OZBILJNE ELEKTRIČNE PERFORMANSE
Ford Mustang Mach-E GT
Svi električni. Svi u stilu. Svi Mustang.
Ford Mustang Mach-E GT
Ozbiljne električne performanse
Ford Mustang Mach-E GT
Vajan da se vidi
Ford Mustang Mach-E GT

FORD MUSTANG MACH-E GT

Iskusite snagu, strast i performanse modela Mustang Mach-E GT. Najmoćniji član Mustang Mach-E linije, sa obrtnim momentom do 860 Nm, ujedno je i Ford Mustang koji najbrže ubrzava i u redovnoj je prodaji. Od 0 do 100 km/h potrebno mu je manje od 3,7 sekundi. Mustang Mach-E GT je takođe sposoban za električnu vožnju do 380-500 km (rezultati WLTP testa).

Performansama koje podižu puls i odgovarajućim stavom, Mustang Mach-E GT je spreman da oduševi. 

POGLEDAJTE MUSTANG MACH-E GT U AKCIJI

PERFORMANSE
0 – 100 KM/H ZA 3,7 SEKUNDI; IZLAZNA SNAGA  487 KS; MAKSIMALNI OBRTNI MOMENT  860 NM
BREMBO PERFORMANSNE KOČNICE
Konstruisani i proizvedeni u kompaniji Brembo, italijanskom maestru za vrhunske performanse kočenja, 19-inčni ventilisani prednji diskovi Mustanga Mach-E GT i upečatljive crvene čeljusti pružaju odličnu snagu zaustavljanja.
NEUKROTIV PLUS DRIVING MODE
Ekskluzivno za Mustang Mach-E GT, Untamed Plus pojačava neukroćeni režim vožnje automobila. Osmišljen za stazu, dodatno podstiče uzbuđenje kako bi pružio dugotrajnije uzbuđenje.
SPECIJALITET: MAGNERID U SISTEMU OSLANJANJA
Podešavajući 1.000 puta u sekundi, MagneRide® aktivno oslanjanje drži Mustang Mach-E GT čvrsto pričvršćenim za asfalt. Rezultat je glatka vožnja koja uliva samopouzdanje.
DO 253 – 335 MI OPSEGA (VLTP TEST REZULTATI)
Uštedite vreme i novac kada ostavite gorivo. Bez više putovanja do pumpe, ovo je novi oblik slobode.
PUNA SPOSOBNOST
Napredni električni AVD sa dva motora podiže igru. Električni motor na prednjoj i zadnjoj osovini poboljšava performanse i pomaže vam da se nosite sa izazovnijim uslovima vožnje.
PUNA SPOSOBNOST
Ovo je Mustangova snaga ponovo zamišljena sa električnim performansama i do 580 Nm obrtnog momenta dostojnog Pony značke.

POVEZANOST
SYNC 4A INFOTAINMENT
Komunikacija i zabava su povezane s "oblakom" i ekranom osetljivim na dodir od 15,5 inča, prepoznaju glasovne komande, integrisane su s bežičnim pametnim telefonom i upravljaju punjenjem baterija. Plus, napredna navigacija inteligentno planira zaustavljanja radi punjenja na dužim putovanjima.
AŽURIRANJA SOFTVERA FORD POWER-UP
Mustang Mach-E GT je konstruisan da evoluira. Besprekorna, bezbedna bežična ažuriranja nude poboljšanja, pri čemu svaka nadogradnja poboljšava kvalitet, sposobnost i udobnost vašeg automobila.
FORDPASS APLIKACIJA
Otključajte pametnu stranu svog Mustang Mach-E GT. Zaključajte ga i otključajte, pratite nivoe napunjenosti i autonomiju vožnje, pronađite stanice za punjenje i platite punjenje - sve sa svog pametnog telefona.
DIZAJN
GT STYLING KIT
Dizajniran isključivo za GT, jedinstveni bodi kit se izdvaja od svih električnih automobila. Tradicionalni stil rešetke u obliku saća je znak njegovog klasičnog Mustang GT nasleđa.
20" UNIKATNI NAPLACI
Dizajnirani ekskluzivno za Mustang Mach-E GT,
alu naplaci od 20” imaju zamršenu formu rešetke.
Crvene Brembo kočnice od 19 inča i jarko obojene
čeljusti dodaju razmetljivosti i osobenom stilu.
FORD PERFORMANCE SPORTSKA SEDIŠTA
Svojim prepoznatljivim Ford Performance sportskim sedištima, Mustang Mach-E GT pruža podršku i luksuzno mesto za uživanje u vožnji.
B&O PLAY
B&O audio se neprimetno uklapa u Mustang Mach-E GT. Sa deset zvučnika, sa zvučnom trakom integrisanom u kontrolnu tablu, ovaj zvučni sistem po meri podiže svako putovanje.
AUTONOMIJA I PUNJENJE
DO 370-500 KM S JEDNIM PUNJENJEM (REZULTATI WLTP TESTA)
Mustang Mach-E GT koristi istu podršku za punjenje kao i Mustang Mach-E, koja uključuje pristup našoj BlueOval™ mreži za punjenje. Pored toga, vaš Mustang Mach-E GT dolazi u kompletu sa kablovima za punjenje koje možete koristiti kod kuće i kada je vozilo u saobraćaju.
KUĆNO PUNJENJE
To je jednostavno kao punjenje pametnog telefona. Koristite isporučeni kabl za kućno punjenje na konvencionalnoj utičnici ili, za kraće vreme punjenja, odlučite se za Ford Connected Vallbok, odlučite se za Ford Connected Vallbox, za brže vreme punjenja.
NA JAVNOJ PUNIONICI
Uključuje petogodišnje besplatno članstvo u našoj mreži Blue Oval® Charge Network. Omogućava pristup na više od  300.000 stanica za punjenje širom Evrope, uključujući brze punjače kompanije IONITY i lako plaćanje s jednim nalogom.
MREŽA ZA PUNJENJE IONITY
Ford je partner u brzo rastućoj mreži IONITY, koji postavlja stanice za punjenje velike snage širom Evrope. Oni vam omogućavaju da punite Mustang Mach-E sa autonomijom do 93 km za samo 10 minuta.

IONITY planira da ima preko 7.000 stanica širom Evrope do 2025. godine, pri čemu svaka lokacija ima u proseku šest punjača. 

Katalozi i cenovnici

Više informacija i aktuelni cenovnik modela.