Prostor za rast vašeg poslovanja
FORD TRANSIT COURIER KOMBI
Nazovite ga kompaktnim, a ne malim
FORD TRANSIT COURIER KOMBI
2 godine servisiranja od samo 425 GBP ek. PDV
FORD TRANSIT COURIER KOMBI
FORD TRANSIT COURIER KOMBI
Transit Courier Van je najkompaktniji kombi u našem Transit asortimanu.

Idealan je za brze isporuke, prolazak kroz uske ulice i pristup uskim prostorima do kojih drugi manje kompaktni kombiji ne mogu da dođu.

Transit Courier Van dolazi sa jednim redom sedišta kako biste maksimalno povećali vaš tovarni prostor.

Iako je Transit Courier Van mali kombi, ima iznenađujuće izdašnih 2,3 kubna metra tovarnog prostora*. Takođe je dostupan u brojnim konfiguracijama pogonskih agregata, uključujući opcije za visoko efikasan EcoBoost benzin ili EcoBlue dizel motor.

I sa nizom inovativnih funkcija povezivanja i pametnih tehnologija za pomoć vozaču: Transit Courier Van pomaže da vam olakšate radni dan.

Kombinacija veličine, tovarnog prostora i efikasnosti čini Transit Courier Van odličnim kombijem za dostavu za sve profesije.
POGLEDAJTE ŠTA TRANZITNI KURIR MOŽE UČINITI
Pogledajte šta ga čini drugačijim
Ključne karakteristike
SKLADIŠTENJE ZA UČITAVANJE
Transit Courier Van je dostupan sa nizom pregrada koje dele putničku kabinu od tovarnog prostora. Kada se opciona sklopiva mrežasta pregrada kombinuje sa suvozačevim sedištem, možete utovariti predmete dužine do 2,59 metara kroz zadnja vrata iu kabinu. To čini impresivan tovarni prostor za mali kombi.
FORD ECOBOOST BENZINSKI MOTOR
Transit Courier Van je dostupan sa revolucionarnim benzinskim motorom od 1,0 litara. Višestruko nagrađivani motor daje vam svu snagu koju očekujete od konvencionalnog motora od 1,6 litara, ali postiže bolju ekonomičnost goriva i nisku emisiju CO2. Savršeno za agilan mali kombi sa panelima.
KAMERA ZA POGLED
Stubovi, bicikli, niski zidovi... Kamera Transit Courier Van-a pokazuje šta god je iza vas na ekranu ugrađenom u centralnu konzolu. Osim što otkriva objekte koje možete propustiti, sistem prikazuje virtuelne linije koje će vam pomoći da parkirate na najmanjim mestima. Čini ovaj kompaktni kombi još agilnijim i odličnim kombijem za gradsku dostavu. Kamera se automatski aktivira kada izaberete brzinu za vožnju unazad.
SYNC 3
Ford SYNC 3 je napredni sistem koji vam omogućava da ostanete povezani i kontrolišete svoj telefon, muziku i navigacioni sistem. Izaberite ili glasovne komande ili ekran u boji osetljiv na dodir od 6 inča sa pokretima prstiju i prevlačenja za intuitivnu navigaciju. Saobraćaj uživo može vam pomoći da izbegnete gužve. Možete čak i da pozovete listu lokalnih restorana jednostavnim rečima „Gladan sam“.
STOVAGE SPACE
Zahvaljujući inteligentnom dizajnu enterijera, kabina Transit Courier Van ima iznenađujuće mnogo prostora za odlaganje malog kombija. Polica za odlaganje iznad glave je dovoljno velika za A4 međuspremnik i osigurava da je sve što vam treba lako na dohvat ruke.