Nosi ekipu i teret

ford transit double cab-in-van

FORD TRANSIT DOUBLE CAB-IN-VAN

The Transit Double Cab-in-Van kombinuje vrhunski komfor putnika sa poznatom Ford Transit čvrstoćom.

Uz Transit Double-Cab-in-Van ima dovoljno prostora za celu vašu radnu ekipu i svu njihovu opremu.

Tri suvozačeva sedišta plus prostrani drugi red sedišta omogućavaju smeštaj do 7 putnika. Potpuno zastakljena bočna klizna vrata omogućavaju neograničen pristup putnicima pozadi. A fiksna pregrada udobno odvaja sedišta u drugom redu od zadnjeg tovarnog prostora velikog kombija za posadu.

Tri dostupne opcije međuosovinskog rastojanja daju Transit Double Cab-in-Van do 10,6 kubnih metara nosivosti u varijanti L4 (produženo međuosovinsko rastojanje). To znači da dobijate veliki kombi za posadu sa dovoljno za tri standardne evropalete.

POGLEDAJTE ŠTA ČINI RAZLIKU

Ključne karakteristike

FORD ECOBLUE DIZEL MOTOR

Uz niz naprednih 2,0-litarskih Ford EcoBlue dizel motora, Nova Transit Double Cab je snažnija i efikasnija nego ikad. Sa četiri dostupna pogonska agregata, koji nude do 185 KS maksimalnih konjskih snaga, garantovano ćete pronaći onaj koji odgovara vašim specifičnim potrebama. Novi Transit je takođe dostupan sa HDT (Heavy Duty Truck) motorom za kupce kojima je potrebno malo više snage. Motor može da proizvede još veći obrtni moment, što ga čini idealnim velikim kombijem za posadu za teže konverzije.

POVERENJE U PROMENLJIVE USLOVE

Zaleđeni zimski putevi, blatnjavi pristupni putevi – gde god da vas posao odvede, pogon na sva četiri točka (AVD) vam daje samopouzdanje da idete tamo. Inteligentni pogon na svim točkovima je sistem obrtnog momenta na zahtev koji obezbeđuje siguran napredak na izazovnim površinama. Pritiskom na dugme ili kao odgovor na uslove vožnje, AVD drži vas i vaš teret na putu. A za povećanje težine od samo -60 kg, dobijate dodatnu svestranost bez žrtvovanja nosivosti.

SISTEM ZA ODRŽAVANJE TRAKE

Transit Double Cab sistem zadržavanja trake koristi kameru koja gleda u budućnost da otkrije da li nenamerno napuštate traku. Pomoć pri održavanju trake pruža nežnu pomoć pri okretnom momentu upravljanja kako bi vas odveo nazad u svoju traku. Ako vaš točak dodirne liniju ili ivicu puta, Lane Keeping Alert vibrira volan i prikazuje vizuelno upozorenje. Tehnologija se automatski deaktivira pri brzinama ispod 43 mph (64 km/h) ili se može isključiti ručno.

PANORAMSKA KAMERA

Mala panoramska kamera na prednjoj strani kombija prenosi sliku podeljenog ekrana na multifunkcionalni displej vašeg Transit-a tako da možete da vidite vozila, bicikliste ili pešake koji dolaze sa obe strane. Ova prednja kamera za široki pogled je od neprocenjive vrednosti ako izlazite iz uskog parking mesta ili na prometnom putu gde vam je pogled ometen.

SISTEM ZA NADZOR PRITISKA U GUMAMA

Ako bilo koja od vaših guma počne da gubi pritisak tokom vašeg putovanja, sistem za praćenje pritiska u gumama vas odmah upozorava ako dođe do probijanja tako što će upaliti ikonu na instrument tabli.

KATALOZI I CENOVNICI

Više informacija i aktuelni cenovnik modela.