Upotrebljivost i troškovi

 • Upotrebljivost

  Produktivno vozilo je isplativo vozilo. Ukoliko odaberete mogućnost sklopive pregrade i sklopivog suvozačkog sedišta, povećaćete dužinu teretnog prostora sa 1,62 na 2,59 m. Moći ćete da utovarite i bezbedno položite u unutrašnjost automobila i duže predmete, kao što su letve, cevi, daske i sl. Vozilo je osmišljeno tako da su utovar i istovar što je moguće bezbedniji i jednostavniji.

  ford Prostor za dugačke predmete sa pregradom sa sklopivom mrežom

  Pregrada sa sklopivom mrežom omogućava prevoz tereta do 2,59 m, a istovremeno i štiti vozača od tereta koji je naslonjen na sklopivo suvozačevo sedište. Funkcija je na odabir kod verzija Van i kod sklopivog suvozačevog sedišta.

  ford Tačke za pričvršćivanje za zaštitu Vašeg tereta

  Tačke za pričvršćivanje tereta, koje su nameštene na bočnim stranama, olakšavaju pristup do utovarne površine i u skladu su sa standardima DIN i ISO. U visini struka i ramena dostupna su i dodatna sidrišta koja su ugrađena u strukturu vozila, a nosivost svakog iznosi 30 kg.

  ford Zaštita za lakše čišćenje u kabini i teretnom prostoru

  Zbog gumenog poda lakše se održava čistoća u kabini, a čvrsta podloga za teret lako može zaštititi Vašu utovarnu površinu kao i Vaš kombi od udaraca i ogrebotina.

 • Troškovi eksploatacije

  Dobro osmišljen dizajn pomaže smanjenju troškova. Na primer, višedelni zadnji branik, bočna zaštita karoserije i dobro osmišljeno postavljena prednja i zadnja svetla, sprečavaju ili što je moguće više smanjuju štetu nastalu usled nezgode. To znači manji gubitak vremena i novca za popravke, a niže su i premije osiguranja. Delovi i komponente su visokotehnološki, kvalitetni i izdržljivi, napravljeni tako da pomažu da se smanji vreme kada je vozilo van funkcije - kada se gubi novac, a servisni intervali su sve duži.

  ford Temeljno testirani

  Svi materijali u kabini bili su temeljno testirani kako bi mogli da omoguće maksimalnu izdržljivost. Manja istrošenost znači da će vozilo duže zadržati svoj uglađeni profesionalni izgled, čime se čuva i njegova vrednost za iduću prodaju.

  ford Višedelni branik olakšava popravke

  Suprotno od drugih kombija iz iste klase, kod Transit Couriera nije potrebno menjati celi branik. Naime, inovativni trodelni dizajn omogućava zamenu pojedinih delova, čime se smanjuju troškovi popravki.

  ford Dugački servisni intervali za manju odsutnost vozila sa puta

  Svi delovi i sve komponente novog Transit Couriera osmišljeni su za maksimalnu izdržljivost i traju duže vremena. Zato su servisni intervali propisani na svakih 30.000 km ili jednom godišnje.

Bookmark & Share