Odlično za te vlažne vikende
NOVI FORD S-MAX ST-LINE HIBRID
Ponovo napunite na otvorenom
NOVI FORD S-MAX ST-LINE HIBRID
NOVI FORD S-MAX ST-LINE HIBRID
FORD S-MAX ST-LINE
Podcenjena lepota
FORD S-MAX ST-LINE
Napravljen za duge vikende
FORD S-MAX ST-LINE
Započnite svoj dan kako treba
FORD S-MAX + REMOTE START
Stvoren za životne avanture
Ford S-MAX je napravljen za uzbudljivo bekstvo na otvorenom. Pošto je svaka avantura zabavnija kada je delite, ovo elegantno vozilo za sportske aktivnosti (SAV) ima dovoljno prostora za ljude i njihove stvari. Konfiguracija sa pet ili sedam sedišta, do tri ISOFIKS tačke za dečija sedišta i fleksibilan sistem sedišta znači smeštaj za sve i sve što ide uz njih — od kofera do daske za surfovanje.

S-MAX sada nudi i novu opciju motora: 2,5-litarski benzinski hibridni motor. Pored smanjene emisije CO2, isporučuje izuzetnu snagu, obrtni moment i sposobnost vuče. Nema potrebe za punjenjem preko priključka, a baterija je skrivena ispod poda, tako da uopšte nema kompromisa po pitanju prostora za utovar. U stvari, videćete da je svaki centimetar ovog automobila dizajniran za one sa avanturističkim duhom.

Motor
Ford S-MAX je dostupan kao hibrid sa samopunjačem, postižući veću efikasnost, a istovremeno isporučuju impresivnu snagu, obrtni moment i smanjenu emisiju CO2.
Hibrid
Samopunjenje, sa hibridnom baterijom za samo električno napajanje pri nižim brzinama.

Emisije CO2: 147-148 G/KM

Tip punjenja: REGENERATIVNO KOČENJE

Prenos(i): CVT Auto

Potrošnja goriva: 6,4 - 6,5 (L/100 km)

Snažan, efikasan i sada električni
S-MAKS je sada dostupan sa novim pogonom FHEV (Potpuno hibridno električno vozilo). Ovaj hibridni sistem sa 2,5-litarskim benzinskim motorom isporučuje 190 KS i 200 Nm obrtnog momenta – izuzetne brojke za hibrid. Njegov jednako impresivan kapacitet vuče do 1750 kg omogućava vam da ponesete bilo šta, od jet skija do malog karavana na svoja putovanja. Kao što biste očekivali, motor je takođe štedljiv i ima smanjenu emisiju goriva. Nema potrebe za punjenjem putem priključka, a baterija je smeštena ispod poda prtljažnika, tako da ne gubite nikakav prostor za prtljag.
Parkiranje je dodatno olakšano
Active Park Assist može da vas usmeri na parking mesta koja su samo 20% duža od vašeg vozila. Jednostavno pritisnite dugme i senzori ovog inovativnog sistema lociraju odgovarajući prostor dok prolazite. Zatim vas automatski usmerava, dok sve što radite je da koristite gas, brzinu i kočnicu (prateći uputstva na ekranu i zvučne signale).
Poverenje u promenljivim uslovima
Inteligentni AVD sistem može odrediti koliko je potrebno prianjanje, balans u krivinama i odziv u mokrim, suvim ili ledenim uslovima i na različitim terenima. Tehnologija može da pošalje pogon na prednju ili zadnju osovinu u zavisnosti od zahteva. Ovaj sistem „okretnog momenta na zahtev“ pruža izuzetnu upravljivost i poboljšanu efikasnost.
Sedišta koja pružaju dodatnu podršku... i mogu vam pružiti masažu
Sedišta sa više kontura su dostupna za vozača i suvozača, a dizajn ih čini potpuno podesivim. Kao rezultat toga, oni mogu da pruže dodatnu podršku tamo gde vam je potrebna, pa čak i da vam ponude masažu, pomažući vam da ostanete sveži na dugim putovanjima.
Dodatna snaga za kočenje u slučaju nužde
Pomoć pri kočenju u nuždi pomaže vašem vozilu da postigne maksimalnu efikasnost kočenja u hitnoj situaciji. Kontroliše se automatski preko sistema elektronske kontrole stabilnosti, koji oseća koliki ste pritisak sami primenili na kočnicu i automatski ga povećava, ako je potrebno.