Ograničeno izdanje, neograničena uzbuđenja
novo specijalno izdanje Ford Ranger Raptor
Samouveren na putu, neustrašiv van njega
novo specijalno izdanje Ford Ranger Raptor
Radite naporno, igrajte grubo
Ford ranger raptor
Napravljen za velike stvari
novo specijalno izdanje Ford Ranger Raptor
FORD RANGER RAPTOR
Ranger Raptor nije običan pikap, Raptor je pikap sa performansama 4k4. Stvoren iz kultne čvrstine Ford Rangera i prožet DNK performansi Focusa RS – Ford Ranger Raptor je rođen za terenske performanse.

Specijalno projektovan, bi-turbo Ford 2,0-litarski EcoBlue Diesel radi sa 10-brzinskim automatskim menjačem i ručicama za menjanje brzina. Opremljen impresivnim sistemom upravljanja svim terenima, Raptor je 4k4 pikap kamion koji pruža vrhunsko iskustvo, kako na putu tako i van njega.

Ranger Raptor je pikap sa duplom kabinom, takođe poznat kao pikap sa kabinom za posadu, što znači da ima kabinu pune veličine i koristi od 4 vrata i proširenog prostora za noge. Prostrani drugi red sedišta znači da Raptor može udobno da povede vaše prijatelje i porodicu u vožnju.

U poređenju sa ostatkom Ranger linije Ranger Raptor je mali pikap kamion u smislu ili utovarnog prostora, ali Raptor preteruje sa svojim performansama

POGLEDAJTE ŠTA RANGER RAPTOR MOŽE UČINITI
Pogledajte šta ga čini drugačijim
Ključne karakteristike
SISTEM UPRAVLJANJA TERENOM
Kada vozite van puta, svaki teren zahteva drugačiji pristup. Da bi vam pomogao da maksimalno iskoristite mogućnosti 4k4 Raptor-a, sistem upravljanja terenom vam omogućava da fundamentalno prilagodite ubrzanje 4k4 pick-up-a, kontrolu vuče, osetljivost upravljanja, ponašanje pri promeni stepena prenosa i još mnogo toga. Birajte između šest različitih režima da biste maksimizirali performanse u svim uslovima: normalan režim, sportski režim, režim trava, šljunak i sneg, režim blata i peska, režim stena i za nenadmašne performanse na terenu, režim Baja.
EASY LIFT TAILGATE
Raptor je sada dostupan sa Easi Lift vratima prtljažnika. Pametan dizajn čini da su vrata prtljažnika vašeg 4k4 pick-up-a znatno lakša i omogućava vam da ih otvarate i zatvarate sa lakoćom.
JEDINSTVENA REŠETKA, LEGURE, BRANICI I UNUTRAŠNJE KARAKTERISTIKE
Jedinstvena Ford Ranger Raptor rešetka, aluminijumske felne sa gumama za sve terene i prednji i zadnji branici daju Raptoru prepoznatljiv izgled. Raptor rešetka sa „FORD“ podebljanim slovima odgovara srednjim i teškim performansama. Dok Raptorove 33-inčne gume za sve terene koje se isporučuju na 17-inčnim aluminijumskim felnama kao standard, mogu se pohvaliti preciznim dezenom gazećeg sloja, dužim vekom gazećeg sloja i čvršćim bočnim zidovima od standardnih fabričkih guma. Jedinstveni Raptor prednji i zadnji branici zatim završavaju agresivnu spoljašnjost. Unutrašnjost, jedinstvena sedišta sa grejanjem, volan i instrument tabla čine Ford Ranger Raptor luksuznim pikapom.
KONTROLA Spuštanja po brdu
Kontrola spuštanja na uzbrdici je dizajnirana da reguliše vašu brzinu nizbrdo u uslovima van puta, a da pritom ne morate ni da dodirnete kočnicu ili pedale gasa i radi u brzinama napred i nazad.
PADDLE SHIFTERS
Magnezijumske lopatice inspirisane performansama stavljaju vam brze promene stepena prenosa bez napora na dohvat ruke. A pošto su postavljeni na volan, možete efikasnije menjati brzinu i bez skidanja ruku sa volana, gde god da vozite.
FORD ECOBLUE MOTOR
Vrhunski 2,0-litarski bi-turbo EcoBlue dizel motor u Ranger Raptoru je projektovan za veću snagu, bolju efikasnost i niže emisije. Isporučujući 213 KS i 500 Nm obrtnog momenta, ovaj motor postavlja novi standard za terenske performanse pick-up kamiona.