MAKSIMUM ZABAVE. OPTIMALNA EFIKASNOST

NOVA FORD FIESTA

POBOLJŠAJTE ČULA

NOVA FORD FIESTA

POGLEDAJTE U AKCIJI

Nova Ford Fiesta

Provedite dan sa novom Ford Fiestom.

Novi dizajn spoljašnjosti, za kojim se okreću pogledi, daje proslavljenom malom automobilu moderan izgled, koji do izražaja dolazi posebno u gradu, dok napredne tehnologije, kao što je potpuno nova interaktivna digitalna grupa instrumenata, pomažu u stvaranju efikasnije, prijatnije vožnje.

Izbor naprednih Fiesta EcoBoost Hybrid opcija pruža bolje odzivne performanse, zabavnije u vožnji, sa impresivnom ekonomičnom potrošnjom goriva i nižom emisijom CO2.

Nizom dostupnih jedinstvenih serijskih varijanti – od stila Fieste ST-Line inspirisanog sportom, vrhunskog nivoa udobnosti Fiesta Titanium, do robustnog karaktera Fieste Active na otvorenom – naći ćete savršenu novu Ford Fiestu koja vam odgovara.

Ključne karakteristike

digitalni klaster

Fiestina nova digitalna instrument tabla od 12,3" prikazuje informacije vozaču u visokoj rezoluciji, koristeći intuitivne ikone koje se lako čitaju. Takođe, možete odrediti prioritete koje informacije će se prikazati, uključujući upozorenja za navigaciju, kao i da programirate šta želite.

ecoboost hibridni powershift

EcoBoost Hybrid PowerShift je sedmostepeni automatski menjač sa dvostrukim kvačilom (EcoBoost Hybrid Powershift je dostupan na verzijama Fiesta EcoBoost Hybrid (MHEV) od 1,0 litara), doprinosi niskim emisijama izduvih gasova i snižava troškove vožnje. Veći broj prenosnih odnosa, konstrukcija male mase i napredni rad sa dvostrukim kvačilom, sve to radi na glatkim, besprekornim promenama stepena prenosa. To znači da Fiesta EcoBoost Hybrid omogućava efikasniju i manje zahtevnu vožnju, posebno u gradskom saobraćaju stani-kreni.

ENTERIJER VERZIJE ST-LINE VIGNALE

Verzija Vignale se oprema Sensico sedištima sa crvenim kontrastnim šavovima, jedinstvenim crvenim okvirima na otvorima za ventilaciju i 12,3” digitalnom instrument tablom.

Enterijer Active vignale

Ford Fiesta Active Vignale sa delimičnim Sensico sedištima, ekspresivno plavim kontrastnim šavovima, jedinstvenim plavim okovima za ventilaciju i 12,3-inčnim digitalnim instrument tablom.

Katalozi i cenovnici

Više informacija i aktuelni cenovnik modela.