PUT U PROSVETLJENJE

FORD MUSTANG – VRHUNSKO UŽIVANJE U VOŽNJI

NIKAD ZASENČENO

FORD MUSTANG MACH-1

PURE CALIFORNIA SOUL

NOVI FORD MUSTANG CALIFORNIA SPECIAL

FORD MUSTANG

Jedna odmah prepoznatljiva ikona. Dva modela. Moćnom Ford Mustangu GT pridružio se i Ford Mustang Mach 1.

Oba modela Ford Mustanga donose uzbuđenje. Oba su agresivnog stila i prepuna naprednih funkcija i pomoćnih tehnologija. Mustang Mach 1 dodatno dobija značajna poboljšanja novim prednjim spojlerom i prilaznim uglom koji povećavaju aerodinamičke performanse. A nova ploča ispod "trbuha" pruža značajnu dodatnu silu za bolje prianjanje za podlogu  i stabilnost u krivinama.

Petolitarski  V8 motor modela Mach 1 raspolaže sa kolosalnih 460 KS i 529 Nm  obrtnog momenta, dok je vreme ubrzavanja od 0-100 km/h tek  4,4 sekunde s automatskom i 4,8 sekundi s ručnim menjačem. Pitanje je samo gde biste ga vozili?

ZVER ISPOD HAUBE

Mustang GT pokreće poboljšana verzija Mustangovog poznatog 5,0-litarskog V8 motora, koji uključuje tehnologiju dvostrukog ubrizgavanja goriva za poboljšane performanse. Mustang Mach 1, pak, ima zastrašujući, posebno modifikovan i kalibrisan 5.0L V8, sposoban da razvije izvanrednih 460 KS pri 7.250 o/min i 529 Nm obrtnog momenta pri 4.900 o/min.

GT dolazi sa glatkim i brzim ručnim menjačem sa šest stepeni ili sofisticiranim automatskim menjačem sa 10 stepeni.

Mach 1 Tremec šestostepeni ručni menjač je testiran u skladu sa standardima izdržljivosti Boss 302, a 10-stepeni automatski menjač je nadograđen novim pretvaračem obrtnog momenta, podržavajući optimizovanu sposobnost i performanse obrtnog momenta.

URLANJE NA ZAHTEV

Postižući brzinu od 0-100 km/h za kratke 4,4 sekunde, novi Mustang Mach 1 pruža odlične performanse. Novi sistem hlađenja, precizno upravljanje i poboljšano podvozje osiguravaju uzbudljivu vožnju. Čak ima i jedinstveni izduvni sistem, podešen da odgovara njegovom beskompromisnom karakteru. Kao i Mustang GT, Mach 1 ima tehnologiju Active Valve Exhaust, koja vam omogućava da kontrolišete zvuk. Dakle, možete da pojačate buku u režimu trkačke staze ili da je utišate u tihom režimu.

TEHNIKA ZA UNAPREĐENJE SVAKE VOŽNJE

Ford Mustang je opremljen nizom tehnologija za poboljšanje vašeg svestranog iskustva vožnje. Na primer, digitalna instrument tabla od 12” prikazuje neprocenjive informacije, optimizovane za vaš izabrani režim vožnje. Aplikacije za praćenje vam takođe omogućavaju da pratite performanse na stazi u realnom vremenu. Gde god da vozite, MagneRide™ sistem za prigušivanje automatski prilagođava oslanjanje tako da odgovara uslovima – omogućavajući vam glatku, uravnoteženu vožnju.

POGLEDAJTE ŠTA GA ČINI DRUGAČIJIM

OTKLJUČAJTE PAMETNU STRANU

Aplikacija FordPass vas neprimetno povezuje sa vašim novim Mustangom, omogućavajući vam da se krećete na inteligentne, intuitivne načine. Dobijte daljinski pristup svom sportskom automobilu gde god da se nalazite, pratite njegovu poslednju lokaciju i čak ga daljinski zaključajte za dodatni mir. Ažuriranja saobraćaja u realnom vremenu koja se isporučuju u navigacioni sistem vašeg vozila pomažu vam da izbegnete kašnjenja. A uz obaveštenja o "zdravstvenom" stanju vozila koja se šalju direktno na vaš telefon, odmah ćete saznati za sve probleme, tako da možete brzo da se bavite održavanjem, sa svim informacijama koje su vam potrebne.

BEZ ANGAŽOVANJA RUKU SA SYNC 3

Ford SYNC 3 vam pomaže da ostanete povezani. Možete da kontrolišete svoj telefon, muziku i navigaciju pomoću prirodnih glasovnih komandi. Pa čak i pošaljite odredišta iz aplikacije FordPass na svom pametnom telefonu direktno u SYNC 3 navigaciju. Sistem ima 8” ekran u boji osetljiv na dodir sa pokretima za intuitivnu kontrolu. SYNC 3 takođe može da se poveže na Apple CarPlay i Android Auto, a pomoću AppLink možete da pristupite nekim od svojih omiljenih kompatibilnih aplikacija za pametne telefone.

KATALOZI I CENOVNICI

Više informacija i aktuelni cenovnik modela.