnom retrovizoru sa iste strane. 

DODATNA POMOĆ PRI KOČENJU

Pomoć pri kočenju u nuždi dizajnirana je da prepozna situaciju kočenja prilikom opasnosti i optimizuje pritisak unutar kočionog sastava kako bi se osigurala maksimalna snaga zaustavljanja. 

PERFORMANSE

7-STEPENI AUTOMATSKI MENJAČ

Puma je dostupna sa EcoBoost hybrid Powersfiht® sedmostepenim menjačem sa dvostrukim kvačilom. Idealna za gradsku vožnju uz učinkovitu potrošnju goriva i jedinstvene performanse u vožnji. 

BLAGI HYBRID (MHEV)

Ford Puma blagi hybrid (MHEV) koristi regenerativno kočenje za pružanje dodatne podrške benzinskom motoru kada je to potrebno [7]. Ovaj blagi hybrid sa samopunjenjem pomaže pri štednji goriva i smanjenju CO2 emisija [8]. 

ODABIR NAČINA VOŽNJE

Na raspolaganju vam je pet različitih načlina vožnje: Normal, ECO, Sport, Slippery i Trail. 

Ford Puma ST

Emisije CO2