Pametne tehnologije

Novi Mustang je opremljen mnogim inovativnim tehnologijama koje pružaju vozaču bolje informacije, više kontrole i povezanosti.

 

Bilo da vozite po krivudavim putevima ili vikendom izađete na stazu, odabirom odgovarajućeg režima vožnje pomoću prekidača na središnjoj konzoli brzo ćete prilagoditi podešavanje kontrole motora i mjenjača, kao i nivo asistencije elektronske  kontrole stabilnosti. Mustang je, dakle, osposobljen za svaku priliku.

 

Novi Mustang dolazi sa Ford SYNC 2 naprednim sistemom povezanosti. Preko ekrana visoke rezolucije, koji je osetljiv na dodir i podržava glasovne komande, on objedinjuje zabavu i informacije te omogućava jednostavan pristup navigacionom uređaju, audio sistemu, klimatizaciji, kao i lako povezivanje sa mobilnim telefonom.

 

SYNC 2 integrisani sistem navigacije pruža split-screen opciju podeljenog ekrana sa detaljnim 3D prikazom raskrsnica, nazivima ulica, audio reprodukcijom, lokalnim sadržajem i Michelin turističkim vodičem. Pritiskom na taster za glasovne komande, dovoljno je da izgovorite „gladan sam“ i sistem će izlistati restorane u neposrednoj blizini.   

Bookmark & Share