Dizajn unutrašnjosti

Unutrašnjost u vozilu Galaxy pozitivno utiče na putnike. Od integrisanih naslona za ruke na prednjim sedištima do dovoljno prostora za glavu i noge u sva tri reda sedišta, ovo impozantno vozilo personifikuje udobnost. Takođe, možete lako pronaći mesta za sav važni prtljag. Sa Ford Fold Flat sistemom, sedišta automobila se mogu podesiti na neverovatna 32 različita načina za vrhunsku fleksibilnost.


Trozonska elektronska automatska kontrola temperature (TEATC)

Kada putujete vozilom Galaxy, Vaša udobnost je uvek obezbeđena. Dostupna kao standard na (lokalna tržišta specificiraju), a kao opcija na ostatku palete, jedinstven TEATC sistem Vam omogućuje postavljanje temperature zasebno, tako da odgovara Vašim individualnim željama, bilo da sedite u vozačkom ili suvozačkom sedištu - sa čak 4º varijacije između svake zone. Zadnja sedišta takođe imaju poseban kompresor koji donosi dodatni svež vazduh, ako je potrebno.

Krupni plan srednjeg reda sedišta sa jednim preklopljenim - Ford Galaxy

Svih sedam sedišta u vozilu Galaxy se može podesiti prema napred i nazad, a svaki od njih ima podesivi naslon. Na taj način svako će doći na svoje odredište opušteno i ugodno.

 

Sistem sklapanja sedišta (FFS)

Sedam udobnih sedišta klizi napred, nazad i individualno se naslanjaju. Plus, sa Ford Fold Flat sistemom (FFS), imate neverovatne 32 konfiguracije sedišta na raspolaganju. Ako Vam treba više prostora, drugi i treći red sedišta preklope se u pod potpuno ravno u sekundi, bez potrebe da se uklone. Galaxy stvarno nudi dobrodošlicu putnicima, i svemu što donesu sa sobom.


Više prostora za dodatnu praktičnost

Galaxy je idealan za rastuće porodice, zahvaljujući dodatnom prostoru. A ako Vam treba prevoz za veliku opremu ili izrazito težak teret, sa ravno složenim drugim i trećim redom sedišta imate zapreminu od ogromnih 2.325 litara slobodnog prostora.

 

Luksuzno uređenje i tkanine

Svaki komad tkanine unutar vozila Galaxy je izabran s brigom i pažnjom. Standardni izgled na svim modelima uključuje kožni volan i ručicu menjača, ali ne uključuje [Core*] [(* lokalna tržišta specificiraju)]. Udobna kožna ručna kočnica je takođe dostupna na Titanium i Ghia verzijamma [lokalna tržišta specificiraju].

 

Galerija

Pogledajte bolje na slike ispod:

 


Pokazivač pritiska u pneumaticima

Prostor za odlaganje na instrument tabli

Prošiveni detalj na sedištu

Kožna presvlaka

 

Multifunkcionalni display (HMI) i Ford Convers +

Ovaj intuitivni digitalni komandni centar pomaže Vam da ostanete u potpunoj kontroli nad mnogim sistemima u automobilu. Zajedno sa standardnim, naprednim ili FordConvers+ klaster displejem, naš HMI - napredni set instrumenata - ima dvostruke upravljačke kontrole, za audio i za postavke vozila. Sa kontrolama na levoj strani  možete tražiti radio stanice, menjati ih, menjati CD i jačinu zvuka. Desni prekidač kontroliše klaster displej za postavke vozila i putni računar. Na desnoj strani su kontrole za kretanje po multimedijskoj listi, kontrole telefona, radija i CD plejera.

 

Unutrašnji smeštajni prostor

Sa 24 odeljka za slaganje - ispod sedišta, iznad glave i na strani, prostrana unutrašnjost modela Galaxy ostaje pregledna, bez obzira koliko dodatnih stvari porodica nosi sa sobom. Tu je korisna pregrada s poklopcem u središtu instrument table, a dodali smo skladišni prostor ispod prednjih sedišta, tako da je manje šanse da ćete stvari naći pod nogama (standard na Ghia) [lokalna tržišta specificiraju.]

 

Dodatna oprema

Bilo da idete na tu zasluženu ski pauzu, ili prema Vašoj 'uradi sam' radnji, tu je širok raspon dodatne opreme za proširenje Galaxy transportnog kapaciteta. Skije i snowboardi mogu da budu montirani na krovu ili transportovani unutra, korišćenjem dodatnog aktiv kompleta koji koristi aluminijumske šipke i kopče kako bi obezbedio Vaše stvari. Tu je i mogućnost Thule krovne kutije za transport dodatnih opterećenja u svim vremenskim uslovima.

 

Imamo i čvrsti sistem zaštite pasa, u punoj veličini, da čuva dodatni prtljag ili kućne ljubimce sigurnim u zadnjem delu. Možete namestiti držač za psa iza drugog reda sedišta ili iza prednjih sedišta kada je drugi red sedišta presavijen. Zaštita za pse zadovoljava stroge bezbednosne zahteve Ekonomske komisije za Evropu (ECE-R17) i dostupna je za narudžbu.

 


Prostor za odlaganje u instrument tabli

Prostor za odlaganje ispod sedišta

Prostor za odlaganje u podu

Sistem za zaštitu psa

Svestrani Ford Galaxy

Thule ski/snowboard nosač

Boutique kutija za odlaganje

  

Bookmark & Share