Karoserija i kapacitet

Galaxy je svestrani MPV u koji udobno sedne sedam odraslih osoba.


Odeljci za smeštaj

Sa 24 odjeljka za slaganje: ispod sedišta, iznad glave i na strani, prostrana unutrašnjost modela Galaxy ostaje pregledna, bez obzira koliko dodatnih stvari porodica nosi sa sobom. Tu je korisna pregrda s poklopcem u središtu instrument table, a dodali smo skladišni prostor ispod prednjih sedišta, tako da su manje šanse za pronalaženje stvari pod Vašim nogama (standard na Ghia) [lokalna tržišta specificiraju.]

 

Dodatna oprema

Bilo da idete na zasluženu ski pauzu, ili prema Vašoj 'uradi sam' radnji, tu je širok raspon dodatne opreme za proširenje smeštajnog kapaciteta u modelu Galaxy. Skije i snowboardi mogu biti montirani na krovu ili ih možete smestiti unutra, korišćenjem dodatnog aktiv kompleta koji koristi aluminijske šipke i kopče da drži stvari na sigurnom mestu. Tu je i mogućnost Thule krovne kutije za transport dodatnog tereta u svim vremenskim uslovima.

Imamo i čvrsti sistem zaštite pasa, koji čuva dodatni prtljag ili kućne ljubimce sigurne u zadnjem delu. Možete postaviti ovaj sistem ili iza drugog reda sedišta, ili iza prednjih sedišta kada je drugi rad sedišta presavijen. Sistem zaštite pasa zadovoljava stroge sigurnosne zahteve Ekonomske komisije za Evropu (ECE-R17)  i dostupan je na zahtev.


Ford Fold Flat Sistem (FFS)

Sedam udobnih sedišta klizi napred, nazad i individualno se naslanjaju. Plus, sa Ford Fold Flat sistemom (FFS), imate neverovatne 32 konfiguracije sedišta na raspolaganju. Ako Vam treba više prostora, drugi i treći red sedišta preklope se u pod potpuno ravno u sekundi, bez potrebe da se uklone. Galaxy stvarno nudi dobrodošlicu putnicima, i svemu što donesu sa sobom.


Više prostora

Galaxy je idealan za rastuće porodice, zahvaljujući dodatnom prostoru. A ako Vam treba prevoz velike opreme ili dodatnog tereta sa položenim drugim i trećim redom sedišta imate ogroman prtljažnik, zapremine 2.325 litara slobodnog prostora.

  

Bookmark & Share