Kuga

 

Snažan, prefinjen i elegantan, i spolja i iznutra: mi smo ponosni što možemo da vam ponudimo da otkrijete potpuno novu generacijumodela Ford Kuga, našeg trenutno najpametnijeg vozila u SUV klasi. Nova Ford Kuga ima izdašan prtljažnik i mnogo mesta za odlaganje sitnica, ali, na vaš zahtev, može biti opremljena i brojnim najnovijim tehnološko-tehničkim rešenjima - da biste mogli da ostvarite vaš san o terenskoj avanturi.

 

Inteligentni sistem pogona na sve točkove prilagođava se uslovima na terenu u trenu, ActiveCity Stop automatski koči pri maloj brzini - da spreči sudar sa vozilom ispred, a Ford SYNC čita tekstualne poruke i daje vam hands-free kontrolu nad vašom muzikom, pozivima i mnogo više od toga. Takođe, ponosni smo na činjenicu da smo sa jednom od naših SUV modela prvi uveli inovativan hands-freesistem za otvaranje vrata na prtljažniku. On radi tako lako: čak i kada su vaše ruke pune, jednostavno mahnete stopalom ispod branika i vrata prtljažnika će se sama otvoriti ili zatvoriti.

 

Prepuna mnogih inovativnih funkcija, Kuga podiže stil i tehnologiju u SUV klasi (Smart Utility Vehicle) na potpuno novi nivo.

 

 

Bookmark & Share