Ford garancije

Zaštitite vaš novi Ford

Ogromna količina dizajna, inženjeringa i stručnosti osigurava da svako novo Fordovo vozilo isporučuje.

Da bismo bili sigurni da će vaš novi Ford nastaviti da ispunjava vaša poslovna očekivanja, razvili smo novi program garancije za nova vozila kako bismo smanjili vreme zastoja.

Sve važeće informacije o uslovima garancije možete pronaći u servisnom portfelju koji dolazi uz odgovarajuće vozilo.

Ispod je kratak pregled garancija od kojih ima koristi svako novo Fordovo vozilo.

Osnovna garancija

Svako novo vozilo koristi Fordovu osnovnu garanciju kojom se upravlja preko Fordovih ovlašćenih dilera. Ova garancija pokriva bilo koji deo vozila koji zahteva popravku ili zamenu kao rezultat proizvodnog kvara. Deo će biti potpuno besplatno popravljen ili zamenjen od strane bilo kog Fordovog ovlašćenog distributera, bez obzira na bilo kakvu promenu vlasništva vozila tokom garantnog perioda.

Garancija počinje da važi od dana registracije vozila.

Garancija za farbanje površine

Ovo je dodatna garancija koja pokriva lakiranu površinu vozila. Ako lakirana površina vozila zahteva pažnju zbog greške u proizvodnji, neophodne popravke će potpuno besplatno obaviti bilo koji ovlašćeni Ford diler.

Garancija za zaštitu od korozije

Ako je bilo koji deo originalne karoserije vozila perforiran korozijom od rđe iznutra ili sa donje strane kao rezultat neispravne proizvodnje, oštećeni panel(e) će biti popravljen ili zamenjen od strane bilo kog ovlašćenog distributera Forda, potpuno besplatno. Međutim, površinska rđa zbog bilo kog spoljašnjeg faktora, kao što je kamenac, nije pokrivena. 

Garancija na popravljene ili zamenjene delove

Svi originalni delovi marke Ford ugrađeni tokom popravke pod garancijom su pokriveni za ostatak originalnog garantnog roka.

Wear and Tear predmeti

Ovo pokriva dve vrste delova:

Predmeti za planirano održavanje, kao što su svećice, filteri i pogonski kaiševi, koji imaju ograničen radni vek i koji se zamenjuju ili podešavaju tokom servisiranja i pokriveni su tokom perioda osnovne garancije.

Stavke koje se habaju, kao što su metlice brisača, ksenonske sijalice za farove, baterije daljinskog upravljača i opšta podešavanja kočnica su pokriveni tokom perioda osnovne garancije ili do prvog servisa vozila.