Napravljen da bude slobodan

Ford Transit Custom Active

Sklonost avanturi

Ford Transit Custom Active

FORD TRANSIT CUSTOM ACTIVE

Ford Transit Custom Active je više od vaše kancelarije na putu.

Opcioni mehanički diferencijal sa ograničenim proklizavanjem (samo ručni menjač) daje vam samopouzdanje na izazovnom terenu tako što šalje snagu na točkove sa najvećom vučom. A hrabar novi dizajn osigurava da ćete se uvek izdvajati iz gomile.

Od rada u gradu, do vikend kampovanja. Gde god da idete, Transit Custom Active je napravljen da svako putovanje učini bez napora.

KLJUČNE KARAKTERISTIKE

Sa upečatljivim, novim dizajnom eksterijera i naprednim mogućnostima, Transit Custom Active je napravljen da se oslobodi rutine. A sa vrhunskim materijalima i pametnim tehnologijama bićete udobni i povezani gde god da krenete.

GRAĐEN ZA VIŠE OD POSLA

Transit Custom Active je dobio hrabar novi izgled koji odgovara njegovim impresivnim mogućnostima. Jedinstvene 17-inčne aluminijumske felne, kontrastna ogledala i prepoznatljiva aktivna rešetka osiguravaju da ćete biti primećeni. Bočni stepenik pune dužine čini pristup kombiju lakim, a krovne šine vam omogućavaju da nosite još više tereta. Kombi je takođe dostupan sa opcionim mehaničkim diferencijalom sa ograničenim proklizavanjem, kako biste se kretali na izazovnom terenu.

UŽIVAJTE U SVAKOJ VOŽNJI

U unutrašnjosti, Transit Custom Active je dobio vrhunsku, delimičnu kožnu oblogu. „Nordijsko plavo“ šavovi stvaraju jedinstven enterijer koji upotpunjuje smeli dizajn eksterijera. Pametne tehnologije, kao što je FordPass Connect, održavaju vas povezanim gde god da vas putovanje odvede.

IZRAĐEN ZA NAJTEŽE POSLOVE

Transit Custom Active je dostupan sa naprednim sistemom koji je napravljen da vam pomogne da se nosite sa teškim terenom sa lakoćom. Opcioni mehanički diferencijal sa ograničenim proklizavanjem smanjuje neželjeno okretanje točkova, posebno na labavim ili neravnim površinama, usmeravajući snagu na točak sa najvećom vučom. Ovo pomaže da se vi i vaš teret krećete napred kada vam je najpotrebniji.

NAPREDNA TEHNOLOGIJA MOTORA

Napredni EcoBlue dizel motori impresioniraju snagom do 170 PS i glatkom isporukom obrtnog momenta.

KATALOZI I CENOVNICI

Više informacija i aktuelni cenovnik modela.