Pogled iz svakog ugla

FORD ECOSPORT

Samopouzdanje u vožnji? Ugrađeno je

FORD ECOSPORT

Život napolju

FORD ECOSPORT ACTIVE

Zacrtajte nove staze

Ford ECOSPORT

FORD ECOSPORT

Dizajniran za urbanu džunglu. Napravljen da pobegne od toga.

Ford EcoSport dolazi sa višestruko nagrađivanim 1.0L Ford EcoBoost benzinskim motorom.

Gde će te to odvesti?

Tehnologija koja čini vožnju užitkom

Posebno iskustvo vožnje uz niz naprednih tehnologija za pomoć vozaču. Ford EcoSport nudi niz tehnologija uključujući; pomoć pri kretanju uzbrdo, LED dnevna svetla i prepoznavanje saobraćajnih znakova.

Performanse i efikasnost

Ford EcoSport dolazi sa višestruko nagrađivanim 1.0L Ford EcoBoost benzinskim motorom s izborom izlazne snage od 125 ili 140 KS. Sigurno ćete pronaći onu koja je savršena za vas.

Udobnost i inteligencija

Ford EcoSport je dizajniran da poboljša vaše iskustvo vožnje; B&O zvučni sistem (dostupan kao deo opcionog X-Pack) pruža bogato i snažno iskustvo slušanja, SYNC 3 vam omogućava da kontrolišete kompatibilan telefon. Možete da povežete svoj EcoSport sa aplikacijom FordPass da biste otključali još više funkcija pametne vožnje.

VAŠA BEZBEDNOST PRE SVEGA

Ford EcoSport je prepun tehnologija i sistema osmišljenih da zaštite vas, vaše putnike i vaše vozilo. Od upozorenja na potencijalne opasnosti od sudara, do pametnih sistema koji vam pomažu da održite prianjanje za podlogu i stabilnost.

Impresivna fleksibilnost

Ford EcoSport ima iznenađujuće prostran enterijer, poboljšan zadnjim sedištima koja se mogu preklopiti i podeliti na dva dela u odnosu 60/40, ili oboriti potpuno ravno.

Podesivi teretni pod se takođe može namestiti u tri pozicije, tako da možete kreirati skriveni odeljak različitih veličina.