AKCIJSKA PONUDA

Za jasan pogled na put

Zamenom Ford metlica brisača ćete sebi obezbediti jasan i neometan pogled na put u svim vremenskim uslovima. A mi u Fordu smo Vam obezbedili sezonski popust od 15% na originalne metlice brisača.

Besplatna provera akumulatora

Da bi akumulator u Vašem Fordu radio pouzdano tokom cele godine, a naročito zimi, preporučujemo da u najbližem ovlašćenom Ford servisu obavite potpuno besplatnu proveru njegovog stanja. A ukoliko se tokom provere pokaže da je akumulator za zamenu, novi originalni Ford akumulator mozete kupiti uz popust od 15%.

4+ Održavanje za Fordove starije od 4 godine

Za vlasnike Ford vozila starijih od 4 godine, koji žele da održavanje njihovog vozila bude kao i prvog dana, pripremili smo specijalne ponude za delove i usluge:

Zamena motornog ulja i filtera za ulje već od 3.690 din

Zamena motornog ulja i svih filtera već od 9.950 din* *U cenu je uračunata i godišnja usluga Pomoći na putu

Zamena pogonskih kaiševa uz 15% popusta na delove

Zamena kočionih obloga i diskova uz 15% popusta na delove

Zimski kompleti točkova

Kako bismo izašli u susret Vašim potrebama, u ponudi su kompleti sa čeličnim i aluminijumskum felnama sa širokom ponudom modela i varijanti zimskih guma. Za detalje ponude pozovite najbliži ovlašćeni Ford servis.

Za dodatnu zaštitu Vašeg Forda preporučujemo Vam originalne gumene patosnice i zavesice točka koje su na sezonskom popustu od 20%.

Zimska kontrola sistema oslanjanja

Bezbednost Vas i Vaših saputnika je na prvom mestu. Zato Vas pozivamo da obavite proveru stanja svih delova sistema za oslanjanje na Vašem Fordu. Time ćete biti sigurni da Vaše vozilo u svim vremenskim uslovima ostvaruje najbolji mogući kontakt sa putem. Za otklanjanje svih nedostataka koji se otkriju tokom ove provere nudimo Vam popust od 15% na originalne Ford delove.