Originalni rezervni delovi

Zašto treba da insistirate na originalnim Ford rezervnim delovima?

Ford proizvodi rezervne delove poštujući najviše standarde koji važe u proizvodnji novih automobila. Zato, sa više od 100 godina iskustva u proizvodnji automobila, znamo koliko je važno da Vaš Ford bude uvek 100% Ford, da bi se obezbedila sigurnost Vaših saputnika.

Prednosti originalnih Ford rezervnih delova


fordBezbednost

Odlučni smo u nameri da očuvamo Vašu bezbednost, bezbednost Vaših saputnika, kao i bezbednost pešaka oko Vas. Zbog toga su originalni Ford rezervni delovi konstruisani, proizvedeni i testirani tako da zadovolje najviše bezbednosne i homologacione zahteve, a u mnogim slučajevima i da prevaziđu ove zahteve.

Na primer, nezavisno istraživanje koje je sprovela agencija MIRA (Motor IndustryResearchAssociation) 2006. godine pokazalo je da je rizik povrede pešaka 17% veći ukoliko se umesto originalnog Fordovog poklopca motora („haube“) koristi neoriginalni deo (kopija).

fordSvojstva

Svi delovi Vašeg Forda su konstruisani da obezbede maksimalni učinak, optimalni komfor za korisnika i maksimalnu moguću uštedu pogonskog goriva. Isto to važi i za originalne Ford rezervne delove, koji su proizvedeni uz poštovanje istih strogih specifikacija kao delovi koji su u proizvodnji ugrađeni u Vaš automobil.

fordKvalitet

Fordovi visoki standardi konstruisanja i proizvodnje originalnih rezervnih delova obezbeđuju najbolju prilagođenost i završnu obradu, kao i najvišu moguću pouzdanost i osobine u radu. Originalni Fordovi rezervni delovi su konstruisani i proizvedeni tako da se mogu ugraditi na Vaše vozilo bez ikakvih teškoća, sa perfektnim uklapanjem na automobil, bez ikakve razlike u odnosu na fabrički ugrađene delove.

fordVrednost

Upotrebom originalnih Ford rezervnih delova omogućićete da Vaš Ford uvek bude 100% Ford. Kada dođe vreme da prodate svoj automobil, ovo će Vam omogućiti da zadržite njegovu visoku vrednost.

fordGarancija

Bez obzira na to da li se radi o servisiranju, mehaničkim ili limarsko/farbarskim popravkama, ili se radi o originalnoj Fordovoj dodatnoj opremi, Fordova Garancija vam obezbeđuje potpuni mir. Sve popravke koje izvršite kod ovlašćenog Fordovog servisera, originalnim Fordovim rezervnim delovima, se vrše uz poštovanje najviših mogućih standarda. Ukoliko odlučite da prodate svoj automobil, tekuća Fordova Garancija se, naravno, prenosi na sledećeg vlasnika, što je dodatna pogodnost za novog vlasnika Vašeg automobila.

Ovde je važno napomenuti da Fordova Garancija na koroziju ostaje važeća samo u slučaju da se prilikom eventualnih limarsko/farbarskih popravki koriste originalni Fordovi rezervni delovi.

fordAutentičnost originala

Svi originalni Fordovi rezervni delovi su jasno označeni. Naš prepoznatljiv zaštitni znak je jasno istaknut na dobro vidljivoj poziciji, tako da ne može biti nesporazuma u vezi sa autenticnošću originalnog Fordovog rezervnog dela.


Bookmark & Share