Pregled

Potpuno novi Ford S-MAX

Najnovije inteligentne tehnologije i zadivljujući izgled, odlična dinamika i precizno upravljanje, svime se ovim potpuno novi Ford S-MAX izdvaja iz mase. Fleksibilnost, praktičnost i ekonomičnost ima u genima. Zahvaljujući bogatoj paleti inteligentnih tehnologija novi je Ford S-MAX jedan od najinventivnijih vozila na tržištu u svojoj klasi. Bez obzira na to preferirate li aktivni životni stil ili dajete prednost porodičnoj udobnosti, upravo ste našli automobil koji je kao stvoren za vas. Nudi vam prostor u kojem udobno i sa stilom može putovati čak sedam osoba.

ford SIGURNOST ZA VOLANOM

Inteligentni pogon na sva četiri točka AWD može nesmetano menjati raspodelu pogonske snage motora zavisno od toga vozite li po vlažnoj, suvoj ili zaleđenoj površini. Prema potrebi šalje više snage u prednje ili u zadnje točkove. Rezultat je bolje upravljanje i potrošnja, jer sistem zadnje točkove pokreće samo u slučaju potrebe.

ford IZVRSNA FLEKSIBILNOST

Fleksibilni sastav sedišta pruža komforan prostor za pet ili čak sedam osoba, pri čemu mogućnost samostalnog spuštanja sedišta u drugom i trećem redu nudi nebrojeno mnogo različitih konfiguracija. Sedišta u drugom i trećem redu mogu se spustiti jednim pritiskom na dugme i time u trenutku stvoriti mesto za sportsku opremu ili prtljag.

ford PROSTRANA UNUTRAŠNJOST

Dovoljno je pritisnuti dugme i otvoriti panoramski krov kako bi se u kabinu propustilo prirodno dnevno svetlo. Posebni refleksni sloj na staklu pri tome osigurava da se unutrašnjost ne pregreva, istovremeno vas štiteći od štetnih UV zraka. Vaše će saputnike tokom lepog vremena zasigurno razveseliti predivan pogled na nebo.

ford FORD SYNC 2

Zahvaljujući poboljšanoj generaciji multimedijalnog sistema Ford SYNC 2 s ekranom na dodir možete vaš mobilni telefon bežično spojiti s upravljačkim sistemom. Muzikom ili telefonom, navigacionim sistemom i klimatizacijom možete upravljati jednostavnim glasovnim komandama ili preko 8" ekrana na dodir u boji na kojem možete gledati svoje fotografije.

Bookmark & Share