Transit

Transit

Potpuno novi Ford Transit

Novi Ford Transit najveći je furgon u klasi. Zahvaljujući širokom izboru karakteristika, kao što su izbor međuosovinskog razmaka, kabina, visine krova, motora i mnogih drugih stavki, u mogućnosti ste da potpuno prilagodite vozilo vašem poslovanju. Ukratko, sastavite listu svega što vam je potrebno za poslovanje i Transit će odraditi svoj posao.

Duga je lista svih tehnologija i karakteritika koje su vam na rapolaganju, kao na primer sistem Ford SYNC, adaptibilni tempomat (Adaptive Cruise Control) i kontrola u krivinama. Svi sistemi su tu kako bi vam olakšali život: veliki broj sistema radi automatski, tako da se možete koncentrisati na važnije stvari koje se događaju na putu. Druge tehnologije, kao što je pametno regenerativno punjenje (Smart Regenerative Charging), omogućavaju ekonomičniju potrošnju goriva, oslanjajući se istovremeno na snažne i jake motore.

Koliko vam je potebno teretnog prostora? Novi Transit ima širok teretni prostor od 15,1 m3 te mogućnost transporta tovara do 4,2 m dužine (sa standardnom pregradom). Postoji i priključak za prikolicu maksimalne vuče 3,5 tona. I što god prenosili, jake brave i sofisticirani alarm zaštitiće vaše vozilo, teret i poslovanje.

Dizajn

Svaki milimetar novog Ford Transita osmišljen je kako bi vam pomogao u vašem poslovanju. Ovaj model je najizdržljiviji i najjači furgon do sada. Spoljašnji dizajn ostavlja upečatljiv, savremen utisak. Aerodinamika je poboljšana, kao i ekonomičnost odnosno potrošnja goriva. Sa druge stane, unutrašnjost novog Transita je stilizovana i udobna, kako biste se osećali kao da ste u vašem privatnom automobilu.

Spoljašnjost

Spoljašnji dizajn novog Ford Transita je takođe funkcionalan. Poboljšana aerodinamika smanjuje troškove goriva, a svetla visoke tehnologije omogućavaju bolju vidljivost. Delovi vozila su dizajnirani tako da ih je lakše održavati i zameniti, što doprinosi smanjenju troškova.

Elegantan

Više aerodinamike, veća ušteda goriva

Upečatljiv dizajn, high-tech prednja svetla

Dizajniran sa smislom

Unutrašnjost