Komfor i udobnost

Kada pametne tehnologije već rade besprekorno u Vašoj kući, one bi trebalo da učine isto i u Vašem automobilu. Zato je potpuno nova Ford Fiesta opremljena sistemom SYNC 3 da život učini lakšim, sistemom B&O PLAY da bi putovanja bila zabavnija i panoramskim krovom koji se može otvoriti da bi svaka vožnja bila još prijatnija. Spremite se da otkrijete sve ovo, ali i više - u prostoru uređenom tako da Vam pruža svu udobnost i praktičnost koju možda želite.


fordVaša omiljena muzika – onako kako bi trebalo da se čuje

Kakav god da je Vaš muzički ukus, zaslužuje zvuk kakav je umetnik namenio. I upravo to možete očekivati u svojoj novoj Fiesti. Zašto? Zato što je dostupan sa B&O PLAY sistemom. Ovaj vrhunski audio sistem od 675 W /vati/ daje bogat i snažan zvuk preko 10 zvučnika, woofera i subwoofera. Ova napredna tehnologija je specijalno osmišljena, razvijena i fino podešena za Fiestu od strane specijalista-akustičara B&O PLAY. Zato ga uključite i uživajte u omiljenim bendovima i pesmama - u koncertnoj dvorani u koju se pretvara kabina Vašeg automobila.

fordBesprekorna tehnologija koju možete kontrolisati svojim glasom

Ford SYNC 3 je najsavremeniji sistem koji Vam omogućava da ostanete povezani i kontrolišete svoj telefon, muziku i navigacioni sistem sa intuitivnim glasovnim naredbama ili 8-inčnim ekranom u boji osetljivim na dodir. Povezuje se i na Apple CarPlay i Android Auto, a sa Applink možete pristupiti nekim od omiljenih aplikacija za „pametne" telefone, uključujući Spotify. Live Traffic Vam takođe može pomoći da izbegnete zaglavljivanje u saobraćajnoj gužvi. Čak možete pozvati listu lokalnih restorana upravo tako što ćete reći: "Ja sam gladan" ili pristupite vodiču Michelin - kako bi Vam pomogao da izaberete i rezervišete mesta za obedovanje.

fordVeliki panoramski krov za lakši, vazdušast osećaj

Za razliku od većine malih automobila njene veličine, ova Fiesta dolazi sa opcijom luksuznog dvodelnog staklenog panoramskog krova. On se otvara ili klizi unazad preko zadnjeg dela krova - da bi se napravio lak i vazdušast unutrašnji prostor. Dok krov omogućava prirodnom svetlu da prodre u unutrašnjost, solarna reflektorska stakla čuvaju hladnoću i štite Vas od UV zračenja. Pritiskom na taster, električno upravljana krovna „roletna" takođe Vam omogućava da pokrijete ili otkrijete krov.

fordProstor za opružanje Vaših nogu

Pametnim korišćenjem prostora, Fiesta Vam daje puno prostora za noge i napred i nazad – više nego ikada ranije. I zato što zadnja sedišta imaju izdužene, tanke naslone, Vaši putnici mogu udobnije da sede.

fordSedišta i kolo upravljača koji Vas toplo zagrevaju

Grejanje prednjih sedišta za vozača i saputnika je dostupno kao opcija. Postoje tri različita podešavanja toplote; lako ih podesite pritiskom dugmadi koja kontrolišu levo i desno grejanje sedišta, a crveno svetlo svetli da prikaže postavku nivoa toplote koju ste izabrali. Bez obzira da li je ledeno jutro, prohladan dan ili noć u kojoj smrzava, grejano kolo upravljača takođe garantuje da ćete ruke zagrejati bolje od para rukavica.

fordBez ključa znači bez problema

Priđite prema Vašem automobilu i Ford KeyFree sistem će osetiti prisustvo Vašeg ključa, čak i ako je u džepu ili torbi. Vrata se otključavaju i, kada sednete, nema potrebe za ključem za startovanje motora. Samo potisnite pedalu kvačila, pritisnite dugme za startovanje motora Ford Power i motor „oživljava".

Bookmark & Share