Utovar i operativni troškovi

Maksimalna produktivnost. Troškovi svedeni na minimum.

Novi Transit je stekao ugled svojim performansama i fleksibilnošću. Bez obzira na koji osovinski razmak, visinu krova ili stil kabine se odlučite, budite sigurni da ćete imati na raspolaganju široki teretni prostor i veliku nosivost. Raspored utovarnog prostora je posebno osmišljen kako bi se povećao raspoloživi prostor. Iz tog razloga, ima mesta za četiri europalete, a u modelu L4 (Jumbo) moguće je postaviti i pet europaleta, dok su bočna i zadnja vrata dizajnirana tako da je utovar i istovar lakši nego pre. I dok vam efikasnost ovog furgona pomaže da bolje poslujete, niski operativni troškovi takođe smanjuju izdatke.

 • Upravljanje teretom


  fordEfikasna upotreba prostora

  Teretni prostor Transita je poboljšan,tako da je maksimalno fleksibilan i jednostavan za korišćenje. Uglovi bočnih zidova su revidirani, a krov je diskretno podignut kako bi se povećao volumen teretnog prostora. Dužina svih verzija furgona povećana je za oko 30 cm, tako da kapacitet teretnog prostora odgovara svim standardnim dužinama cevi, ploča, letvi...

  fordViše prostora za utovar dužih predmeta

  Vaš novi furgon može prihvatiti teret koji se uobičajeno prenosi na krovnim nosačima ili koji zahteva prevoz u više vozila. Zaista, dužina tovarnog prostora novog Transita je povećana – zavisno od modela, može preneti teret dužine 3,04 m, 3,49 m ili 4,21m i postaviti ga na pod sa čeličnim pregradama.

  fordJednostavniji ulazak u vaš novi furgon

  Široki stepenik sa visokim prianjanjem je integrisan u zadnji odbojnik, olakšavajući pristup teretnom prostoru i ručni utovar.


  fordDodatne pregrade za sigurnost vašeg tereta

  Dodatne pregrade – remeni ugrađeni su u bočne zidove kako bi se osigurao vaš teret i kako bi se oslobodilo što više mesta na podu.

  fordDobro osvetljen teretni prostor za sigurniji i lakši utovar

  U teretnom prostoru su postavljene daleko jače sijalice nego kod prethodnih modela, koje sada dolaze kao standard. Ukoliko želite, u dodatnoj opremi postoji i mogućnost instalacije ultra jakih LED sijalica. U vozilu ove veličine, to je pametna i izrazito praktična stavka.

  fordČvrsta, ali nežna bočna vrata

  S obzirom da je teretni prostor tolike veličine, bočna vrata su izrazito važna i često se koriste, a kompletan mehanizam osmišljen je kako bi se povećala jednostavnost upotrebe i izdržljivost. Dok ručica na vratima sa dvostrukim delovanjem omogućava nežno otvaranje i zatvaranje, reza na vratima ih osigurava kada su otvorena, dok se zvučni signal oglašava kada bočna vrata nisu ispravno zatvorena ili zaključana.


  fordŠiroka zadnja vrata

  Zadnja vrata sadrže 360-stepenu izolaciju kojom se smanjuje buka, osigurava zatvaranje i sprečava ulazak vode u teretni prostor. U zavisnosti od modela vozila, postoji mogućnost da se vrata otvaraju prema bočnim stranama vozila te da su zaključana u otvorenom položaju od 90 stepeni. Na donjoj ivici vrata imaju reflektujuće nalepnice kako bi drugi vozači lakše uočili kada su otvorena. • Troškovi vlasništva

  ford

  Duži servisni intervali / jeftinije održavanje

  Svaki deo novog Transita je osmišljen kako bi se povećala izdržljivost i kako bi se produžilo vreme za servisiranje i održavanje vozila. Tako je interval održavanja određen na 2 godine ili 50 000 km.

  ford

  Duga garancija protiv korozije

  Kvalitet vozila dokazuje i to što za Transit važi 12 godina garancije protiv korozije.


Bookmark & Share