Ford Direct odobrena garancija za polovni automobil

Za dodatno samopouzdanje na putu

Naši automobili su napravljeni da traju, tako da čak i polovni automobili odobreni od strane Ford Direct dolaze sa dvogodišnjom sveobuhvatnom garancijom na neograničenu kilometražu. To znači da možete da vozite sa samopouzdanjem, znajući da ste zaštićeni od malo verovatnih događaja mehaničkog kvara. Takođe ste pokriveni našom Ford Assistance službom spasavanja, popravke i oporavka na putu.


Pouzdanje i sveobuhvatna pokrivenost

Svaki Ford Direct automobil je podržan našom dvogodišnjom sveobuhvatnom garancijom na neograničenu kilometražu koja je uključena u cenu koju plaćate za vozilo. Ne samo da imate uverenje o sopstvenoj garanciji proizvođača, već nema ograničenja u pogledu broja potraživanja koje možete podneti.

Vaša garancija takođe uključuje dvogodišnje pokriće za Ford Assistance od datuma prodaje. Ovo je usluga spasavanja, popravke i oporavka na putu koja vam pomaže kod kuće ili bilo gde u Evropi, sedam dana u nedelji, 365 dana u godini. U slučaju kvara, pozovite nas i mi ćemo pozvati nekoga da vam pomogne na putu.

Uživajte u vožnji bezbrižno uz pomoć Ford Assistance
Pročitajte više

Rasporedite troškove servisiranja uz Service Assure
Pročitajte više

Pročitajte o produženim garancijama Ford polovnih automobila
Pročitajte više


Šta je pokriveno

Većina originalnih komponenti i mehanički kvar su pokriveni.


Šta je isključeno

Odvojite trenutak da pročitate naša isključenja i uverite se da ćete maksimalno iskoristiti svoju garanciju.

Isključenja

  • Kvarovi uzrokovani slučajnim oštećenjem, pogrešnom upotrebom ili zanemarivanjem
  • Vozila koja su modifikovana i/ili korišćena za trke ili reli
  • Vozila koja se koriste za kratkoročni zakup (iako su vozila na zakup duži od šest meseci kvalifikovana) i vozila koja se koriste za dnevni najam ili taksi usluge
  • Popravke koje obavlja bilo ko osim ovlašćenog Ford dilera
  • Svaki posledični gubitak usled bilo kakvog kvara pokrivenog Garancijom
  • Potraživanja tokom bilo kog perioda u kojem ste naručili od Fordovog ovlašćenog dilera ili drugog trećeg lica da preproda vaše vozilo
  • Svaki gubitak, oštećenje ili kvar koji se dogodi kada vozilo nije u jednoj od naših pokrivenih zemalja

Delovi koji nisu pokriveni Ford Direct garancijom

Garancija pokriva kvar zbog proizvodnih ili materijalnih grešaka u originalnim komponentama specifikacije, osim onih navedenih u nastavku:

  • Standardni servisni delovi – prečistači vazduha, uljni filteri i zaptivke, svećice, tečnosti i ulja.
  • Delovi za normalno habanje – pomoćni pogonski kaiševi, baterije, frikcioni materijal kočnica (uključujući diskove), sijalice, obloge kvačila, izduvne cevi i prigušivači (iako su katalizatori pokriveni), osigurači, lampe, amortizeri i MacPherson podupirači, gume, brisači sečiva, provere i podešavanja.
  • Okviri i karoserija – unutrašnje obloge, staklo (grejni elementi su prekriveni), presvlake i jastučići za sedišta, branici, lajsne, farba, lim, ulazak vode, atmosferske trake i zaptivke karoserije, antene i točkovi.
Ako želite dodatne detalje, vaš lokalni Ford diler će vam ih rado pružiti. Da biste pronašli najbližeg Fordovog dilera, koristite naš lokator dilera.