Akcije

 • Ford servis 4+

  To je cena koju želim!

  Kada se radi o održavanju vozila, svaki vlasnik želi da zna unapred koliko će to da košta.
  Da bi ove usluge za vlasnika učinio što povoljnijim, Grand Motors u svojoj i mreži ovlašćenih servisa nudi specijalne cene redovnog održavanja svih modela Ford automobila starijih od četiri godine.
  To znači da ćete za platiti unapred određen, precizno naveden iznos za redovan servis svog vozila.
  Kako bi izašli u susret potrebama vlasnika starijih vozila, u ponudi su dve mogućnosti:

  1. Zamena motornog ulja i filtera za ulje, originalnim motornim uljem i filterom Ford, po ceni već od 3.690,00 din (sa PDV-om)

  2. Zamena motornog ulja i svih filtera, originalnim motornim uljem i filterima Ford po ceni već od 9.950,00 din (sa PDV-om)


  fordCene 4+ servisa

  Uljni servis obuhvata zamenu filtera ulja i Ford motornog ulja.

  Redovan servis obuhvata zamenu filtera ulja, filtera goriva (ukoliko postoji na vozilu), filtera vazduha, filtera klima uređaja i Ford motornog ulja kao i godisnju uslugu Pomoći na putu.

  Preporučujemo da Vaš Ford automobil održavate u ovlašćenim Ford servisima, jer jedino tako možete biti sigurni u kvalitet, stručnost i pouzdanost servisnih usluga. Savetujemo upotrebu originalnih rezervnih delova i motornog ulja fabrički propisanog kvaliteta jer to garantuje da će Vaše vozilo dugo ostati u najboljoj formi. A pošto niko ne poznaje Vaš automobil tako kao što ga mi poznajemo, budite sigurni da ćete dobiti najbolju moguću uslugu.

  Da biste saznali Više detalja i zakazali servis nazovite najbliži ovlašćeni Ford servis.

 • Ford Motorcraft

  Vašem Fordu je potrebno malo ljubavi


  U susret potrebama brojnih vlasnika Fordovih automobila starosti pet i više godina nudimo jedinstvenu servisnu opciju, sa kojom se na redovnom održavanju može uštedeti 1.000 dinara.
  Motorcraft servisna kampanja se odnosi na Fordova putnička vozila starosti pet i više godina, bez obzira da li ih pokreću benzinski ili dizel motori*. Za vlasnike takvih automobila smo pripremili posebnu fiksnu cenu, osetno nižu od redovne.

  Za 9.999 dinara sa PDV-om naše stručno osoblje će obaviti zamenu motornog ulja, zamenu filtera ulja, filtera vazduha (ili filtera klime u zavisnosti od Vaših potreba) i obaviti detaljnu proveru tehničkog stanja vozila u 20 tačaka.

  Vaučeri, s kojima pomenuta servisna usluga košta 8.999 dinara, mogu se iskoristiti do kraja 2017. godine u svim Fordovim servisima u mreži Grand Motorsa (u Beogradu, Subotici, Novom Sadu i Nišu), kao i kod ovlašćenih partnera u Čačku, Kragujevcu, Šapcu i Jagodini.

  * ST,RS i modeli za motorima 2.5 / 3.0L Duratec V6, 2.8 l V6 24V, 2.5 l Duratec I5 nisu uključeni u ovu ponudu.

  ** Popusti se ne sabiraju.

Bookmark & Share