Galaxy

Galaxy

PREGLED

Potpuno nov Ford Galaxy

Potpuno nov Ford Galaxy je automobil koji redefiniše iskustvo putovanja i pruža vrlo fleksibilan smeštaj za sedmoro ljudi. Novi EasyFold sa Power Raise tehnologijom omogućava Vam da preklapate sedišta gore i dole pritiskom na dugme. Sa dovoljno prostora za istezanje i opuštanje u dobro opremljenoj i udobnoj kabini, uživaćete u svakom kilometru puta koji pređete. Ako cenite kombinaciju vrhunskog kvaliteta, elegancije, ali i savremenog dizajna i vrhunske tehnologije, pređite na potpuno novi Ford Galaxy i budite spremni da putujete.

Sklapanje sedišta bez muke, pritiskom na dugme

Inovativni EasyFold sistem omogućava Vam da preklopite svaki drugi red sedišta samo dodirom na dugme. Za vrhunsku praktičnost, EasyFold i Power Raise tehnologija pomaže ubrzanom odlaganju većih predmeta spuštanjem i podizanjem trećeg reda sedišta.

Veliki panoramski krov za svetliji, prozračniji osećaj

Potpuno novi Galaxy dolazi s mogućnošću luksuznog, dvodijelnog, staklenog panoramskog krova koji se ili potpuno rastvara ili se spušta ispod stražnjeg dijela krova da bi unutrašnjost učinio svjetlom i prozračnom. Iako krov omogućuje prodor prirodnog svjetla, solarno reflektirajuće staklo održava hladnoću i štiti Vas od UV zraka. Elektronički upravljani krovni otvor također Vam omogućuje da pokrijete ili otkrijete krov pritiskom na gumb.

GALERIJA

SPOLJAŠNJOST

Posebnost, modernija silueta sa tekućim konturama i svežina detaljno opisuju novi Galaxy inteligentni dizajn. Super tanki farovi, hromirani detalji i zadnji spojler osiguravaju elegantan stil i efikasan rad automobila.

Unutrašnjost

Unutrašnjost potpuno novog Galaxy-a je opuštajuća, prostrana i sofisticirana. Smatrajte ga svojim utočištem. Inteligentni dizajn stavlja svaku značajku i kontrolu, tehnologiju i stvaranje prostora direktno pred Vas. Upotreba kvalitetnih materijala upotpunjena je posebnom pažnjom na detalje.

Boje

Možete birati između 9 modernih boja.

Panther Black
Guard
Deep Impact Blue
Ruby Red
Moondust Silver
Frozen White
Blazer Blue

Točkovi

Velik broj felni je na izboru kod potpuno novog Galaxy-ja.

17" Aluminijumski naplaci
17" Aluminijumski naplaci
18" Aluminijumski naplaci
19" Aluminijumski naplaci