Pregled

Vizionarski. Genijalan. Izvanredan.

Ford KA+ je jedan od lakših izbora u životu. Opremljen izvanrednim tehnologijama, naš novi kompaktni automobil izgleda mnogo veći nego što zaista i jeste.fordLako povezite svoje prijatelje.

Ford KA+ je neverovatno prostran za jedan kompaktan automobil. S obzirom na to da pozadi pruža puno prostora za ramena i noge, tri osobe mogu udobno da se smeste na zadnje sedište.

fordLak za parkiranje hodom unazad.

Ako imate Ford KA+, ne morate da izbegavate ona malo zahtevnija mesta za parkiranje. Zvučni signal upozorenja pomaže vam da bezbedno procenite rastojanje između automobila i prepreka koje se nalaze iza njega zbog lakšeg parkiranja i manevrisanja.

(Opcija)

fordObe ruke se lako drže na upravljaču

Ford SYNC omogućava reprodukciju muzike, pozivanje i primanje hendsfri poziva - sve uz jednostavne glasovne komande. Uz SYNC AppLink možete čak i da upravljate aplikacijama* na pametnom telefonu pomoću glasovnih komandi. (Standardna oprema samo na modelu Trend)


fordLako je da pozajmite svoj KA+

MyKey® omogućava da po svojoj meri kreirate postavke automobila koje će odgovarati individualnim korisnicima. Ove postavke vam omogućavaju da podesite signale za ograničenje brzine, kao i da odredite ograničenje brzine vozila i jačine zvuka, ali i sprečite isključivanje važnih opcija za pomoć vozaču. MyKey® postavke se automatski aktiviraju svaki put kada koristite MyKey®. (Standardna oprema smao na modelu Trend)

fordLako održavanje svežine (ili prijatne temperature)

Nema potrebe da se mučite sa kontrolama. EATC održava tačnu temperaturu koju odredite za rashlađen ili ugrejan komfor.

fordPomoć pri kretanju na nagibu

Nakon otpuštanja pedale kočnice u stanju mirovanja, sistem zadržava zakočene točkove, pružajući vam dovoljno vremena da pomerite stopalo sa kočnice na gas a da automobil ne krene nazad.

Bookmark & Share