Transit Courier

Transit Courier

Pregled

Izdržljiv, pouzdan i izuzetno štedljiv – baš kao i svaki Transit kombi. Udoban, odličan za vožnju i pun pametne tehnologije, što je svojstveno Ford automobilima. To je novi Transit Courier. Kombi je zbog svoje kompaktne veličine izuzetno okretan. Ima jedan od najboljih krugova okretanja u svom segmentu, tako da lako možete manevrisati u gustom saobraćaju, po uskim ulicama i na tesnim parking mestima. Neka vas ne zavara utisak malog izgleda. Transit Courier ima teretni prostor od 2,3 m3 i nudi 10% više nego druga vozila iste klase. Ukoliko pak odaberete mogućnost sklopive pregrade i sklopivog suvozačevog sedišta, imaćete najbolji teretni prostor u klasi, dužine 2,59 m. 

I bez obzira na to koliko ćete se puta zaustavljati, to ćete retko činiti zbog dolivanja goriva. Zasluge za to pripadaju već tri puta nagrađivanom 1,0-litarskom benzinskom EcoBoost motoru, kao i naprednim dizel motorima: od 1,5 i 1,6 litara koji su osmišljeni kako bi garantovali izuzetno nisku potrošnju goriva i emisiju gasova: do 3,7 l/100 km i samo 97 g/km sa sistemom Auto-Stop-Start i sistemom za ograničenje brzine na 100 km/h. 

Napredne tehnologije, uključujući i kameru za pomoć prilikom vožnje unazad, senzore za merenje udaljenosti pri parkiranju i sistem pomoći pri kretanju na uzbrdici, uvedene su kako bi vožnja bila što sigurnija, jednostavnija i komfornija. Vrhunski sistem Ford SYNC s glasovnim upravljanjem omogućava vam hands-free telefoniranje, a nudi i mogućnost čitanja primljenih poruka.

Spoljašnjost

Oblik karoserije Transit Couriera je moderan, a njegova dobra aerodinamičnost pomaže najefikasnijoj upotrebi. Izvanredna visokotehnološka svetla omogućavaju bolju vidljivosti, i sa prednje i sa zadnje strane su dobro zaštićena novim oblikom branika. Zaobljeni prednji uglovi štite od udaraca i ogrebotina u uskim prostorima.

Unutrašnjost

Izuzetno kvalitetna unutrašnjost, koja je u službi udobnosti i može se uporediti sa udobnošću automobila, izuzetno je praktična i izdržljiva, baš kao što se i očekuje od komercijalnog vozila. Nova sedišta su snažna i ergonomski oblikovana i nude najbolju moguću podršku. I njihov položaj je osmišljen tako da su svi upravljački elementi, kao i prostor za odlaganje nadohvat ruke, uključujući i postolje MyFord na centralnoj konzoli, na koje sigurno možete odložiti svoj mobilni telefon, MP3 plejer ili uređaj za navigaciju.

Boje

Ledeni breg

Magnetno crna

Duboko plava

Tektonski siva

Ledeno bela

Blejzer plava

Panter crna

Trkački crvena

Mesečeva srebrna