Pregled Kuga

 

Snažan, prefinjen i elegantan, i spolja i iznutra: mi smo ponosni što možemo da vam ponudimo da otkrijete potpuno novu generacijumodela Ford Kuga, našeg trenutno najpametnijeg vozila u SUV klasi. Nova Ford Kuga ima izdašan prtljažnik i velike kapaciteteza odlaganje sitnica, ali, na vaš zahtev, može biti opremljena i brojnim najnovijim tehnološko-tehničkim rešenjima - da biste mogli da ostvarite vaš san o terenskoj avanturi.

 

Inteligentni sistem pogona na sve točkove prilagođava se uslovima na terenu u trenu, ActiveCity Stop automatski koči pri maloj brzini - da spreči sudar sa vozilom ispred, a Ford SYNC čita tekstualne poruke i daje vam hands-free kontrolu nad vašom muzikom, pozivima i mnogo više od toga. Takođe, ponosni smo na činjenicu da smo sa jednom od naših SUV modela prvi uveli inovativan hands-freesistem za otvaranje vrata na prtljažniku. On radi tako lako: čak i kada su vaše ruke pune, jednostavno mahnete stopalom ispod branika i vrata prtljažnikaće se sama otvoriti ili zatvoriti.

 

Prepuna mnogih inovativnih funkcija,Kuga podiže stil i tehnologiju u SUVklasi(SmartUtilityVehicle)na potpuno novi nivo.

 

Zahvaljujući pojavi potpuno nove generacije modela Kuga, udružili smo se sa UEFA Ligom šampiona (UEFA ChampionsLeague) da Vam ponudimo šansu da vi i troje drugih koje odaberete prisustvujeteovogodišnjem finalu, koje se na Vembli (Wembley) stadionu u Londonu održava u maju 2013. Nagrada uključuje besplatne avionske karte, noćenje u hotelu, prevoz od hotela do stadiona i 400 funti za džeparac. Na raspolaganju su 364 ulaznice za učesnike nagradnog konkursa širom Evrope. Posetite link i okušajte svoju šansu za pobedu.

 

 

Nova Ford Kuga je sada dostupna za kupovinu. Više informacija potražite u mreži Ford prodajno-servisnih centara u Srbiji.

 

 

Bookmark & Share