Fotografije i multimedija

Svestrani Ford S-MAX već od 20.990 evra

S-MAX je automobil za ljude koji znaju što žele. Pozitivno i odgovorno upravljanje daje Vam vrstu kontrole koju očekujete od sportskog kupea, dok ga napredni stil i mišićavi dobar izgled razlikuju od drugih 'nosača ljudi'. Prostrana, svestrana unutrašnjost znači da možete prevesti šest prijatelja u istom danu, ili prevesti Vašu porodicu s dovoljno opreme da popuni celi vikend - ili zašto ne samo uživati u nekom prostoru za sebe? Odluka je na Vama.


Ford kinetički dizajn

Mišićav i energičan stil hvata našu filozofiju 'energije u pokretu'

Kvalitetna izrada

Automobilska unutrašnjost se može pohvaliti vrhunskim nivoom izrade.

Inteligenti zaštitni sistem

S-MAX je nadmašio svaki drugi automobil u svojoj klasi u bezbednostii, shodno Euro NCAP testovima.

Kvalitet vožnje

Saznajte šta pokreće S-MAX-ovo sportsko upravljanje.

Fleksibilna unutrašnjost

Bogatstvo svestranih inovacija čini S-MAX idealnim za rad ili igru.

Aktivni bezbednosni dodaci

Tehnologija napravljena kako bi učinila vožnju lakšom i sigurnijom, bez obzira na uslove.

Prilagodljivi halogeni sistem na prednjim farovima

Opcionalna svetla skreću zajedno sa točkovima, bolje osvetljavaju krivudave puteve. Takođe, uključuju statička ugaona svetla za bolju osvetljenost pri skretanju.

Xenon farovi sa visokim intenzitetom pražnjenja (HID)

Opcionalna svetla koje pružaju svetliju i jasniju osvetljenost.

Sklopiva sedišta (FFS)

Preklapajući drugi i treći red sedišta - drugi red sedišta daje dodatnu fleksibilnost, kao što su mogućnosti prilagođavanja nagiba napred i nazad.

Bluetooth® sa glasovnim komandama

Use your voice to control different entertainment and information systems, as well as making hands-free phone calls (optional extra).

Human Machine Interface i Ford Convers+

Bez napora kontrolišite automobilski zabavni i komunikacijski sistem.

Runflat pneumatici

Tehnologija koja Vam omogućava da nastavite da vozite sigurno neko vreme s ispumpanim ("puknutim") pneumatikom.

Brisači osetljivi na kišu i automatsko osvetljenje

Možete prepustiti S-MAX-u brigu o brisačima i svetlima.

* Bluetooth ® znak i logotipi su vlasništvo su Bluetooth SIG, Inc i svaka upotreba tih znakova od strane Ford Motor Company Limited i njegovih povezanih društava je pod licencom. Ostali zaštitni znakovi i imena su pod zaštitom njihovih vlasnika.

Luksuzno sportsko aktivno vozilo (SAV)

Od svog  panorama krova, do kliznog poda prtljažnika, S-MAX objedinjuje aerodinamički izgled sportskog automobila s prostranošću i raznovrsnost sportsko aktivnog vozila (SAV). To je savršen specijalista.

Prilagodljiv sistem prednjih halogenih svetala (AFS)

Sa AFS-om, prednja svetla se zakreću levo ili desno do 15° u zavisnosti od brzine i ugla upravljača. Dakle, kako okrenete točak, svetla se zakrenu da osvetle put kojim zalazite za ćošak. Ovaj sistem pojačava prednju vidljivost kroz krivine i stvara sigurnije okruženje u vožnji. Integrisana statička ugaona svetla se aktiviraju kada okrenete volan za 30°. To daje čak i više svetla na oštrijim zavojima, da Vam pomogne da izbegnete bilo kakve potencijalne probleme oko sledećeg ugla (dodatna oprema).

 


Pogled otpozadi na Ford S-MAX

S-MAX Titanium u Panther crnoj

Ford S-MAX Titanium

Ford S-MAX

 

Šta je novo

Mi stalno nastojimo da poboljšamo ono što radimo i način na koji to činimo. U susret klimatskim promenama - globalni izazov - naša vožnja i tempo inovacija nikada nisu bili tako važni.

To je razlog zašto razvijamo niz visoko naprednih vozila koja imaju manji uticaj na okolinu. Sva S-MAX vozila koriste ulja za menjače niske viskoznosti razvijena od strane našeg partnera za gorivo, BP-a. Istovremeno, naši Flexifuel motori nude značajno smanjenje emisije CO2 za vožnju na E85 bioetanol ili normalni bezolovni benzin - ili bilo koju mešavinu ta dva goriva.

  

Bookmark & Share