O Mustangu

„Mustang je poznat po svojim dostignućima i uživa status legende, a predstavlja i simbol slobode i optimizma čak i u onim delovima sveta gde ga ne prodajemo“, rekao je Stephen Odell, Fordov izvršni potpredsednik za Evropu, Bliski istok i Afriku. „Novi Ford Mustang sumira pristup agresivnim predstavljanjem, krajnje je moderan i tehnološki napredan, a istovremeno ne zapostavlja nasleđe koje generacijama unazad inspiriše Fordove kupce."

 

Od lansiranja Mustanga 1964, izašlo je više od devet miliona primeraka ovog modela. Čak i na Facebook-u predstavlja najcenjeniji automobil u istoriji, zabeležio je na hiljade nastupa u filmovima i televizijskim emisijama, a postao je i neizostavni deo muzičke scene i video igara. Sada se pridružuje gami od 25 novih vozila koje će Ford lansirati u Evropi u narednih pet godina.

 

Prilikom razvoja novog Mustanga najviše pažnje je usmereno na vrhunske performanse, voznu dinamiku i upotrebljivost opreme. Niz naprednih tehnologija daje vozaču dodatnu sigurnost i samopouzdanje.

 

"Novi Mustang predstavlja jedan od najviše iščekivanih automobila svih vremena i mi smo oduševljeni što ćemo omogućiti vozačima u Evropi da iskuse model o kom sanjaju", rekao je Roelant de Waard, potpredsednik marketinga, prodaje i usluga u kompaniji Ford Evropa.

Bookmark & Share