Pregled

FORD EDGE

Moćan nastup, styling koji pomera granice i state-of-the-art tehnologija ističu ovaj automobil iz gomile. Uz odvažnu i impresivnu prisutnost na putu, ovo vozilo je više nego samo jedan SUV, to je samouveren izraz namere.

ford Prilagodljivi upravljač

Ova opcionalna nova tehnologija omogućava vožnju bez napora, čak i u potencijalno kritičnim situacijama. Konstantno nadzire uslove i način vožnje za optimizovanje namera upravljača - odnosno, koliko okreta upravljača trebate napraviti. Na nižim brzinama, kao što su parkirališta, prilagodljivi upravljač čini vozilo više okretnim i okretanje zahteva manje truda. Pri većim brzinama prilagodljivi upravljač pojačava odgovor upravljača, čineći skretanje jednostavnijim sa smanjenim okretanjem upravljača. Uz manje napora vožnja je ugodnija.

ford Aktivna kontrola buke

Aktivna kontrola buke meri zvučne talase koji ometaju (kao što je buka iz motora) te ih poništava. To ih odvaja od zvukova koje želite čuti, poput muzike i razgovora, te ih čini kristalno jasnima, ili se možete samo izvaliti i uživati u osećaju mira dok se koncentrišete na put.

Bookmark & Share