PROSTOR ZA RAST VAŠEG POSLOVANJA

FORD TRANSIT COURIER KOMBI

Nazovite ga kompaktnim, a ne malim

FORD TRANSIT COURIER KOMBI

2 godine servisiranja od samo 425 GBP ek. PDV

FORD TRANSIT COURIER KOMBI

FORD TRANSIT COURIER KOMBI

Transit Courier Van je najkompaktniji kombi u našem Transit asortimanu.

Idealan je za brze isporuke, prolazak kroz uske ulice i pristup uskim prostorima do kojih drugi manje kompaktni kombiji ne mogu da dođu.

Transit Courier Van dolazi sa jednim redom sedišta da bi se maksimalno povećao vaš tovarni prostor.

Iako je Transit Courier Van mali kombi, ima iznenađujuće izdašnih 2,3 kubna metra tovarnog prostora*. Takođe je dostupan u brojnim konfiguracijama pogonskih agregata, uključujući opcije sa visoko efikasnim EcoBoost benzinskim ili
EcoBlue dizel motorom.

I sa nizom inovativnih funkcija povezivanja i pametnih tehnologija za pomoć vozaču: Transit Courier Van pomaže da vam olakšate radni dan.

Kombinacija veličine, tovarnog prostora i efikasnosti čini Transit Courier Van odličnim kombijem za dostavu za sve profesije.

POGLEDAJTE ŠTA TRANZITNI KURIR MOŽE UČINITI

Pogledajte šta ga čini drugačijim

Ključne karakteristike

PROSTRANOST ZA VAŠ TOVAR

Kada se opciona mrežasta pregrada kombinuje sa sklopivim suvozačevim sedištem, u teretni prostor i kabinu, kroz zadnja vrata, možete utovariti predmete dužine do 2,59 metara. To čini impresivan tovarni prostor za mali kombi.

FORD ECOBOOST BENZINSKI MOTOR

Transit Courier Van je dostupan sa revolucionarnim benzinskim motorom od 1,0 litara. Višestruko nagrađivani motor daje vam svu snagu koju očekujete od konvencionalnog motora od 1,6 litara, ali postiže bolju ekonomičnost u potrošnji goriva i nisku emisiju CO2. Savršeno za agilan mali kombi-furgon.

KAMERA ZA POGLED IZA

Stubovi, bicikli, niski zidovi... Kamera Transit Courier Van-a pokazuje šta god je iza vas na ekranu ugrađenom u centralnu konzolu. Osim što otkriva objekte koje možete propustiti, sistem prikazuje virtuelne linije koje će vam pomoći da parkirate na najmanjim mestima. Čini ovaj kompaktni kombi još agilnijim i odličnim za gradsku dostavu. Kamera se automatski aktivira kada izaberete hod za vožnju unazad.

SYNC 3

Ford SYNC 3 je napredni sistem koji vam omogućava da ostanete povezani i kontrolišete svoj telefon, muziku i navigacioni sistem. Izaberite ili glasovne komande ili ekran u boji osetljiv na dodir od 6 inča sa pokretima prstiju i prevlačenja za intuitivnu navigaciju. Saobraćaj uživo može vam pomoći da izbegnete gužve. Možete čak i da pozovete listu lokalnih restorana jednostavnim rečima „Gladan sam“.

STOVAGE SPACE

Zahvaljujući inteligentnom dizajnu enterijera, kabina Transit Courier Van ima iznenađujuće mnogo prostora za odlaganje malog kombija. Polica za odlaganje iznad glave je dovoljno velika za A4 međuspremnik i osigurava da je sve što vam treba lako na dohvat ruke.

Katalozi i cenovnici