Akcije

 • PROVERA KLIME

  Za najsvežiji vazduh u Vašem Fordu

  ford

  Redovni servis klima uređaja već od 2.799 dinara Na vreme obavite kontrolu i servis klima uređaja u Vašem Fordu. Stručno osoblje Ford servisa će proveriti stanje sistema, kao i nivo potrebnih tečnosti i istovremeno preporučiti dopunu, čišćenje i dezinfekciju, zamenu filtera polena ili druge korake kako bi klima u Vašem vozilu radila pouzdano tokom letnjih meseci.

 • FORD SERVIS 4+

  To je cena koju želim

  Kada se radi o održavanju vozila, svaki vlasnik želi da zna unapred koliko će to da košta.

  Da bi ove usluge učinio što povoljnijim, Grand Motors u svojoj i mreži ovlašćenih servisa nudi specijalne cene redovnog održavanja svih modela Ford automobila starijih od četiri godine.

  To znači da ćete platiti unapred određen, precizno naveden iznos za redovan servis svog vozila. Kako bi izašli u susret vlasnicima starijih vozila, u ponudi su dve mogućnosti:

  1. Zamena motornog ulja i svih filtera, originalnim motornim uljem i filterima Ford, po ceni već od 9.950 din (sa PDV-om) Zamena motornog ulja i filtera za ulje, originalnim motornim uljem i filterom Ford, po ceni već od 3.690 din (sa PDV-om)

  2. Zamena motornog ulja i svih filtera, originalnim motornim uljem i filterima Ford, po ceni već od 9.950 din (sa PDV-om)

  Obuhvata zamenu filtera ulja, filtera goriva (ukoliko postoji na vozilu), filtera vazduha, filtera klima uređaja i Ford motornog ulja kao i godišnju uslugu Pomoći na putu.


  ford

  Preporučujemo da Vaš Ford održavate u ovlašćenim Ford servisima, jer jedino tako možete biti sigurni u kvalitet, stručnost i pouzdanost servisnih usluga. Savetujemo upotrebu originalnih rezervnih delova i motornog ulja fabrički propisanog kvaliteta jer to garantuje da će Vaše vozilo dugo ostati u najboljoj formi. A pošto niko ne poznaje Vaš automobil tako kao što ga mi poznajemo, budite sigurni da ćete dobiti najbolju moguću uslugu.

  Da biste saznali više detalja i zakazali servis nazovite najbliži ovlašćeni Ford servis.

 • 4+ ZAMENA SVIH KAIŠEVA

  Važan deo svakog motora

  Kao i kod bilo kog drugog dela vozila, tokom vremena dolazi do habanja i trošenja pogonskih kaiševa i pumpe za rashladnu tečnost. A ukoliko ovi delovi na funkcionišu ispravno, može doći od ozboljnih oštećenja motora.

  Zbog toga zamenu klinastog i zupčastog kaiša treba da obavite u redovnim intervalima propisanim od strane proizvođača Vašeg vozila. Istovremeno, Vaš ovlađćeni Ford servis će izvršiti kontrolu pumpe za rashladnu tečnost i zameniti je ukoliko je potrebno. Na ovaj način smanjujete rizik od oštećenja motora i ponovljenih popravki. Time ste ne samo sigurni na putu, nego štedite i novac.

  ford

  Zamena svih kaiševa

  Da biste saznali više detalja i zakazali servis nazovite najbliži ovlašćeni Ford servis.Za vlasnike Fordova starijih od četiri godine smo do 30.09.2018. spremili specijalni popust od 15% na cene rezervnih delova i snižene cene usluga za zamenu originalnih klinastih i zpčastih kaiševa i setova pumpi za rashladnu tečnost.

 • FORD MOTORCRAFT

  Vašem Fordu je potrebno malo ljubavi

  U susret potrebama brojnih vlasnika Fordovih automobila starosti pet i više godina nudimo jedinstvenu servisnu opciju, sa kojom se na redovnom održavanju može uštedeti.

  Motorcraft servisna kampanja se odnosi na Fordova putnička vozila starosti pet i više godina, bez obzira da li ih pokreću benzinski ili dizel motori*. Za vlasnike takvih automobila smo pripremili posebnu fiksnu cenu, osetno nižu od redovne.

  Za 9.999 dinara sa PDV-om naše stručno osoblje će obaviti zamenu motornog ulja, zamenu filtera ulja, filtera vazduha (ili filtera klime u zavisnosti od Vaših potreba) i obaviti detaljnu proveru tehičkog stanja vozila u 20 tačaka.

  *ST, RS i modeli sa motorima 2.5/3.0 Duratec V6, 2.8 l V6 24V, 2.5 l Duratec I5 nisu uključeni u ovu ponudu.

Bookmark & Share