Napravljen za najteže poslove

Ford transit kombi trail

NOVI FORD TRANSIT TRAIL

Sa robusnim dizajnom, mnoštvom pametnih tehnologija i novim nivoom mogućnosti. Novi Ford Transit Trail je napravljen za one koji zahtevaju više za svoj posao.

Mehanički diferencijal sa ograničenim proklizavanjem šalje snagu na točkove sa najvećom vučom kako bi se vaš Transit Trail kretao na izazovnom terenu. Dok opcioni inteligentni pogon na sva četiri točka poboljšava terenske sposobnosti ovog kombija, što znači da ćete se sa lakoćom nositi sa najtežim poslovima.

Impozantna nova rešetka sa podebljanim slovima FORD garantuje da ćete biti primećeni. Dok, lajsne sa strane karoserije i jedinstveni 16" aluminijumski točkovi osiguravaju da se čak i najteži poslovi obavljaju sa stilom.

POGLEDAJTE ŠTA ČINI RAZLIKU

POGLEDAJTE ŠTA TRANSIT TRAIL MOŽE

Gde god da vas posao odvede, Transit Trail će obaviti posao. Od teških seoskih puteva do blatnjavih gradilišta, terenska sposobnost ovog kombija osigurava da posao ne stane. A upečatljiv novi dizajn garantuje da ćete se izdvojiti iz gomile.

Ključne karakteristike

MEHANIČKI DIFERENCIJAL SA OGRANIČENIM KLIZANJEM

Transit Trail je dostupan sa naprednim sistemom koji je napravljen da vam pomogne da se nosite sa izazovnim terenima sa lakoćom. Mehanički diferencijal sa ograničenim proklizavanjem smanjuje neželjeno okretanje točkova, posebno na labavim ili neravnim površinama, usmeravajući snagu na točak sa najvećom vučom. Ovo vam pomaže da se krećete napred i poboljšava stabilnost vozila kada vam je to najpotrebnije.

IZUZETAN TERETNI PROSTOR I PRISTUP

Transit Trail je veliki kombi koji pruža impresivan tovarni prostor u sve tri dimenzije: dužina tereta, širina i korisna unutrašnja visina. Sa nosivošću do 2,1 tone i 15,1 kubnih metara tovarnog prostora, možete da stavite teret dužine preko 3 metra. Široka bočna vrata za teret sa opcijom električnog otvaranja i zadnji pristupni stepenik obezbeđuju lak pristup i vašem teretu.

INTELIGENTNI POGON NA SVE TOČKOVE

Kada situacija postane teška, ništa nije bolje od sigurnih performansi pogona na sva četiri točka. Transit Trail je dostupan sa opcionim inteligentnim AVD sistemom koji zamenjuje mehanički diferencijal sa ograničenim proklizavanjem i pomaže vam da postignete još glatkiji, sigurniji napredak na izazovnom terenu.

FORD ECOBLUE DIZEL MOTOR

Sa paletom sofisticiranih 2,0-litarskih Ford EcoBlue dizel motora, Transit Trail pruža besprekornu mešavinu snage i efikasnosti. Sa četiri dostupna pogonska agregata, koji nude do 185 PS, garantovano ćete pronaći onaj koji odgovara vašim specifičnim potrebama.

KATALOZI I CENOVNICI

Više informacija i aktuelni cenovnik modela.