Akcije

 • Sigurni na točkovima

  Neka Vaš Ford uvek bude na sigurnim točkovima!

  Ispravnost kočionog i sistema oslanjanja na Vašem Ford automobilu su od izuzetne važnosti za Vašu i bezbednost Vaših saputnika. Ovlašćeni Ford servisi su prva adresa na kojoj možete dobiti najkvalitetnije i najpouzdanije usluge servisiranja i popravki svih komponenti Vašeg vozila, uključujući kočioni i sistem oslanjanja.

  Da bi Vaš Ford automobil uvek vozio na sigurnim točkovima, samo tokom avgusta i septembra, u mreži ovlašćenih Ford servisa nudimo mogućnost da uz posebne popuste obavite servisiranje kočionog i sistema oslanjanja, koji uključuje zamenu originalnim Ford/Ford Motocraft rezervnim delovima, a to su kočione pločice, diskovi i kočiona tečnost, setovi amortizera i ostali delovi sistema oslanjanja.

  Za ilustraciju, navodimo nekoliko primera, s cenama koje uključuju delove, rad i PDV:

  # zamena prednjih kočionih pločica originalnim Ford/Ford Motocraft pločicama za Fiestu iz 2005. godine po ceni od 5.940 dinara
  # zamena prednjih kočionih pločica originalnim Ford/Ford Motocraft pločicama za Fiestu iz 2009. godine po ceni od
  # zamena prednjih kočionih pločica originalnim Ford/Ford Motocraft pločicama za Foscus iz 2002. godine po ceni od 5.940 dinara
  # zamena prednjih kočionih pločica originalnim Ford/Ford Motocraft pločicama za Foscus iz 2008. godine po ceni od 7.310 dinara

  # zamena seta prednjih amortizera za Fiestu iz 2005. godine po ceni od 22.150 dinara
  # zamena seta prednjih amortizera za Fiestu iz 2009. godine po ceni od 21.950 dinara
  # zamena seta prednjih amortizera za Focus iz 2002. godine po ceni od 20.090 dinara
  # zamena seta prednjih amortizera za Focus iz 2008. godine po ceni od 22.800 dinara
  U ove cene je uračunata i usluga podešavanja geometrije prednjeg oslanjanja, odnosno „centriranja trapa."

  Vlasnicima Ford automobila nudimo mogućnost da od 1. avgusta do 30. septembra po povoljnim cenama kupe i nove felne – čelične i aluminijumske sa pratećim delovima, ratkapne za njih i zavesice koje se ugrađuju na blatobrane prednjih i zadnjih točkova.

  Potražite najbliži ovlašćeni Ford servis.

 • Ford servis 4+

  To je cena koju želim!

  Kada se radi o održavanju vozila, svaki vlasnik želi da zna unapred koliko će to da košta.
  Da bi ove usluge za vlasnika učinio što povoljnijim, Grand Motors u svojoj i mreži ovlašćenih servisa nudi specijalne, fiksne cene redovnog održavanja svih modela Ford automobila starijih od četiri godine.
  To znači da ćete za platiti unapred određen, precizno naveden iznos za redovan servis svog vozila.
  Kako bi izašli u susret potrebama vlasnika starijih vozila, u ponudi su dve mogućnosti:

  1. Zamena motornog ulja i filtera za ulje, originalnim motornim uljem i filterom Ford, po ceni od 3.499,00 (sa PDV-om)
  2. Zamena motornog ulja i svih filtera, originalnim motornim uljem i filterima Ford po ceni od 8.519,00


  fordFiksne cene 4+ servisa

  Uljni servis obuhvata zamenu filtera ulja i Ford motornog ulja.

  Redovan servis obuhvata zamenu filtera ulja, filtera goriva (ukoliko postoji na vozilu), filtera vazduha,

  Preporučujemo da Vaš Ford automobil održavate u ovlašćenim Ford servisima, jer jedino tako možete biti sigurni u kvalitet, stručnost i pouzdanost servisnih usluga. Savetujemo upotrebu originalnih rezervnih delova i motornog ulja fabrički propisanog kvaliteta jer to garantuje da će Vaše vozilo dugo ostati u najboljoj formi. A pošto niko ne poznaje Vaš automobil tako kao što ga mi poznajemo, budite sigurni da ćete dobiti najbolju moguću uslugu.

  Da biste saznali Više detalja i zakazali servis nazovite najbliži ovlašćeni Ford servis.

 • Ford Motorcraft

  Vašem Fordu je potrebno malo ljubavi


  U susret potrebama brojnih vlasnika Fordovih automobila starosti pet i više godina nudimo jedinstvenu servisnu opciju, sa kojom se na redovnom održavanju može uštedeti 1.000 dinara.
  Motorcraft servisna kampanja se odnosi na Fordova putnička vozila starosti pet i više godina, bez obzira da li ih pokreću benzinski ili dizel motori*. Za vlasnike takvih automobila smo pripremili posebnu fiksnu cenu, osetno nižu od redovne.

  Za 9.999 dinara sa PDV-om naše stručno osoblje će obaviti zamenu motornog ulja, zamenu filtera ulja, filtera vazduha (ili filtera klime u zavisnosti od Vaših potreba) i obaviti detaljnu proveru tehničkog stanja vozila u 20 tačaka.

  Vaučeri, s kojima pomenuta servisna usluga košta 8.999 dinara, mogu se iskoristiti do kraja 2017. godine u svim Fordovim servisima u mreži Grand Motorsa (u Beogradu, Subotici, Novom Sadu i Nišu), kao i kod ovlašćenih partnera u Čačku, Kragujevcu, Šapcu i Jagodini.

  * ST,RS i modeli za motorima 2.5 / 3.0L Duratec V6, 2.8 l V6 24V, 2.5 l Duratec I5 nisu uključeni u ovu ponudu.

  ** Popusti se ne sabiraju.

Bookmark & Share