Transit Custom

Transit Custom

Pregled

Internacionalni ven godine 2013.

Novi Transit Custom impresionira maksimalnim kapacitetom za prevoz tereta, uključujući i mnoge inovativne karakteristike u teretnom prostoru. Vozaču pomažu najnovije Ford tehnologije. Koristan, praktičan, vredan i moćan Transit Custom potpuno zaslužuje prestižnu titulu Internacionalnog vena za 2013. 

Srednji model u našoj novoj liniji vozila Transit, Transit Custom ima najmanju potrošnju goriva u svojoj klasi, zahvaljujući ECOnetic tehnologiji za uštedu goriva, kao što su Start/Stop sistem i sistem pametnog regenerativnog punjenja. Sa udobnom i izdržljivom unutrašnjošću učiniće Vaš radni dan jednostavnim - poseban komfor osećate u kabini, koja deluje kao pokretna kancelariju. Takođe, teretni prostor je bez premca u ovoj klasi. I, bez obzira na to da li ste izabrali Kombi, Kombi Furgon ili Furgon, dobićete mnogo naprednih tehnologija, uključujući i glasom upravljani Ford SYNC sistem za povezivanje sa MP3/iPod uređajima i telefonom.

Dizajn

Transit Custom kombinuje modernu spoljašnjost sa udobnom unutrašnjošcu koja prevazilazi standard komercijalnih vozila. I spoljašnjost i unutrašnjost su oblikovani sa misijom da pruže prakticnost i udobnost. Pogledajte ispod.

Spoljašnjost

Transit Custom funkcionalnost

Transit Custom praktičnost

Transit Custom dizajn

Internacionalni ven godine

Transit Custom praktičnost i funkcionalnost

Transit Custom spoljašnji dizajn

Unutrašnjost

Udobna unutrašnjost

Napredna tehnologija

Veoma prostran

Boje

Transit Custom je dostupan u različitim bojama spoljašnjosti. Izaberite svoju najomiljeniju:

Ledeno bela

Mesečno srebrna

Tektonski srebrna

Panter crna

Trkački crvena

Boja popodnevnog neba

Boja stratosfere

Blejzer plava

Tamnija stratosfera