PUTA U PROSVETLJENJE
FORD MUSTANG + Uvidi u vožnju
NIKAD ZASENČENO
FORD MUSTANG MACH-1
PURE CALIFORNIA SOUL
NOVI FORD MUSTANG CALIFORNIA SPECIAL
FORD MUSTANG
 Jedna odmah prepoznatljiva ikona. Dva modela. Neverovatni Ford Mustang GT je sada pridružen na stazi Ford Mustang Mach 1.

Oba modela Ford Mustang pružaju uzbuđenje na zahtev. Oba su agresivnog stila i prepuna naprednih funkcija i pomoćnih tehnologija. Mustang Mach 1 dodatno ima koristi od značajnih poboljšanja sa novim prednjim aero, razdelnikom i uglom prilaza koji povećavaju aerodinamičke performanse. Zajedno sa novim podnožjem koji pruža značajnu dodatnu silu pritiska za vuču i stabilnost u krivinama.

5,0-litarski V8 Mach 1 motor je sposoban za kolosalnih 460 KS i 529 Nm [390 ft/lb] obrtnog momenta, i vreme od 0-62mph od 4,4 sekunde u automatskom i 4,8 sekundi u manuelnom. Dakle, pitanje je koliko ste ozbiljni po pitanju performansi? 
ZVER ISPOD HAPU
Pokreće Mustang GT je poboljšana verzija Mustangovog poznatog 5,0-litarskog V8 motora, koji uključuje tehnologiju dvostrukog ubrizgavanja goriva za poboljšane performanse. Dok Mustang Mach 1 ima zastrašujući, posebno modifikovan i kalibrisan 5.0L V8, sposoban da razvije izvanrednih 460 KS pri 7.250 o/min i 529 Nm [390 ft/lb] obrtnog momenta pri 4.900 o/min.

GT dolazi sa glatkim i brzim manuelnim menjačem sa 6 brzina ili sofisticiranim automatskim menjačem sa 10 brzina.

Mach 1 Tremec 6-brzinski ručni menjač je testiran u skladu sa standardima izdržljivosti Boss 302, a 10-brzinski automatski menjač je nadograđen novim pretvaračem obrtnog momenta, podržavajući optimizovanu sposobnost i performanse obrtnog momenta.
ROAR ON DEMAND
Postižući brzinu od 0-100 km/h za brzih 4,4 sekunde, novi Mustang Mach 1 pruža odlične performanse. Novi sistem hlađenja, precizno upravljanje i poboljšana šasija osiguravaju uzbudljivu vožnju. Čak ima i jedinstveni izduvni sistem, podešen da odgovara njegovom beskompromisnom karakteru. Kao i Mustang GT, Mach 1 ima tehnologiju Active Valve Ekhaust koja vam omogućava da kontrolišete zvuk. Dakle, možete da pojačate buku u režimu trkačke staze ili da je utišate u tihom režimu.
TEHNIKA ZA UNAPREĐENJE SVAKE VOŽNJE
Ford Mustang je opremljen nizom tehnologija za poboljšanje vašeg svestranog iskustva vožnje. Na primer, digitalna instrument tabla od 12” prikazuje neprocenjive informacije, optimizovane za vaš izabrani režim vožnje. Aplikacije za praćenje vam takođe omogućavaju da pratite performanse na stazi u realnom vremenu. Gde god da vozite, MagneRide™ sistem za prigušivanje automatski prilagođava vešanje tako da odgovara uslovima – dajući vam glatku, uravnoteženu vožnju.
POGLEDAJTE ŠTA GA ČINI DRUGAČIJIM
OTKLJUČAJTE PAMETNU STRANU
Aplikacija FordPass vas neprimetno povezuje sa vašim novim Mustangom, omogućavajući vam da se krećete na inteligentne, intuitivne načine. Dobijte daljinski pristup svom sportskom automobilu gde god da se nalazite, pratite njegovu poslednju lokaciju i čak ga daljinski zaključajte za dodatni mir. Ažuriranja saobraćaja u realnom vremenu koja se isporučuju u navigacioni sistem vašeg vozila pomažu vam da izbegnete kašnjenja. A uz obaveštenja o zdravstvenom stanju vozila koja se šalju direktno na vaš telefon, odmah ćete saznati za sve probleme, tako da možete brzo da se bavite održavanjem, sa svim informacijama koje su vam potrebne.
IDI HANDS FREE SA SYNC 3
Ford SINC 3 vam pomaže da ostanete povezani. Možete da kontrolišete svoj telefon, muziku i navigaciju pomoću prirodnih glasovnih komandi. Pa čak i pošaljite odredišta iz aplikacije FordPass na svom pametnom telefonu, direktno u SINC 3 navigaciju. Sistem ima 8” ekran u boji osetljiv na dodir sa pokretima za intuitivnu kontrolu. SINC 3 takođe može da se poveže na Apple CarPlai i Android Auto, a pomoću AppLink-a možete da pristupite nekim od svojih omiljenih kompatibilnih aplikacija za pametne telefone.