Pregled

Potpuno nov Ford Galaxy

Potpuno nov Ford Galaxy je automobil koji redefiniše iskustvo putovanja i pruža vrlo fleksibilan smeštaj za sedmoro ljudi. Novi EasyFold sa Power Raise tehnologijom omogućava Vam da preklapate sedišta gore i dole pritiskom na dugme. Sa dovoljno prostora za istezanje i opuštanje u dobro opremljenoj i udobnoj kabini, uživaćete u svakom kilometru puta koji pređete. Ako cenite kombinaciju vrhunskog kvaliteta, elegancije, ali i savremenog dizajna i vrhunske tehnologije, pređite na potpuno novi Ford Galaxy i budite spremni da putujete.

ford Sklapanje sedišta bez muke, pritiskom na dugme

Inovativni EasyFold sistem omogućava Vam da preklopite svaki drugi red sedišta samo dodirom na dugme. Za vrhunsku praktičnost, EasyFold i Power Raise tehnologija pomaže ubrzanom odlaganju većih predmeta spuštanjem i podizanjem trećeg reda sedišta.

ford Veliki panoramski krov za svetliji, prozračniji osećaj

Potpuno novi Galaxy dolazi sa mogućnošću luksuznog, dvodelnog, staklenog panoramskog krova koji se ili potpuno rastvara ili se spušta ispod zadnjeg dela krova da bi unutrašnjost učinio svetlom i prozračnom. Iako krov omogućava prodor prirodnog svetla, solarno reflektujuće staklo održava hladnoću i štiti Vas od UV zraka. Elektronski upravljani krovni otvor takođe Vam omogućava da pokrijete ili otkrijete krov pritiskom na dugme.

Bookmark & Share