Ograničeno izdanje, neograničena uzbuđenja
novo specijalno izdanje Ford Ranger Raptor
Samouveren na putu, neustrašiv van njega
novo specijalno izdanje Ford Ranger Raptor
Radite naporno, igrajte grubo
Ford ranger raptor
Napravljen za velike stvari
novo specijalno izdanje Ford Ranger Raptor

FORD RANGER RAPTOR

Ranger Raptor nije običan pikap, Raptor je pikap sa performansama 4x4. Stvoren iz kultne čvrstine Ford Rangera i prožet DNK performansama Focusa RS – Ford Ranger Raptor je rođen za terenske izazove.

Specijalno projektovan, bi-turbo Ford 2,0-litarski EcoBlue dizel-motor sparuje se  sa 10-stepenim automatskim menjačem i polugicama ("lopaticama") za ručnu promenu stepena prenosa, smeštenim ispod volana. Opremljen impresivnim sistemom za vožnju po svim terenima, Raptor je 4x4 pikap-kamionet koji pruža vrhunsko iskustvo, kako na putu tako i van njega.

Ranger Raptor je pikap sa duplom kabinom, takođe poznat kao pikap sa kabinom za posadu, što znači da ima kabinu pune veličine i koristi od četvoro vrata i proširenog prostora za noge. Prostrani drugi red sedišta znači da Raptor može udobno da poveze vaše prijatelje i porodicu u vožnju.

U poređenju sa ostatkom Ranger linije, Ranger Raptor je mali pikap-kamionet po tovarnom prostoru, ali Raptor prednjači svojim terenskim sposobnostima.
POGLEDAJTE ŠTA RANGER RAPTOR MOŽE UČINITI
Pogledajte šta ga čini drugačijim

Ključne karakteristike

SISTEM UPRAVLJANJA TERENSKOM VOŽJNOM
Kada vozite van puta, svaki teren zahteva drugačiji pristup. Da bi vam pomogao da maksimalno iskoristite mogućnosti Raptora 4x4, sistem upravljanja terenskom vožnjom vam omogućava da fundamentalno prilagodite ubrzanje 4x4 pikapa, kontrolu vuče, osetljivost upravljanja, ponašanje pri promeni stepena prenosa i još mnogo toga. Birajte između šest različitih režima da biste maksimalizovali performanse u svim uslovima: normalan režim, sportski režim, režim trava, šljunak i sneg, režim blata i peska, režim stena i za nenadmašne performanse na terenu, režim Baja.
LAKO SPUŠTANJE I PODIZANJE ZADNJE STRANICE TOVARNOG PROSTORA
Raptor je sada dostupan sa Easy Lift vratima tovarnog prostora. Pametan dizajn čini da su vrata prtljažnika vašeg 4x4 pikapa znatno lakša i omogućava vam da ih otvarate i zatvarate sa lakoćom.
JEDINSTVENA REŠETKA, NAPLACI, BRANICI I UNUTRAŠNJE KARAKTERISTIKE
Jedinstvena Ford Ranger Raptor prednja rešetka,
aluminijumski naplaci sa pneumaticima za sve terene i prednji i zadnji branici daju Raptoru prepoznatljiv izgled. Raptor rešetka sa „FORD“ podebljanim slovima odgovara srednjim i teškim performansama. Raptorovi 33-inčni pneumatici za sve terene, koji se isporučuju na 17-inčnim aluminijumskim naplacima kao standard, mogu se pohvaliti preciznim dezenom gazećeg sloja, dužim vekom gazećeg sloja i čvršćim bočnim zidovima od standardnih fabričkih pneumatika. Jedinstveni Raptor prednji i zadnji branici zatim završavaju agresivnu spoljašnjost. Unutrašnjost, jedinstvena sedišta sa grejanjem, volan i instrument tabla čine Ford Ranger Raptor luksuznim pikapom.
KONTROLA Spuštanja po brdu
Kontrola spuštanja na uzbrdici je dizajnirana da reguliše vašu brzinu nizbrdo u uslovima van puta, a da pritom ne morate ni da dodirnete kočnicu ili pedale gasa i radi u brzinama napred i nazad.
PADDLE SHIFTERS
Magnezijumske lopatice inspirisane performansama stavljaju vam brze promene stepena prenosa bez napora na dohvat ruke. A pošto su postavljeni na volan, možete efikasnije menjati brzinu i bez skidanja ruku sa volana, gde god da vozite.
FORD ECOBLUE MOTOR
Vrhunski 2,0-litarski bi-turbo EcoBlue dizel motor u Ranger Raptoru je projektovan za veću snagu, bolju efikasnost i niže emisije. Isporučujući 213 KS i 500 Nm obrtnog momenta, ovaj motor postavlja novi standard za terenske performanse pick-up kamiona.