BEZBRIŽNA VOŽNJA UZ FORD GARANCIJE

Svaki Ford je napravljen da vam pruži mnogo godina bezbrižne vožnje. Ta pouzdanost je podržana sveobuhvatnom Ford garancijom. Takođe, možete proširiti svoju zaštitu za dalju bezbrižnu vožnju uz naše produžene garancije za automobile i komercijalna vozila.


Ford garancije

Svi novi Fordovi automobili dolaze sa osnovnom Ford garancijom od dve godine sa neograničenom kilometražom.
Sva nova Ford vozila proizvedena posle 01.7.2022. godine su pokrivena Ford Protect produženom garancijom u trajanju od dodatne tri godine (treća, četvrta i peta godina od dana primopredaje vozila), sa ograničenjem od 100.000 km za modele Ford Fiesta, Ford Puma i Ford EcoSport, odnosno 150.000 km za sve ostale putničke i lako-komercijalne modele, odnosno 200.000 km za modele Ford Tourneo/Transit Custom i Ford Transit.

Produžene garancije

Za vozila proizvedena pre 01.7.2022. Grand Motors nudi mogućnost dokupljivanja produžene garancije u trajanju od dve godine sa ograničenjem na 150.000 km pređenih kilonmetara. Ova garancija se može dokupiti kod svih partnera u zvaničnoj Grand Motors dilerskoj mreži u Srbiji. Molimo vas da se za detalje obratite svom prodajnom dileru.