Ne prati čopor
ford ranger ms-rt ograničena serija
Više stila. Više drame. Više rendžera.
ford ranger ms-rt ograničena serija
Zračite samopouzdanjem
ford ranger ms-rt ograničena serija

ford ranger ms-rt ograničena serija

Podižemo naš izuzetan kamion na viši nivo. Ford Ranger MS-RT luksuzni premium kamionet 4x4 je prva prilagođena Ford Ranger konverzija dostupna direktno kod vašeg Ford dilera. Ranger MS-RT pokreće naš 2.0L Ford EcoBlue dizel motor od 213 PS i dostupan je kao dupla kabina.
POGLEDAJTE ŠTA PRAVI RAZLIKU
POGLEDAJTE ŠTA RANGER MS-RT MOŽE

ODABIR SVOJ STIL

DUPLA KABINA
Prostrana sedišta u drugom redu znači da Ranger Double Cab vodi vas i vašu posadu na lokaciju uz svu udobnost premijum putničkog vozila.

Ključne karakteristike

REDEFINISANJE RENDŽERA
To je stvar napravljena na nebu: specijalista za konverzije, MS-RT, upoznaje Ford Ranger premium pikap kamion. Stručnost u oblikovanju karoserije u motosportu se susreće sa čistom izdržljivošću. Novi Ford Ranger MS-RT prilagođena konverzija ima dramatičan komplet karoserije po meri naglašen upečatljivim paketom nalepnica, sjajno crnim akcentima i ekskluzivnim 20" crnim OZ Racing legurama sa dijamantskim rezom. Nudi se u duploj kabini, Ranger MS-RT je pokreće naš vodeći 2.0L Ford EcoBlue dizel motor od 213 KS, sa 10-brzinskim automatskim menjačem.
ENTERIJER PO NARUDŽBI
Dramatične spoljašnje nadogradnje su degustator onoga što je unutra. Pređite preko MS-RT brendiranih ploča za habanje da biste iskusili sportski volan i udobnost ručno izrađenih sedišta presvučenih eko kožom i antilopom. U unutrašnjost MS-RT je dodao promišljene dodire, sve do brendiranih prostirki. Sa tehnologijom koja odgovara. SYNC 3 nudi napredni infotainment sa 8” ekranom osetljivim na dodir, navigacijom i kamerom za gledanje unazad. Konačno, ploča za izradu MS-RT označava ovu prilagođenu Ranger konverziju kao nešto zaista posebno.